Streamyx Takde, Saya Ok Je

Salam, streamyx masih problem, seperti sms dari TM yang saya terima semalam, dijangka masalah dapat diselesaikan pada 12/2/12, hope tak berpanjangan.


Topup Digi untuk mobile internet pada iPad2

Walaupun Streamyx tak dapat diakses tapi saya ok je hikhik, masih boleh online melalui BIS Blackberry dan Mobile Broadband Digi yang digunakan pada iPad2. Cuma dari segi kepuasan tu kurang sebab tak boleh nak upload gambar yang disnap dari DSLR -..-“

Posted with WordPress for BlackBerry.

You may also like

23 Comments

      1. ooo ada ek yg ram 38? akak tak tau sangat, akak guna yg rm 15 untuk 7 hari, 250 mb. so far boleh je surf sampai lebam, agaknya kalau abis 250mb tu nanti dia akan jadi slow sikit tak laju macam biasa, tapi setakat penggunaan akak sama je, kira puas hati guna digi ni berbanding maxis yang pernah akak pakai, kalau abis 250mb tu terua tak boleh buka, kalau digi yang akak guna ni still boleh akses internet lagi selama 7hari (seminggu)

          1. betul bee kalau maxis abis je terus takleh guna walaupun tempoh hari masih banyak lagik, akak dan ler guna maxis tu kejap je, pastu tukar ke digi.

            hehe rm30 lah bee, kena tambah lagi 2 mata tu πŸ˜€

            pssttt sori banyak typo kat komen akak, maklumlah komen guna touch je ni πŸ˜›

          1. rm15 untuk 250mb hehe kecik je tp klu digi tu blh je guna sampai lebam, cuma klu dh abis bandwidth nan dia akan slow, but so far guna ok je, dulu guna maxis, klu abis terus xboleh buka huhuhu, digi ok πŸ˜€
            yanmie recently posted..Senja Nan MerahMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge