Salam, saya dalam perjalanan nak ke KLCC, ada meeting disana, harap saya tak sampai lambat huhuhu, mana tidaknya kesesakan lalu lintas di ibu kota ni sangatlah mencabar.

20120322-081808.jpg

Nasib baik jugaklah suami tercinta kebetulan hari ni tak kerja, dia hantar saya ke KLCC, kalau saya jangan harap ler nak drive waktu gini, confirm naik LRT je hikhik, tapi ni pun plus nak tengok pameran F1 tu nnggeee~

- Meeting dengan google :P

Sent From My iPad2

19 Thoughts on “Bila Nak Sampai

  1. baru aje balik. sepatutnya leh sampai dalam 5 minit. jadi setengah jam jadinya. 3 lori dan satu kereta eksiden. lori tu dah kira hangus dah tu..
    titan recently posted..Hadiah terkini Cabaran SEO Lelaki Kacak 2012My Profile

  2. meeting dengan google?..bestnya..
    Naziman recently posted..Mengedit gambar tanpa menggunakan softwareMy Profile

  3. perkara baik sedang menanti dihadapan
    Juan recently posted..World Halal ForumMy Profile

  4. google meeting dgn k.yan wuii… projek adsense ke… depa lantik k.yan jadi duta ke nih? xsabor nak tau jugak :p
    Ummi Hanie recently posted..Kenapa awek Korea cun melecunMy Profile

  5. ni yang rasa nak ipad satu gak..huhu…apa kata kakyan buat contest hadiah ipad? hehe…
    bardboo recently posted..Posisi Bersalin Yang Kita Perlu TahuMy Profile

  6. ahaa .. apa citer ..tk sabar ni ..
    puanbee recently posted..Pemandangan Di Peneng Port : Pangkalan Sultan Abdul HalimMy Profile

  7. sabor laa yer, kejap lagi sampai laa tue.. ‘sent from ipad2′ tue yang xleh blah.. haha
    samanosuke_04 recently posted..SPM, Titik Perubahan Hidup??!My Profile

  8. kalau saya g KL memang membebel je kak. sesak jalan, sesak nafas tengok jammed macam nih.
    eiela recently posted..Kerana Kasih Aku TurutkanMy Profile

  9. perghhh..makin kelasss Puan Yanmie ni sekarang…meeting2 bagai… :)

  10. selamat meeting ye kak yan :D
    DaHLia recently posted..Wang Tunai RM5000 untuk Blogger ???!!!My Profile

  11. Memang hari2 jammed Kak oii… :)
    azman recently posted..Awas Salinan IC Anda!My Profile

  12. KL tak pernahnye tak jammed kak yan. kadang2 bengang je. haha. cari time yg sesuai nk gi n balik. kalau tak kena masa, buat sakit hati je. hehe
    AyongQiela recently posted..WorkSpaceMy Profile

  13. Wah hebat Google panggil mesyuarat di KLCC. Kalau tidak keberatan boleh berkongsi info nanti. :-)
    akubiomed recently posted..Pelancaran Kawasaki GT World dan Pusat GIVIMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation