Kek Tiramisu

Salam, hehee hari ni buat Kek Tiramisu Comot, hikhik comot sebab tak comel ngeee maklumlah asyik kena push dengan anak, duk tanya bila nak siap, nak makan, nampak macam sedap hahahaha, tu yang main taram je decorate tu kikikiki.

Kek Tiramisu

Gambar pun ada beberapa keping je, tak dan nak ambil gambar time potong tu, duk khusyuk layan anak-anak makan, diorang punya puji tu, perggghhhh!!! hahahaha~

Kek Tiramisu

Resepi ni google je tadi, tak ingat pulak ambil dari link mana sebab saya usung ipad kat dapur hehee, ipad pulak dah clear cookies dan cache. So google sendirik lah ye resepi tiramisu ni, ada banyak resepi kat google ni.

- Tekak asyik teringat Tiramisu Starbuck

22 thoughts on “Kek Tiramisu

    1. akak 1st time buat tiramisu ni, biasa beli je sebab time tu tak de minat nak membaking ehehee, memang puas hati buat sendiri tapi sayangnya tak boleh nak makan banyak sebab high cholesterol :(

    1. hahahahaha alaaaaa dearrr kalau duk dekat akak bagi dah, serius sedap, aiman kata macam ni “Ibu, ada ke kek macam ni?, kenapa sedap sangat?” hahahhaa budak2 sangat jujur kan :D

        1. @akubiomed, ada juga baca kat blog AB tapi takde cadangan sebab tak pernah masak ikan salmon, kalau ikat kembung tu biasa ler hehehe :D

          tapi kalau tengok kat blog tu macam menarik je Ikan Salmon tu, nampak macam sedap.

          Ikan salmon ni buat ala-ala tempura pun best kot, buat macam macam fish n chips, kalau buat sambal tu lagik ler pelik kan, tapi apasalahnya buat 1 kelainan, sambal ikan salmon hehee :D
          yanmie recently posted..Drama Mahabbah Di Slot Samarinda TV3My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge