Salam, kejap tadi buat Coklat Stroberi, memadangkan anak-anak dah bosan nak perabis strawberry tu, so buatlah Coklat Stroberi ni, nak kena tarik minat diorang untuk makan, kang sayang pulak buah tu busuk, strawberry ni balance buat Chilled Strawberry Cheesecake hari tu, beli sampai 3 box sebab nafsu menguasai diri hehee.

strawberry coklat

Tak yah resepi lah kan, sebab semua orang pun tau buat ni hheehe, celup dengan coklat je, memandangkan stok coklat rice ada banyak so saya celupkan sekali dalam coklat rice, kemainnnnnn berdouble-double rasa coklat tu hikhik.

strawberry coklat

Licin myhero-hero makan, nasib baik ler terfikir nak celup coklat, kalau tak busuk gitu je buah tu.

.

- Kalau ikutkan hati nak je buat Pavlova, tapi myhero-hero dah bosan makan Pavlova

30 Thoughts on “Coklat Stroberi

  1. Bila tengok stoberi terasa nak p Cameron plak..heheee
    Myra Jay recently posted..Payment received from HeartBeatMy Profile

  2. aik kene ker coklat campur strawberi kak yan
    Juan recently posted..Download Angry Bird Space for AndroidMy Profile

  3. sedapnya…
    eiela recently posted..Kerana Kasih Aku TurutkanMy Profile

  4. pehh, lapar gila gua..
    titan recently posted..Kelantan dan Terengganu kalah. Selangor seri.My Profile

  5. sedapnya terliur den , nasib tadi dah makan benda yg sedap juga .. hahah ..nanti bee update .. kak sok nak pavlova leh ? kahkahkah
    puanbee recently posted..Cara semak keputusan SPM SMS dan OnlineMy Profile

  6. benda simple, kalau gambar cantik..
    pergh! terliuq ni haaa :)
    syahrilhafiz recently posted..I Love You, Thesis?My Profile

  7. ui…mmg la habis, kalau bagi saya pun licin ni..hehehe
    kimmie recently posted..Wordless Wednesday 21 – Sama dan serupa tak?My Profile

  8. kalau kak bagi coklat strawberry ni kan, confirm coklat je habis… strawberry letak tepi.. hihihi… x suka strawberry,, x tau pasai apa…
    zie fauzi recently posted..Petua Atasi Jerawat Di MukaMy Profile

  9. Dengan shoot gambar yang cantik, menambah selera! Serius terliur sangat ni…
    Harian Post recently posted..Keputusan Penuh, Sekolah Terbaik SPM 2011My Profile

  10. budak2 kalau nampak coklat cepat aja makannya…hihi..
    bardboo recently posted..Tolong MenolongMy Profile

  11. Resepnya mantap sekali

  12. Waw kayak nya enak tuh kalau dimakan

  13. Rajin nye la Akak Azie Sorang ni! Wan ada minta buat Cup Cake (Mengidam kot heheh!), Bahan-bahan dah ada, malam ni balik kerja kalau mood izinkan insya.Allah try buat..
    Azie recently posted..Ayam Bakar AwesomeMy Profile

  14. waduhhhh… enak banget.. tapi nak dapatkan buah strawberry yg manis2
    memang sukar sekali.. Suka beli strawberry dari Korea.. manisssss..
    nurmisnan recently posted..Wordless Wednesday #37My Profile

  15. sedapnyaaa dh lm xmkn.. kt sini ssh nk cr strawberry ni kak…. huhuhu
    eiyda recently posted..Balik kampungMy Profile

    • oh samalah tempat akak ni, kena cari kat giant atau tesco baru ada, kat econsave jarang ada, tp yang ni beli kat econsave, ada pulak tetiba hahaha macam tau2 je akak tengah cari :P

  16. nasib baik cicah celup je…sonang! hehehe….
    Cik Norfa recently posted..WW : Misteri Van PutihMy Profile

  17. Kenapa tidak buat makan Strawberry celup cekolat. Sedap..
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – #Cuci mata di Proton Power of 1My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation