Salam, menitik air mata pagi ni melihat video ceramah Ustaz Don Daniyal, Anak Asset Ke Syurga Atau Neraka? mampukah kita ataupun anak kita menjadi seorang yang dimaksudkan dalam video tersebut?, luangkan sedikit masa untuk melihat video ini.

Muliakanlah anak-anak kerana anak akan menjadi taming atau penghalang untuk masuk ke neraka. Semoga kita mampu mendidik mereka menjadi anak-anak yang soleh, Amin Ya Rabbal Alamin.

- Video ni tengok berulang kali pun masih juga mengalir air mata :(

18 Thoughts on “Anak Asset Ke Syurga Atau Neraka?

  1. Semoga kita semua mampu jadi anak aset ke syurga
    Fazreen recently posted..Soal Jawab: Diserang Darah Tinggi & Stroke Tetapi Ada Kencing ManisMy Profile

  2. Arwah abah saya dimandikan oleh, adik bongsu saya, anak sedara lelaki & anak angkat nya……Untung arwah abah….

  3. Satu cabaran kepada ibubapa untuk membentuk anak-anak mereka yang beramal soleh.
    akubiomed recently posted..Projek 100 Bloggers oleh BroframestoneMy Profile

  4. Ustaz Don Daniyyal mmg superb ah bagi ceramah.
    budakserius recently posted..Kisah Malam PertamaMy Profile

  5. both. dua-dua. Dan jagalah anak perempuan dengan baik. Paling senang nak terjerumus sekarang nih..
    titan recently posted..Lelaki kacak percaya pada diri sendiriMy Profile

  6. Ibu bapa yg patut mencorak kan anak2.. :)

  7. Ustaz Don memang hebat…anak adalah asset utama ibu bapa
    Shahrul recently posted..Balasan Anak Terhadap IbuMy Profile

  8. memang hebat cara penyampaian ustaz don.. saya ada kongsi juga sebelum ni.. sama mcm kak yan ckp, senang nak cari semula bila ada dlm blog sendiri.. siap download dah..
    CMRatu recently posted..Disney On Ice di PISAMy Profile

  9. dah tengok juga. elok tengok banyak kali, biar melekat kat minda.
    Denaihati recently posted..Dah join ke Projek 100 BloggersMy Profile

  10. dah sebulan lepas kot tengok video ni , syahdu je bila sebut pasal mati dan anak
    puanbee recently posted..Simple LaksaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation