Kek Red Velvet Dan Tuxedo Coklat Starbuck Cafe

Salam, phewww cuaca kemain panas terik tenghari tadi, tekak pun minta di isi, saya singgah Starbuck dengan Haziq, kami berdua je, tujuan asalnya gi Maybank Jusco Bukit Tinggi Klang, nak bayar duit pinjaman belajar dulu, Aiman tak bawa sebab dia sekolah, kiranya larik kejap gi Jusco hihihi.

kek red velvet starbuck cafe

Fuhhhh dah lama mengidam nak Red Velvet, dulu pernah order kat SINI, nak buat sendiri belum ada kekuatan nak menatap warnah merah kek tu hikhikhik.

tuxedo chocolate cake starbuck

Yang ni fuhhhh serius sedap, nasib baik ler masih dalam Projek Besar, kalau tak dah habis saya kerjakan hahahaa, kek tu nama Tuxedo Chocolate Cheese Cake, dasar kek ni rasa macam biskut coklat, rasanya cara buat ni lebih kurang macam Oreo Cheesecake.

Oh yea dah semestinya order bersama my favourite Iced Blended Mocha kikiki, yang ni cheat day diet pun takpe nnnggee~

– Nak try bake cake untuk besday Aiman pulak nanti 😀

About yanmie 2602 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

37 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge