Nak Makan Tapi Sayang

Salam, wuwwuwuwuu talian internet rumah ni memang problem lah, streamyx ni kalau seminggu 1-2 hari tak buat hal tak boleh, lately kerap sangat macam ni, adoiii nak komplen pun dah malas, bosan asik call TM je, biar jelah ok sendiri sob..sob…ok lupakan pasal tu, nak cerita pasal benda sedap kat bawah ni.

apam ladybird

Aiman bawa macam-macam makanan tadi dari tadikanya, ada buat makan-makan kot, salah satunya apam comel kat atas tu, sanggup dia tak makan kat tadika sebab nak bawa balik tunjuk kat ibu dan adiknye heheee

apam comel

kaannn comel sangat, bukan takat Aiman je yang sayang nak makan, saya pun sayang gak nak makan, comel sesangat hahaha, tapi dah namapun makanan kan haruslah dimakan heheee.

– Aiman kata “Ibu nanti buat macam ni pulak, nak angry bird”, tudiaaaa…

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

32 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge