Blog SuperMak


Salam, syukur alhamdulillah sampai jugak buku yang dinanti-nanti, hadiah buku Khalifah Ganti Superman ini sumbangan cenderahati dari Denaihati.com untuk kesemua peserta yang menyertai contest gadget impian diblog beliau, terima kasih atas pemberian buku ini.

Khalifah Ganti Superman

Tapi sayangnya belum ada masa lebih nak mentelaah buku ini, insyaallah akan cari satu masa untuk mentelaah buku ini, memang unik sekali Khalifah Ganti Superman, agaknya apa yang dibicarakan dalam buku tersebut yea? pastinya sesuatu yang menarik dari penulisnya iaitu Tan Sri Dato’ Muhammad Ali Hashim Ketua Eksekutif JCorp.

Khalifah Ganti Superman

Terima kasih Denaihati dan Team untuk buku ini, dan terima kasih buat Anarm.net sebab dah kirimkan buku ni hikhik, ingat kan bungkusan duit dalam envelope tu hikhik.

- Bagaimana Khalifah Ganti Superman?, dapatkan buku tersebut sekarang!

32 Thoughts on “Khalifah Ganti Superman

  1. tahniah yer

  2. Sya belum dapat lagi rasanya, sebab mak pun tak inform ada parcel. Tertunggu juga buku ni, tapi yelah kan, peserta pun 100+, long Q lah. :D
    Sya Isya recently posted..GAMBAR GUBAHAN HANTARAN ANA RAFFALI DAN AZNAIMMy Profile

  3. tajuk pun dah best, wahh kena cari jugak ni..
    incik recently posted..Kebakaran api vs Pemadam apiMy Profile

  4. salam kak , bee pun dah dapat allhamdulillah

  5. Alangkah bagus, kalau dapat buku tu juga.
    Ahmad Hati recently posted..Giveaway Hadiah Dari MoscowMy Profile

  6. Denaihati memang baik ya,, banyak banget hadiah yang akan kita dapat dari hanya mengikuti contest di denaihati
    Rina As recently posted..Memahami Perbedaan Google Dance, Google Sandbox, Deindex dan BannedMy Profile

  7. saya tak pasti dah dapat ke belum..kena tanya mak kat malaysia dulu..huhu…
    bardboo recently posted..Pegawai Farmasi vs. SurirumahMy Profile

  8. nak pinjammmmmm..
    titan recently posted..Top Link Referral MamaMurai.comMy Profile

  9. cepat2 baca k yan, memang banyak pengisian utk belajar. bukan calang2 penulis Presiden/CEO kepada Johor Corporation dari tahun 1982-2010 n Presiden Pihak Berkuasa Tempatan Pasir Gudang dari 1982-2008, mcm2 lagi tu.
    Denaihati recently posted..Libur di Pekanbaru bersama Toshiba Portege Z830My Profile

  10. wahhhh, saya pon nak buku tuh
    Juan recently posted..Alcatraz TV Show / TV Series 2012My Profile

  11. Myra pun dok menanti buku tu sampai, tak sabar nak baca, lepas abes contest Gadget Impian bolehla baca ;)
    Myra Jay recently posted..MJ nak menang Nikon D90 dari Denaihati – Harap Rakan2 sudi membantuMy Profile

  12. erm..bestnye dpt bku tu..
    syu pon akan dpt jgk..hehe..
    syu90 recently posted..rezeki hari niMy Profile

  13. baca tajuk tadi ingatkan buku aiman atau haziq, bila tgok betul rasanya banyak ilmu yg keluar nanti nih.
    eiela recently posted..Tips Mengatasi LupaMy Profile

  14. wah..header..hehe..nice…kenapa DH xnak buat mcm ni jugak ye?
    cikgu naman recently posted..Mentadak Yang GigihMy Profile

  15. Hendak berjaya belajar daripada orang yang berjaya.

    Nak trafik banyak dan pendapatan pasif menuntut dari Yanmie. :-)

    p/s: Cantik header logo blog Yanmie. Hasil nukilan EmilaYusof?

  16. bestnye…aku tak pernah lagi menang contest ni…join banyak kali jugak…

    takpe usaha lagi…..
    mnsar recently posted..Panduan Menangani Sifat MarahMy Profile

  17. beli kt popular bulan lps. br smpt bc sampai half je. tu pon waktu terluang tunggu traffic light hijau. hehe. mmg best dan berinspirasi utk sapa2 yg minat berniaga cm saya :)
    Ekspresi Ruang recently posted..Pejabat Idaman…Pejabat Berita Wirtschaftsblatt Di AustriaMy Profile

  18. saya pun dah terima minggu lepas.. tak sempat baca lagi.. :)
    CMRatu recently posted..Terkini : PRU 13 selepas selesai isu SBPAMy Profile

  19. maaf sebab terlambat hantar.. kena pos sikit2 ikut jadual sebab ada banyak btol buku ni yg nak kena pos.. tu pon ada lagi yang blom bagi alamat.. taknak buku free kot diorang tu.. :P
    Anarm recently posted..Pameran Usahawan Tekno dan Inovasi 2012My Profile

  20. tak dapat lagi buku ni… tak sabar jgk nk baca….

  21. Saya pun dah dapat, akan mulakan pembacaan/”mencedok ilmu” dalam masa terdekat. terima kasih denaihati :)
    Harian Post recently posted..Cuepacs Tuntut Kenaikan Gaji RM700-RM2500 Bagi Gred 1 – Gred 54My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation