Salam, hehee Ini Namanya Khusyuk, tak caya tengok gambar bawah ni, khusyuk sesangatlah Haziq duk depan komputer tu, sampai bercakap dengan dia pun dia buat tak tau je.

haziiq

Budak zaman sekarang kan, dunia dihujung jari je, cuma kita kena kena pandai pantau, tak boleh dibiarkan, teringat lagi hari tu Kacau Anak Dengan Teamviewer hikhik.

haziq

Tengok pandangan matanya, ini baru betul-betul khusyuk

.

– Ini Namanya Khusyuk depan komputer ^____^

22 Thoughts on “Ini Namanya Khusyuk

  1. sampai terngaga ..hehe dia buat apa tu ?
    puanbee recently posted..Pengumuman Skim SBPA oleh PM 8/3/2012 (siaran langsung tv3)My Profile

  2. Kena tutup mulut dik nanti masuk lalat. Anak zaman sekarang pantas belajar mengunakan komputer berbanding zaman kita dahulu.
    akubiomed recently posted..Dedikasi Hari Wanita Sedunia 2012My Profile

  3. Haziq khusyuk sekali…sama dengan anak saya kalau dah main komputer ga bisa diganggu…hehehee :D
    Dadan recently posted..Adakah Manusia Sebelum Adam ?My Profile

  4. kalau study macam ni kan bagu..
    titan recently posted..Kekacakan Ultrabook Toshiba Portege Z830My Profile

  5. memang khusuk betul tuh, sampai x peduli org amik gambar dia, hehe
    Juan recently posted..Download SEO Untuk SemuaMy Profile

  6. bukan main fokus lagi..letak kfc sbelah pun tak hirau..
    sukacuka recently posted..Projek Baik BloggerMy Profile

  7. tahap khusyuk melebihi 100% ni! hehe…kena pantau2 selalu kak…
    bardboo recently posted..Projek 100 Bloggers. Ada Berani?My Profile

  8. wow…emsem boy..eh kak..kat mana nie
    juanita recently posted..Datuk Siti Nurhaliza On History ChannelMy Profile

  9. ehem.. tuan rumah, cantik banner tu hehe.. baru berkesempatan nak mengomen dan blogwalking. sampai ternganga mulut haziq khusyuk sgt die ye. esok besar jadi blogger mcm ibunye gak eh hehe
    fara recently posted..My Third TrimesterMy Profile

  10. kat mana ni kak yan?
    Fazreen recently posted..Perbetulkan Masa TidurMy Profile

  11. ini memang betul punya khusyuk
    kimmie recently posted..Wordless Wednesday 19 – Pernah jumpa tak?My Profile

  12. khusuk n penuh consentrasi. haziq main game ape tu…
    sampai xsempat nak posing bergaya
    Denaihati recently posted..Harga sebuah kelekaan melampau kepada FacebookMy Profile

  13. sampai menganga-ngaga mulut dek leka sgt…
    kakngah recently posted..Mummy Saya Mau Kurus Seperti Ultrabook Toshiba Portege Z830My Profile

  14. Penuh tumpuan itu yg penting…hehehe….nampak kehenseman dia :)jaga sikit bila dah besar nanti…
    azman recently posted..Wordless Wednesday # Khalwat Dengan Nya Tiada DosaMy Profile

  15. besarnya skrin komputer tu. puas hatilah Haziq main game ye
    Laili recently posted..Wordless Wednesday : Dadih Atau Susu?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation