Bila Nak Sampai

Salam, saya dalam perjalanan nak ke KLCC, ada meeting disana, harap saya tak sampai lambat huhuhu, mana tidaknya kesesakan lalu lintas di ibu kota ni sangatlah mencabar.

20120322-081808.jpg

Nasib baik jugaklah suami tercinta kebetulan hari ni tak kerja, dia hantar saya ke KLCC, kalau saya jangan harap ler nak drive waktu gini, confirm naik LRT je hikhik, tapi ni pun plus nak tengok pameran F1 tu nnggeee~

– Meeting dengan google :P

Sent From My iPad2

19 thoughts on “Bila Nak Sampai

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge