Hepi Besday Mak Teh Aiman Dan Haziq

Salam, hoyeahh Happy Birthday Mak Teh Aiman Dan Haziq, moga panjang umur murah rezeki amin, kebetulan baca status dia kat Facebook, acane boleh lupa birthday adik ni hehee, sori ya sejak berumur ni memang agak pelupa sikit hehehe.

ifah dan aiman haziq

Gambar cilok SINI

Tadi Aiman kata, Mak Teh kena belanja dia makan kek, hhehe so sesiap ja kek mu arr, nanti kami datang makan-makan situ petang ni, datang makan ja hahahaha.

 

ifah

So entry ini boleh kan jadi hadiah hari jadi heheee

.

- Nak tau, adik dan kakak saya merupakan Silent readers blog saya, tu yang seronoknye  ^___^

15 Comments on Hepi Besday Mak Teh Aiman Dan Haziq

  1. lAl
    March 6, 2012 at 8:43 am (2 years ago)

    Mak teh ni mcm ada gamba yg sy pernah tgk dlu… **smbil mengenang gamba background KLCC tu…ahahaha

    Reply
    • yanmie
      March 6, 2012 at 9:28 am (2 years ago)

      bukan, gambar makteh takde dalam tu, time tu dia masih kat sabah

      Reply
      • Azie
        March 5, 2012 at 5:18 pm (2 years ago)

        Sampai Typo akubiomed, heheheh. jika dilihat baik-baik senyuman mereka sama style kan.
        Azie recently posted..Pokok Bunga Jenis BerdaunMy Profile

        Reply
  2. Azie
    March 5, 2012 at 12:18 pm (2 years ago)

    Happy Besday Mak Teh HEHEHEH, Macam Akak jer muka nyer…Yela Nama Pun Adik Beradik kan..
    Azie recently posted..Pokok Bunga Jenis BerdaunMy Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge