Daftar Sekolah Rendah Tahun 1 Sesi 2013/2014

Salam, semalam ke rumah adik, dia tanya kalau dah Daftar Sekolah Rendah Tahun 1 Sesi 2013/2014 untuk Haziq, sebab anak kami sebaya, dia dah daftar untuk anaknye, untuk haziq ni tunggu suami free dulu baru boleh pergi daftar, Aiman dah Daftar Kemasukan Ke Sekolah Rendah Tahun Satu Sesi 2013 tahun lepas lagi.

Pendaftran Tahun 1 sesi 2013/2014

Untuk Permohonan Online Daftar Sekolah Tahun 1 boleh juga di buat melalui laman web Jabatan Pelajaran Selangor, klik link dibawah untuk keterangan lanjut, tapi bagi pendapat saya, lebih baik pergi terus kesekolah senang kita nak tanya apa-apa sebarang kemusykilan kan.

.

Pendaftaran Online Tahun 1 Sesi 2013/2014

.

memo pendaftaran murid tahun 1

Tarikh Pendaftaran seperti diatas

Dokumen yang diperlukan :-

  • Sijil Asal Surat Beranak Anak dan salinan
  • Kad Pengenalan Ayah dan Salinan
  • Kad Pengenalan Ibu dan Salinan
  • Sijil Asal Nikah dan Salinan
  • Bil Api/Air/Astro/Telefon berserta salinan

**Sesudah pendaftaran dilakukan, pihak sekolah akan cop belakang surat beranak untuk pengesahan

.

- Sekejap je masa berlalu, anak-anak dah nak masuk sekolah rendah :D

16 Comments on Daftar Sekolah Rendah Tahun 1 Sesi 2013/2014

  1. HP Loh
    February 24, 2013 at 12:46 am (2 years ago)

    Halo, tahukah Yanmie samada bill telefon bimbit (misalnya bill Maxis) juga diterima?

    Reply
  2. azman
    March 6, 2012 at 12:20 pm (2 years ago)

    Anak lelaki saya lagi 2 tahun..hmmm dan bapak pun dah makin berusia..
    azman recently posted..Pesanan Untuk BapaMy Profile

    Reply
  3. Azie
    March 6, 2012 at 11:49 am (2 years ago)

    Alhamdulillah moga-moga bahagia sampai ke akhir hayatbersama-sama anak tercinta.
    Azie recently posted..Kek Coklat PertamaMy Profile

    Reply
  4. Azie
    March 6, 2012 at 11:23 am (2 years ago)

    Sekejap jer dah besar Aiman. Tahun hadapan dah 7 tahun dah.
    Azie recently posted..Kek Coklat PertamaMy Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge