Kek Red Velvet Dan Tuxedo Coklat Starbuck Cafe

Salam, phewww cuaca kemain panas terik tenghari tadi, tekak pun minta di isi, saya singgah Starbuck dengan Haziq, kami berdua je, tujuan asalnya gi Maybank Jusco Bukit Tinggi Klang, nak bayar duit pinjaman belajar dulu, Aiman tak bawa sebab dia sekolah, kiranya larik kejap gi Jusco hihihi.

kek red velvet starbuck cafe

Fuhhhh dah lama mengidam nak Red Velvet, dulu pernah order kat SINI, nak buat sendiri belum ada kekuatan nak menatap warnah merah kek tu hikhikhik.

tuxedo chocolate cake starbuck

Yang ni fuhhhh serius sedap, nasib baik ler masih dalam Projek Besar, kalau tak dah habis saya kerjakan hahahaa, kek tu nama Tuxedo Chocolate Cheese Cake, dasar kek ni rasa macam biskut coklat, rasanya cara buat ni lebih kurang macam Oreo Cheesecake.

Oh yea dah semestinya order bersama my favourite Iced Blended Mocha kikiki, yang ni cheat day diet pun takpe nnnggee~

- Nak try bake cake untuk besday Aiman pulak nanti :D

36 Comments on Kek Red Velvet Dan Tuxedo Coklat Starbuck Cafe

  1. lAl
    March 29, 2012 at 2:16 am (2 years ago)

    Dh la tengah dok mengidam kek ni kak..huhuhuhu… aduihh
    lAl recently posted..HANYUT dek kehidupan.My Profile

    Reply
  2. bardboo
    March 28, 2012 at 10:30 pm (2 years ago)

    menawan kalbu betulla kek2 tu..huhu…

    Reply
  3. Fazreen
    March 28, 2012 at 5:09 pm (2 years ago)

    dah habis puasa tengok blog kak yan. haha. tgk blog kak yan bila ada post pasal makanan saja.
    Fazreen recently posted..26: The PlaymakerMy Profile

    Reply
    • yanmie
      March 28, 2012 at 4:32 pm (2 years ago)

      projek apa2 jeler, heheee

      Reply
  4. Azie
    March 28, 2012 at 4:27 pm (2 years ago)

    Sodap, ingatkan Akak yang buat! memang tabik twink-twink!!!!

    Reply
    • yanmie
      March 28, 2012 at 4:32 pm (2 years ago)

      taklah hahahhaa, kedai yang buat, oh ye tak lama lagi kita akan dapat anak buah baru :D

      Reply
  5. puanbee
    March 28, 2012 at 4:19 pm (2 years ago)

    sedapnya .. bergegar urat2 tengok red velvet tu kak.. haha habis lah diet cam ni , asyik teringin kek jek ..
    puanbee recently posted..Back Pack Ni Laila Bee PunyaMy Profile

    Reply
    • yanmie
      March 28, 2012 at 4:21 pm (2 years ago)

      bungkus je tu bee, balik makan kat rumah, akak makan sikit je sekadar rasa, anak2 yang makan dengan rakusnya hikhik :D

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge