Terima Kasih Semua Atas Sokongan Dalam Contest Gadget Impian

Salam, alhamdulillah akhirnya ย bahang contest gadget impian (entry saya) telah pun tamat, Terima Kasih Semua Atas Sokongan Dalam Contest Gadget Impianย yang diberikan kepada saya sepanjang tempoh entry contest gadget impian saya di publish di blog penganjur iaitu blog Denaihati.

say thanks!

Terima kasih tak terhingga kepada rakan-rakan yang banyak membantu saya dalam mempromosikan entry saya, saya berbesar hati ingin mengucapkan terima kasih buat sahabat dari Indonesia yang tidak putus-putus memberikan sokongan kepada saya sehinggalah ke detik 25/2/12 pukul 11.59 malam mereka masih setia bersama, iaitu Bang Iwan dan Dadan, yang mana tidak henti memberi sokongan dan membantu saya dalam mempromosikan FBLike, G+, Twitter, Linkedin dan komen, tengok sahaja berapa banyak komen dalam entry saya, 4K lebih hasil dari berbalas komen, terima kasih sangat-sangat.

Tak lupa juga buat sahabat saya yang lain, mereka begitu supportif antaranya iaitu Rosezha aka Kimmie, PuanBee, KakYong, ย Myra Jay, Zie Fauzie, adik ipar saya Aziewan, dan ramai lagi yang menyokong saya dalam senyap-senyap.

Terima kasih buat bakal besan saya Eyriqazz yang sudi membantu saya untuk mendapatkan markah melalui Retweet, beliau telah mengadakanย Give Away | Koleksi Wang Kertas dan Duit Syilling Limited Edition, terharu sangat-sangat, terima kasih Eyriq, semoga senantiasa dimurakah rezeki, amin.

Tak lupa kepada sahabat-sahabat saya di twitter yang tidak kedekut dalam meng-RT entry saya, terima kasih semua walaupun ada tak berapa nak membantu hikhik, dan terima kasih juga buat sanak saudara yang menbantu saya dalam mendapatkan markah melalui FBlike, maklumlah diorang cuma tahu FB je, blog bagai takde heheee.

Dan akhir sekali terima kasih buat penganjur dan penaja kerana mengadakan contest ini, hebat betul penangan contest ni, nanti saya cerita pada entry seterusnya kenapa contest ini sangat hebat ^___^

Tak semestinya menang baru nak ucap terima kasihkan?, terima kasih sekali lagi buat mereka-mereka yang menyokong dan membantu saya dalam mendapatkan Gadget impian saya.

banner

– Sebagai tanda terima kasih, saya letakkan banner kawan-kawan di atas di ruangan sidebar blog ini selama 2 bulan ^___^

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

50 Comments

  1. wahhh patutlah tanya saiz banner , hehe ..terima kasih kak.. saya masih fikir macam mana nak reward org yg tolong bantu saya tu , belum buat entri penghargaan lagi ..akk meme lajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge