Coklat Stroberi

Salam, kejap tadi buat Coklat Stroberi, memadangkan anak-anak dah bosan nak perabis strawberry tu, so buatlah Coklat Stroberi ni, nak kena tarik minat diorang untuk makan, kang sayang pulak buah tu busuk, strawberry ni balance buat Chilled Strawberry Cheesecake hari tu, beli sampai 3 box sebab nafsu menguasai diri hehee.

strawberry coklat

Tak yah resepi lah kan, sebab semua orang pun tau buat ni hheehe, celup dengan coklat je, memandangkan stok coklat rice ada banyak so saya celupkan sekali dalam coklat rice, kemainnnnnn berdouble-double rasa coklat tu hikhik.

strawberry coklat

Licin myhero-hero makan, nasib baik ler terfikir nak celup coklat, kalau tak busuk gitu je buah tu.

.

– Kalau ikutkan hati nak je buat Pavlova, tapi myhero-hero dah bosan makan Pavlova

About yanmie 2602 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

30 Comments

    • oh samalah tempat akak ni, kena cari kat giant atau tesco baru ada, kat econsave jarang ada, tp yang ni beli kat econsave, ada pulak tetiba hahaha macam tau2 je akak tengah cari 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge