Salam, nampaknya ada contest mudah di blog denaihati, saya ni kalau masuk contest beliau mesti ramai yang kurang berkenan sebab bagi diorang kalau saya masuk contest diblog denaihati mesti peluang diorang nak menang sangat tips, macamlah saya ni hebat sangat hhhuhuhu, rezeki masing-masingkan, ni saya masuk sebab suka-suka, boleh tak heheee, jangan risau pemenang 20 orang tu.

denaihati

Gambar Kredit : Kak EmilaYusof.com

Contest kali ni cuma perlu menyenaraikan 5 entry top 10 di Google.com.my ~ elehhhh kacang je, hahaha meh nak senaraikan, kalau nak banyak pun boleh tapi dah kata nak 5 je kan hehee, ok 5 entry ye, check it out~

Refer gambar je untuk mengetahui berapa jumlah search result, yang bawah-bawah ni, pergghhhhh!!!

.

semak saman online

1. Semak Saman Trafik Online

****

ipad baru

2. Ipad Baru

****

pilihanraya umum ke 13

3. Pilihan Raya Umum Ke 13 (PRU 13)

****

hukum merotan anak

4. Merotani Anak Tanda Sayang ~ entry ni saya google 2 hari lepas :D

****

solat gerhana bulan penuh

5. Gerhana Bulan Penuh dan Solat Sunat Kusuf - nak juga menyelit, hahahahah :D

.

Oh yea, dah alang2 baca entry ni kan, apa kata korang..ye korang yang tengah baca ni, kot-kot nak tau macam mana muka denaihati tu kan, mehhhhh saya nak tunjuk hehee klik je -> Kantoi Video The Real Denaihati.com!

Akademi Denaihati akan menganjurkan Seminar Blog WordPress Pertama pada 14-15/4/2012 cepat daftar sebelum terlambat“.

.

- Saya yakin keywords2 diatas adalah antara penyumbang trafik terbesar di blog denaihati, keywords terbaru ipad2 pun dia dah konker tu.

46 Thoughts on “5 Keywords Paling Banyak Orang Cari Di Google

  1. Cayalah denga keyword “solat bulan gerhana penuh”. Blog akak paling tinggi
    Ammar recently posted..hukum lelaki pakai inai di jariMy Profile

  2. Sekali lagi jutaan terima kasih diucapkan kerana sudi join contest. InsyaAllah keputusan akan diumumkan pada entri khas dalam masa terdekat.
    Denaihati recently posted..Contest Cabaran SEO Lelaki Kacak – Komen Ariff ShahMy Profile

  3. Assalam, semoga berjaya utk kak yan… Rezeki itu hak masing2 kak… siapa kuat usaha dia yg menang… hahha
    Budak Lanun recently posted..Status Lagu Bawaku Pergi Diketahui Seminggu LagiMy Profile

  4. Mantap… Mbak Yanmie join juga..
    Bang Iwan recently posted..Say No To April MopMy Profile

  5. kak yan pon nampak hebat dlm bermain SEO ni. hehe
    Ekspresi Ruang recently posted..Gambar Pilihan Harini #25My Profile

  6. makanya makin kuatlah SEO abam DH setelah dibacklinkkan oleh akak yanmie :D
    woot recently posted..Bunuh Diri Ketika Sembang Dengan Rakan Di FacebookMy Profile

  7. banyak lagi keyword yang denaihati bolot. hoho..
    titan recently posted..Digi Awards vs Cabaran SEO Lelaki KacakMy Profile

  8. bagus… tapi dapat hadiah apa ekk??
    fayz recently posted..Sudah Dua Bulan.. Farah Lee & Ally Iskandar DiijabkabulkanMy Profile

  9. Sya tak dapat nak print screen, tenet slow. huhu… jadilah entri yang seadanya je.
    Sya Isya recently posted..5 ENTRI TERBAIK DENAIHATI.COM TOP 10 DI GOOGLE.COM.MYMy Profile

  10. Nak ikut ni tapi punya la main susah nak cari. haha
    Naziman recently posted..Lelaki kacak mudah dan cepat blogwalkingMy Profile

  11. stalker sini sat..ahaha, sat lagi nak publish :)
    syahrilhafiz recently posted..Jom Pi PIKOM PC Fair 2012My Profile

  12. tak per kak yan..masuk jer..dapat tak dapat lain kira kan…yg penting, leh berseronok2 gini..hehe…bgn pepagi search keyword DH…hehe.. :-) all the best!..
    dzuandiey recently posted..Denaihati Terbaik di Google Search MalaysiaMy Profile

  13. insyaallah boleh menang nih
    Juan recently posted..Download The Hunger Games DVDrip 2012 MKV MediafireMy Profile

  14. terima kasih atas penyertaaannya kak yan, moga berjaya.
    Denaihati recently posted..5 entri terbaik Denaihati di Google Search MalaysiaMy Profile

  15. Ingat mula-mula tadi tidak mahu sertai kerana masa agak terhad kalau hujung minggu bolehlah pulun. Akhir sekali terjebak. :-)
    akubiomed recently posted..5 entri terbaik Denaihati di Google Search MalaysiaMy Profile

  16. bestla kak yan…

  17. dah join jugak.. tp rasa mcm terlambat untuk jadi 20 terawal… :)

    good luck kak yan… abaikan saja org yg duk mengata tu… rezeki masing2… :)
    zie fauzi recently posted..5 Keyword Hangat di Carian Google Untuk Denaihati.comMy Profile

  18. pakar SEO semuanya…..

    jelesnyaa….

    bila la blog saya nak masuk dalam list jugak… adoi
    sjiehan recently posted..Abby Abadi Bertudung.My Profile

  19. buat dek je kak yan..rezeki masing2 kan?
    eyriqazz recently posted..Dugaan dalam BercintaMy Profile

  20. silap kak delete hahaha
    puanbee recently posted..Kakak MengaduMy Profile

  21. good luck..yan..nak join gak tp cam x de masa nak google keyword terbaik..huhu
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Sistem Pertukaran Guru (e-GTukar) Sesi Jun 2012 Dibuka 1 – 30 April 2012My Profile

  22. smoga bjaya tau kak yan..xpe, hiraukan je ape yg org ckp..rezeki msing2 kan..syu pon nak join jgk la..
    syu90 recently posted..Download 7 Petala Cinta 2012My Profile

  23. kesian dgn yan bila ada org ckp camtu, lantak ler yan nak masuk apa2 kontez anjuran DH pun, apa yg yan dpt dia pasti akan memberi juga nanti…
    dia tak selalu menang, kalau dia menang tu rezeki dia ler..
    ejam recently posted..RM100 Untuk Dimenangi, Hanya Capture Counter Sahaja.My Profile

  24. rajin betul Denaihati buat contest :) insyallah lepas ni boleh join kot..
    azriMy recently posted..1 Minit 175,000 Tweet Baru DihasilkanMy Profile

  25. kak, pinjam gambar ye..
    sukacuka recently posted..Pagi Jumaat Ada Orang Nak Bagi Duit.My Profile

  26. hehehe saya pon dah join jugak :)
    topo recently posted..Model Labah-labah yang Sangat Cool Diperbuat Daripada GuntingMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation