Blog SuperMak


Salam, hoyeahh Happy Birthday Mak Teh Aiman Dan Haziq, moga panjang umur murah rezeki amin, kebetulan baca status dia kat Facebook, acane boleh lupa birthday adik ni hehee, sori ya sejak berumur ni memang agak pelupa sikit hehehe.

ifah dan aiman haziq

Gambar cilok SINI

Tadi Aiman kata, Mak Teh kena belanja dia makan kek, hhehe so sesiap ja kek mu arr, nanti kami datang makan-makan situ petang ni, datang makan ja hahahaha.

 

ifah

So entry ini boleh kan jadi hadiah hari jadi heheee

.

- Nak tau, adik dan kakak saya merupakan Silent readers blog saya, tu yang seronoknye  ^___^

15 Thoughts on “Hepi Besday Mak Teh Aiman Dan Haziq

  1. Mak teh ni mcm ada gamba yg sy pernah tgk dlu… **smbil mengenang gamba background KLCC tu…ahahaha

  2. muka akak dan adik akak tu lebih kurang sama la..tang senyuman nya tu kot…
    bardboo recently posted..Mengidam Nak Pakai Ultrabook Toshiba Portege Z830My Profile

  3. selamat hari lahir Mak Teh Aiman Dan Haziq. mak teh pun bogger mcm k yan juga kot…
    Denaihati recently posted..Honda Insight edisi baru lebih hebatMy Profile

  4. Selamat Hari Lahis Mak Teh. Amboi Yanmie promote adik. :-)
    akubiomed recently posted..Baru sekarang AkuBiomed ada akaun FacebookMy Profile

  5. happy birthday jugak utk makteh aiman dan haziq. moga panjang umur, murah rezeki n senyum selalu.
    eiela recently posted..Doorgift Perkahwinan Yang BerbaloiMy Profile

  6. best kalau adik beradik support apa yg kita buat
    Juan recently posted..Komisen Affiliate Pertama dari BicaraHartanah.comMy Profile

  7. Happy Besday Mak Teh HEHEHEH, Macam Akak jer muka nyer…Yela Nama Pun Adik Beradik kan..
    Azie recently posted..Pokok Bunga Jenis BerdaunMy Profile

  8. sweetnya muka mak teh Aiman & Haziq ni. happy birthday ;)

    muka dia ada iras2 kak Yan ye..
    Laili recently posted..Rasai Keseronokan Di Friso Growing Up Together DaysMy Profile

  9. single mingle lagi ke kak teh ni kak yan… huhuh
    tokobakso recently posted..Lawak : Angin Kencing Rumah RobohMy Profile

  10. hepi besday makteh .. perghhhhhhhhhh!
    puanbee recently posted..Senarai Program Insentif Tunai Dari Blogger/WebsiteMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation