Coklat Stroberi

Salam, kejap tadi buat Coklat Stroberi, memadangkan anak-anak dah bosan nak perabis strawberry tu, so buatlah Coklat Stroberi ni, nak kena tarik minat diorang untuk makan, kang sayang pulak buah tu busuk, strawberry ni balance buat Chilled Strawberry Cheesecake hari tu, beli sampai 3 box sebab nafsu menguasai diri hehee.

strawberry coklat

Tak yah resepi lah kan, sebab semua orang pun tau buat ni hheehe, celup dengan coklat je, memandangkan stok coklat rice ada banyak so saya celupkan sekali dalam coklat rice, kemainnnnnn berdouble-double rasa coklat tu hikhik.

strawberry coklat

Licin myhero-hero makan, nasib baik ler terfikir nak celup coklat, kalau tak busuk gitu je buah tu.

.

- Kalau ikutkan hati nak je buat Pavlova, tapi myhero-hero dah bosan makan Pavlova

30 thoughts on “Coklat Stroberi

          1. Ok terima Kasih Akak, Nampak macam senang, dia seronok nengok Azie Baking & Masak coz dia joint venture sekali. Wah Buat Laksa lagi! sedap nyer. Tengok dalm FB Akak Fuz pun Masak Laksa Aduhhhh!
            Azie recently posted..Ayam Bakar AwesomeMy Profile

            1. @Azie, ni kali ke 2 akak buat laksa hihihi, my hero2 ni suka makan rupanya hahhahaa, bang mie tadi sebelum gi keje makan laksa dulu hikhik.

              baguslah suami nak tolong2, boleh mengeratkan lagi hubungan :D
              yanmie recently posted..Coklat StroberiMy Profile

    1. oh samalah tempat akak ni, kena cari kat giant atau tesco baru ada, kat econsave jarang ada, tp yang ni beli kat econsave, ada pulak tetiba hahaha macam tau2 je akak tengah cari :P

    1. ada celup cekolat tu, kalau tak takdelah cekelat rice tu lekat heehee, ada sediakan mug kecik untuk coklat, depa makan main celup2 je td :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge