Kek Tiramisu

Salam, hehee hari ni buatย Kek Tiramisu Comot, hikhik comot sebab tak comel ngeee maklumlah asyik kena push dengan anak, duk tanya bila nak siap, nak makan, nampak macam sedap hahahaha, tu yang main taram je decorate tu kikikiki.

Kek Tiramisu

Gambar pun ada beberapa keping je, tak dan nak ambil gambar time potong tu, duk khusyuk layan anak-anak makan, diorang punya puji tu, perggghhhh!!! hahahaha~

Kek Tiramisu

Resepi ni google je tadi, tak ingat pulak ambil dari link mana sebab saya usung ipad kat dapur hehee, ipad pulak dah clear cookies dan cache. So google sendirik lah ye resepi tiramisu ni, ada banyak resepi kat google ni.

– Tekak asyik teringat Tiramisu Starbuck

You may also like

22 Comments

    1. akak 1st time buat tiramisu ni, biasa beli je sebab time tu tak de minat nak membaking ehehee, memang puas hati buat sendiri tapi sayangnya tak boleh nak makan banyak sebab high cholesterol ๐Ÿ™

    1. hahahahaha alaaaaa dearrr kalau duk dekat akak bagi dah, serius sedap, aiman kata macam ni “Ibu, ada ke kek macam ni?, kenapa sedap sangat?” hahahhaa budak2 sangat jujur kan ๐Ÿ˜€

        1. @akubiomed, ada juga baca kat blog AB tapi takde cadangan sebab tak pernah masak ikan salmon, kalau ikat kembung tu biasa ler hehehe ๐Ÿ˜€

          tapi kalau tengok kat blog tu macam menarik je Ikan Salmon tu, nampak macam sedap.

          Ikan salmon ni buat ala-ala tempura pun best kot, buat macam macam fish n chips, kalau buat sambal tu lagik ler pelik kan, tapi apasalahnya buat 1 kelainan, sambal ikan salmon hehee ๐Ÿ˜€
          yanmie recently posted..Drama Mahabbah Di Slot Samarinda TV3My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge