Kek Red Velvet Dan Tuxedo Coklat Starbuck Cafe

Salam, phewww cuaca kemain panas terik tenghari tadi, tekak pun minta di isi, saya singgah Starbuck dengan Haziq, kami berdua je, tujuan asalnya gi Maybank Jusco Bukit Tinggi Klang, nak bayar duit pinjaman belajar dulu, Aiman tak bawa sebab dia sekolah, kiranya larik kejap gi Jusco hihihi.

kek red velvet starbuck cafe

Fuhhhh dah lama mengidam nak Red Velvet, dulu pernah order kat SINI, nak buat sendiri belum ada kekuatan nak menatap warnah merah kek tu hikhikhik.

tuxedo chocolate cake starbuck

Yang ni fuhhhh serius sedap, nasib baik ler masih dalam Projek Besar, kalau tak dah habis saya kerjakan hahahaa, kek tu nama Tuxedo Chocolate Cheese Cake, dasar kek ni rasa macam biskut coklat, rasanya cara buat ni lebih kurang macam Oreo Cheesecake.

Oh yea dah semestinya order bersama my favourite Iced Blended Mocha kikiki, yang ni cheat day diet pun takpe nnnggee~

- Nak try bake cake untuk besday Aiman pulak nanti :D

36 thoughts on “Kek Red Velvet Dan Tuxedo Coklat Starbuck Cafe

              1. hehee takpe try pulak lepas ni, cuba banyakkan pembacaan pasal waktu subur, takyah kira waktu subur kalau tak pasti, cuma kenal pasti waktu subur, akan ada keluar cecair putih jernih yang melekit dan kental, lagi kental lagi subur.

                opssss hahhaa jangan ler ada yang ramai baca akak komen nie :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge