Kereta Mainan Token

Salam, semalam saya bawa anak-anak shopping kat Jusco Bukit Tinggi, kami bertiga je sebab suami kerja, tu pun aiman masih dengan baju tadikanya, tujuannya shopping…hehehe, macam biasalah kalau pergi tempat macam ni memang susah nak elak dari lalu kat tempat¬†Kereta Mainan Token tu, asal lalu je mesti nak menyinggah, sepanjang-panjang jalan kalau ada kereta mainan tu memang harus lagi wajib singgah -..-“

kereta mainan

Oh yea kalau singgah tu bukan takat nak duduk je, haruslah budak-budak tu minta duit untuk ditukar kan dari mesin token tu, saje buat alasan kata takde duit kecik, membazir je rasanya, dah tu bukan nak main sekali je, 2-3 kali okeh, nasib baik diorang boleh terima alasan kata takde duit kecik hikhik.

tapi……ntah macam mana, Aiman kata, “Ibu, takpe jelah syiling sepuluh sen pun boleh”, saya kata mana boleh tapi dia paksa jugak, hulur ler syiling sepuluh sen tu, Aiman masukkan, tetiba boleh pulak guna syiling sepuluh sen tu, HAHAHAHAHAHA adoiiii kelakar sangat.

kereta mainan

Gambar tak cun, snap guna BB, kalau ada iPhone 4s kan best ^___^

Apa lagiiii pulun ler depa mainnnnnn kahkahkah, so next time ye kengkawan, kalau anak-anak nak main, try dulu masukkan syiling sepuluh sen ke, 20 sen ataupun 50 sen, manalah tau boleh kan hheheee.

- semalam 70 sen je guna, tu pun diorang nak naik bosan main hahahahaa

28 thoughts on “Kereta Mainan Token

  1. Tempoh hari naikkan anak saya baby Aslah naik kereta mainan yang terima duit kertas RM1. Saya dan Isteri tergelak kerana kereta mainan bergerak agak pelik dengan lagu yang hampir tidak kedengaran mungkin akibat tidak diselenggara dengan baik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge