Ayam Goreng Magik Guna Tepung Magik, Superb!!

Salam, semalam Cheezy Sauce dan Tepung Magik yang saya order dari Kak Yong dah pun sampai, so petang semalam saya buatΒ Ayam Goreng guna tepung magic Β tu, jadinya saya gelar Ayam goreng tu,Β Ayam Goreng Magik hihihi sebab guna tepung magik kan.

tepung magic

Serius tepung magik ni memang sangat-sangat magik, ntah napa ayam goreng magic tu rasanya seakan-akan Ayam Goreng KFC hihihi, cara guna pun tersangat-sangatlah mudah, cuma lumurkan pada ayam tersebut, kiranya tepung magic tersebut tak perlu dibancuh, seriussss sangatlah kruuuppp krappp kulit ayam tu hahhaa, tekstur pun macam Ayam Goreng KFC hihihi.

ayam goreng magic

Ce tengokkkkk, perghhhhhh rangup serangup ayam goreng kfc kikikiki.

ayam goreng magic

Anak-anak makan memang berselera sungguh, Aiman tanya bila masa Ibu gi KFC HAHAHAHA

Lepas ni nanti saya share pulak tentang Cheezey Sauce, korang kalau nak try Tepung Magic ni boleh ler contact KakYong, saya order 2 pek tepung magic dan 2 pek cheezy sauce, ingat nak order lagi next time.

– Sangat-sangat Magik πŸ˜€

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

51 Comments

  1. Howdy vwry cool wweb site!! Guy .. Excellent .. Amazing ..
    I wiol bookmark your web site and take the feeds additionally?
    I am happy to search out a lot of usdful info here within the post, we’d like develop extra techniques on this regard, thanks
    for sharing. . . . . .

    My page :: seo Baldock (http://romanticending760.newsvine.com/_news/2014/07/23/24964701-take-advantage-of-social-media-management-now)
    http://romanticending760.newsvine.com/_news/2014/07/23/24964701-take-advantage-of-social-media-management-now recently posted..http://romanticending760.newsvine.com/_news/2014/07/23/24964701-take-advantage-of-social-media-management-nowMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge