Bila Nak Sampai

Salam, saya dalam perjalanan nak ke KLCC, ada meeting disana, harap saya tak sampai lambat huhuhu, mana tidaknya kesesakan lalu lintas di ibu kota ni sangatlah mencabar.

20120322-081808.jpg

Nasib baik jugaklah suami tercinta kebetulan hari ni tak kerja, dia hantar saya ke KLCC, kalau saya jangan harap ler nak drive waktu gini, confirm naik LRT je hikhik, tapi ni pun plus nak tengok pameran F1 tu nnggeee~

- Meeting dengan google :P

Sent From My iPad2

19 Comments on Bila Nak Sampai

  1. Juan
    March 23, 2012 at 11:34 am (2 years ago)

    perkara baik sedang menanti dihadapan
    Juan recently posted..World Halal ForumMy Profile

    Reply
  2. Ummi Hanie
    March 22, 2012 at 11:56 pm (2 years ago)

    google meeting dgn k.yan wuii… projek adsense ke… depa lantik k.yan jadi duta ke nih? xsabor nak tau jugak :p
    Ummi Hanie recently posted..Kenapa awek Korea cun melecunMy Profile

    Reply
  3. eiela
    March 22, 2012 at 1:22 pm (2 years ago)

    kalau saya g KL memang membebel je kak. sesak jalan, sesak nafas tengok jammed macam nih.
    eiela recently posted..Kerana Kasih Aku TurutkanMy Profile

    Reply
  4. cikmin
    March 22, 2012 at 11:26 am (2 years ago)

    perghhh..makin kelasss Puan Yanmie ni sekarang…meeting2 bagai… :)

    Reply
  5. AyongQiela
    March 22, 2012 at 8:59 am (2 years ago)

    KL tak pernahnye tak jammed kak yan. kadang2 bengang je. haha. cari time yg sesuai nk gi n balik. kalau tak kena masa, buat sakit hati je. hehe
    AyongQiela recently posted..WorkSpaceMy Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge