Salam, hehee hari ni buat Kek Tiramisu Comot, hikhik comot sebab tak comel ngeee maklumlah asyik kena push dengan anak, duk tanya bila nak siap, nak makan, nampak macam sedap hahahaha, tu yang main taram je decorate tu kikikiki.

Kek Tiramisu

Gambar pun ada beberapa keping je, tak dan nak ambil gambar time potong tu, duk khusyuk layan anak-anak makan, diorang punya puji tu, perggghhhh!!! hahahaha~

Kek Tiramisu

Resepi ni google je tadi, tak ingat pulak ambil dari link mana sebab saya usung ipad kat dapur hehee, ipad pulak dah clear cookies dan cache. So google sendirik lah ye resepi tiramisu ni, ada banyak resepi kat google ni.

- Tekak asyik teringat Tiramisu Starbuck

22 Thoughts on “Kek Tiramisu

  1. Nak belajar jugak buat kek ni.
    Ammar recently posted..hukum lelaki pakai inai di jariMy Profile

  2. sedapnye…meh sini sket…hik3
    syamila recently posted..Boleh ke tidak…boleh la kan…hmmmMy Profile

  3. Mengiurkan kan lah! Now berhenti buat kek sementara heheheh. Mood dah x der.
    Azie recently posted..Kek CoklatMy Profile

  4. sedap2 , aliya tengok ni dia ajak buat lak hahahah
    puanbee recently posted..Discover U @ KLMU Apa yang menarik ?My Profile

  5. tiramisu memang best, ada coklat chips.. buat sendiri lagi sedap kan kak.
    eiela recently posted..Cendawan Unik Takde BenihMy Profile

    • akak 1st time buat tiramisu ni, biasa beli je sebab time tu tak de minat nak membaking ehehee, memang puas hati buat sendiri tapi sayangnya tak boleh nak makan banyak sebab high cholesterol :(

  6. ka yan… hahaha nak banyak…. huhuhu

    • hahahahaha alaaaaa dearrr kalau duk dekat akak bagi dah, serius sedap, aiman kata macam ni “Ibu, ada ke kek macam ni?, kenapa sedap sangat?” hahahhaa budak2 sangat jujur kan :D

  7. Tidak kisah bentuk lain macam sedikit kerana ia untuk makan anak beranak dan yang penting mesti ada rasa Tiramisu. :-)
    akubiomed recently posted..Bantu saya cadang untuk masakan ikan SalmonMy Profile

  8. Sedapnyer…
    Myra tak tau bila nak buat :) Tp bila tgk kak yan nya tiramisu terasa nak buat jugak :)
    Myra Jay recently posted..Payment received from HeartBeatMy Profile

  9. saya suka yang coklatt nie..dah keluar air liur ni..hehe
    fayz recently posted..Gambar Natasha Hudson Bertudung & Mengerjakan UmrahMy Profile

  10. sedapnya.. ada jual tak? heheh

  11. amboi..sedapnyer..
    syu90 recently posted..Video Awal Ashaari melamar Scha Al YahyaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation