Gambar Irma Hasmie Bertunang

Salam, baru sudah tengok Gambar Irma Hasmie Bertunang kat murai.com.my, tampak cantik dan ayu dengan penampilan terbarunya bertudung, sedap mata memandang. Irma telah pun selamat bertunang dengan seorang ahli perniagaan yang bernama Reza Syah Azmeer Datuk Mohd Redzuan 31, di Desa Coafiled, Sungai Buloh semalam.

gambar irma hasmi bertunang

Irma Hasmie dijangka akan menamatkan zaman bujangnya pada 1 Julai 2012 ini, mudahan semuanya berjalan dengan lancar, tak sabar nak tengok gambar tunang Irma Hasmie ni, tak jumpa pulak. Layan gambar hantaran untuk Irma Hasmie dari tunangnya kat bawah ni, selain sebentuk cincin, irma juga menerima hantaran seperti di bawah ini, comel sesangat bakul coklat tu, macam buat dari Bijan je hikhik.

gambar irma hasmi bertunang

Buah Kurma

gambar irma hasmi bertunang

Kek kot ni kan? kek tasbih?

gambar irma hasmi bertunang

Kek Bertunang ^___^

gambar irma hasmi bertunang

Set Persalinan

gambar irma hasmi bertunang

Set mandian

gambar irma hasmi bertunang

Buah-buahan

gambar irma hasmi bertunang

Ni yang saya kata tadi tu, bakul coklat di perbuat dari Bijan, cantik kan?

gambar irma hasmi bertunang

Yang ni ape ye agaknya?

gambar irma hasmi bertunang

Sejadah dan Telekung

Manakala pihak Irma membalas dengan 9 dulang hantaran seperti Set mandian, persalinan, sirih junjung, buku-buku keagamaan, Pencukur, Kek.

– Tahniah Irma Hasmie dan tunangnya 😀

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

11 Comments

  1. senior saya k.farah farhan (pemilik butik Sarakids) bertuah dapat bakal kakak ipar Irma Hasmie..semoga majlis diorang berjalan dgn lancar..kan best kalau dpt jemputan dari Irma Hasmie hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge