5 Keywords Paling Banyak Orang Cari Di Google

Salam, nampaknya ada contest mudah di blog denaihati, saya ni kalau masuk contest beliau mesti ramai yang kurang berkenan sebab bagi diorang kalau saya masuk contest diblog denaihati mesti peluang diorang nak menang sangat tips, macamlah saya ni hebat sangat hhhuhuhu, rezeki masing-masingkan, ni saya masuk sebab suka-suka, boleh tak heheee, jangan risau pemenang 20 orang tu.

denaihati

Gambar Kredit : Kak EmilaYusof.com

Contest kali ni cuma perlu menyenaraikan 5 entry top 10 di Google.com.my ~ elehhhh kacang je, hahaha meh nak senaraikan, kalau nak banyak pun boleh tapi dah kata nak 5 je kan hehee, ok 5 entry ye, check it out~

Refer gambar je untuk mengetahui berapa jumlah search result, yang bawah-bawah ni, pergghhhhh!!!

.

semak saman online

1. Semak Saman Trafik Online

****

ipad baru

2. Ipad Baru

****

pilihanraya umum ke 13

3. Pilihan Raya Umum Ke 13 (PRU 13)

****

hukum merotan anak

4. Merotani Anak Tanda Sayang ~ entry ni saya google 2 hari lepas :D

****

solat gerhana bulan penuh

5. Gerhana Bulan Penuh dan Solat Sunat Kusuf - nak juga menyelit, hahahahah :D

.

Oh yea, dah alang2 baca entry ni kan, apa kata korang..ye korang yang tengah baca ni, kot-kot nak tau macam mana muka denaihati tu kan, mehhhhh saya nak tunjuk hehee klik je -> Kantoi Video The Real Denaihati.com!

Akademi Denaihati akan menganjurkan Seminar Blog WordPress Pertama pada 14-15/4/2012 cepat daftar sebelum terlambat“.

.

- Saya yakin keywords2 diatas adalah antara penyumbang trafik terbesar di blog denaihati, keywords terbaru ipad2 pun dia dah konker tu.

48 Comments on 5 Keywords Paling Banyak Orang Cari Di Google

  1. ???? ????
    August 20, 2014 at 4:18 am (2 weeks ago)

    Hello! This is my first comment here so I just wanted to give
    a quick shout out and tell you I really enjoy reading through your posts.
    Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover
    the same topics? Thanks a lot!
    ???? ???? recently posted..באתר חברהMy Profile

    Reply
  2. Adolfo
    May 1, 2014 at 12:31 am (4 months ago)

    I was pretty pleased to uncover this site. I wanted to thank you for
    ones time for this particularly wonderful read!!
    I definitely really liked every bit of it and i also have you bookmarked to see new
    things in your blog.
    Adolfo recently posted..AdolfoMy Profile

    Reply
  3. azura
    March 30, 2012 at 1:46 pm (2 years ago)

    bestla kak yan…

    Reply
  4. sjiehan
    March 30, 2012 at 11:46 am (2 years ago)

    pakar SEO semuanya…..

    jelesnyaa….

    bila la blog saya nak masuk dalam list jugak… adoi
    sjiehan recently posted..Abby Abadi Bertudung.My Profile

    Reply
    • yanmie
      March 30, 2012 at 10:41 am (2 years ago)

      apa daaaa bee ni kelqm kabut sampai tersalah2 haahhaa, kelakar pulak :P

      Reply
  5. syu90
    March 30, 2012 at 10:20 am (2 years ago)

    smoga bjaya tau kak yan..xpe, hiraukan je ape yg org ckp..rezeki msing2 kan..syu pon nak join jgk la..
    syu90 recently posted..Download 7 Petala Cinta 2012My Profile

    Reply
    • yanmie
      March 30, 2012 at 10:23 am (2 years ago)

      @syu90, tulah tapi terima seadanya apa orang kata tu, mulut dan pendapat orang lain kan, malas gak nak layan hhuhuhu.

      cepat publish entry syu, entry terawal 20 je yang dikira tu kalau tak silap, masih sempat rasanya kalau syu buat lelaju hehee :D
      yanmie recently posted..5 Keywords Paling Banyak Orang Cari Di GoogleMy Profile

      Reply
      • syu90
        March 30, 2012 at 10:45 am (2 years ago)

        @yanmie,
        btol tu, klau kita pikir sgt pon susah, baik trima jelah yg mna bleh dtrima tu..

        tu la..syu bru on9 nie..nsib baik trus buka blog kak yan..tu yg nmpak psl contest nie..bru je submit entri td, hrp2 smpat la jd 20 terawal..hehe..
        syu90 recently posted..5 Keywords Terbaik di Google SearchMy Profile

        Reply
  6. ejam
    March 30, 2012 at 10:17 am (2 years ago)

    kesian dgn yan bila ada org ckp camtu, lantak ler yan nak masuk apa2 kontez anjuran DH pun, apa yg yan dpt dia pasti akan memberi juga nanti…
    dia tak selalu menang, kalau dia menang tu rezeki dia ler..
    ejam recently posted..RM100 Untuk Dimenangi, Hanya Capture Counter Sahaja.My Profile

    Reply
    • yanmie
      March 30, 2012 at 10:18 am (2 years ago)

      @ejam, selalu je ejam orang kata gitu, rezeki masing2 kan, bagi yan kalau usaha berterusan boleh je menang, ni tak usaha tapi duk ngata orang, acane nak menang kan? hahaha tengok tu ngumpat orang dah dipagi2 jumaat ni :P
      yanmie recently posted..5 Keywords Paling Banyak Orang Cari Di GoogleMy Profile

      Reply
    • yanmie
      March 30, 2012 at 9:54 am (2 years ago)

      heee ye akak dah nampak kat blog DH td, akak baru sudah drop link entry :D

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge