Salam, phewww cuaca kemain panas terik tenghari tadi, tekak pun minta di isi, saya singgah Starbuck dengan Haziq, kami berdua je, tujuan asalnya gi Maybank Jusco Bukit Tinggi Klang, nak bayar duit pinjaman belajar dulu, Aiman tak bawa sebab dia sekolah, kiranya larik kejap gi Jusco hihihi.

kek red velvet starbuck cafe

Fuhhhh dah lama mengidam nak Red Velvet, dulu pernah order kat SINI, nak buat sendiri belum ada kekuatan nak menatap warnah merah kek tu hikhikhik.

tuxedo chocolate cake starbuck

Yang ni fuhhhh serius sedap, nasib baik ler masih dalam Projek Besar, kalau tak dah habis saya kerjakan hahahaa, kek tu nama Tuxedo Chocolate Cheese Cake, dasar kek ni rasa macam biskut coklat, rasanya cara buat ni lebih kurang macam Oreo Cheesecake.

Oh yea dah semestinya order bersama my favourite Iced Blended Mocha kikiki, yang ni cheat day diet pun takpe nnnggee~

- Nak try bake cake untuk besday Aiman pulak nanti :D

36 Thoughts on “Kek Red Velvet Dan Tuxedo Coklat Starbuck Cafe

  1. Sedapnya… Nyam nyam…
    Ammar recently posted..hukum lelaki pakai inai di jariMy Profile

  2. pergh tgk coklat cair kt kek tu mmg xleh thn. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..Gambar Pilihan Harini #25My Profile

  3. Bagaimana rasanya apabila 2 kek ini bertembung? Agak-agak air apa yang sesuai dihidangkan bersama kek ini?
    akubiomed recently posted..Sambutan Earth Hour 2012 apa yang AkuBiomed bakal lakukan?My Profile

  4. hmm sedapnya…
    eiela recently posted..Liyana Jasmay Dah BertunangMy Profile

  5. leh jadi gemuk macam ini hari-hari kalau aku makan. haha..
    titan recently posted..Gua jentik lu punya bulu ketiak.My Profile

  6. Dh la tengah dok mengidam kek ni kak..huhuhuhu… aduihh
    lAl recently posted..HANYUT dek kehidupan.My Profile

  7. menawan kalbu betulla kek2 tu..huhu…

  8. glurrpp! kalau la saya LI buat ni konfirm tak jadi kek..ahaha
    semua masuk perut, ni dok kat production..pergh~ penat~
    syahrilhafiz recently posted..Muaturun Koleksi Chrome OS WallpapersMy Profile

  9. mak aiiii…sodapnyerrrrrr…..
    syamila recently posted..Saman jangan tak SamanMy Profile

  10. fuhyooo!red velvet dia mengancam!tapi nik tak suka sangat sebab nik rasa redvelvet manis:(
    nik recently posted..Cinta Buat Emelda,adaptasi novel Kasih Antara KitaMy Profile

  11. memang slurppp lah
    Juan recently posted..Resepi Ayam Masak MerahMy Profile

  12. dah habis puasa tengok blog kak yan. haha. tgk blog kak yan bila ada post pasal makanan saja.
    Fazreen recently posted..26: The PlaymakerMy Profile

  13. adui…sy pun kecur liur ni..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Wordless Wednesday #17 : Peace!!My Profile

  14. pergh,sedapnya kek tuh.meleleh dah ni nengoknye
    rozuan recently posted..SAIFUL APEK DISAHKAN POSITIF GANJAMy Profile

  15. Sedapnya tgk kek tu, mcmana nk apply google ads tu ye? Blog bmtak boleh kan?
    Ajumohit recently posted..Balik umrah, Abby berubah, Alhamdulillah!My Profile

  16. Sedapnya tgk kek tu, mcmana nk apply google ads tu ye? Blog BM tak boleh kan?
    Ajumohit recently posted..Balik umrah, Abby berubah, Alhamdulillah!My Profile

  17. Kecur airliur tengok tuh hah. Dalam projek besar ape tu kak? Projek Herbalife ker? hehe3
    amirnawawi recently posted..Sejarah Upin Dan Ipin di Majalah NiagaMy Profile

  18. Sodap, ingatkan Akak yang buat! memang tabik twink-twink!!!!

  19. sedapnya .. bergegar urat2 tengok red velvet tu kak.. haha habis lah diet cam ni , asyik teringin kek jek ..
    puanbee recently posted..Back Pack Ni Laila Bee PunyaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation