Salam, gambar ni patut up awal hari tu hehee tapi takpe bukan makanan pun, kalau makanan tu yelah boleh basi kan hikhik, saya suka tengok gambar anak-anak kat bawah ni, aksi bersahaja, saya snap tanpa memberi arahan, seakan faham yang ibu diorang nak snap gambar kihkihkih, gambar bawah ni semasa kami pergi menghadiri jemputan Kenduri Kahwin Di N9.

aiman

Kengkadang tu diorang pulak yang bagi idea untuk saya ambil gambar, see budak-budak yang dah biasa ambil gambar kan, nampak kamera je terus buat muka cecomel tanpa disuruh ekekeke. layan!!

Kenduri Kahwin Di N9

Haziq, saya suka efek bokeh kat gambar ni hikhik

Kenduri Kahwin Di N9

alololo sukenyeee nengok gaya haziq senyum ^___^

Kenduri Kahwin Di N9

Tudiaaaa nak capai air tapi jauh, bukan nak minta tolong, semua nak buat sendiri.

- Termakan Hati Kerbau masa kat sini, hiks!!

17 Thoughts on “Kenduri Kahwin Di N9

  1. hye, sudi x exchange banner ngn saya?
    if sudi tgglkn komen di blog saya ye. :)

    done folow u, jemput jd folower saya blik ye. :)
    saya pun minat fotografi. :)
    merpatisejoli45 recently posted..Aneh, Batu Bergerak!!My Profile

  2. hye, sudi x exchange banner ngn saya?
    if sudi tgglkn komen di blog saya ye. :)

    done folow u, jemput jd folower saya blik ye.
    saya pun minat fotografi. :)

  3. gambar last ok la.. akak guna dlsr apa? nikon? sony?
    ahowk orang islam recently posted..BERMAIN API..My Profile

  4. gambar last tu aka aka candit, hehehe
    Juan recently posted..GTmetrix Comparison ReportMy Profile

  5. Budak2 kalau dah biasa bergambar mcm2 aksi dia buat.
    Azman recently posted..Kontest Panggilan Kedua Blog (www.azmanisma.com)My Profile

  6. gambar last tu power.
    Fazreen recently posted..Saya AkuMy Profile

  7. hehe..pandai dia bergambar ye..
    ohcikgu recently posted..Ajar anak anda berenang sejak kecil lagi.My Profile

  8. comel Hafiq posing.
    gambar masak lemak cili api N9 xde ke…
    Denaihati recently posted..Bertemu teman lama di Intel MalaysiaMy Profile

  9. lens apa ni kak yan.. cantik bokeh.. :)
    CMRatu recently posted..Wordless Wednesday # Jurugambar PANAS!!My Profile

  10. comelnya…. mesti hensem bila besarni… :)
    Aya recently posted..Penambahbaikan BloggerWanita.comMy Profile

  11. heheh comel .. ni kalau ada gegirl lagi meriah ambik gambar kak ..

    bokeh tu buat siap2 semasa ambil gambar ke kak ?
    puanbee recently posted..Merisik Buat PakCikMy Profile

  12. Anak-anak saya pun pandai minta ambil gambar kalau nampak kamera. Teringat ketika zaman kecil dahulu. :-)
    akubiomed recently posted..Melayan karenah anak dengan membina model 3DMy Profile

  13. kecomelan anak ibu yan memang tidak dapat disangkal lagi…
    ejam recently posted..Haq Sentiasa Bersama Papa Walaupun Kita BerjauhanMy Profile

  14. comel ye muka-muka adik kecil ni..

    tak sabar nak satu. Boleh ke?
    muazfaris recently posted..Pemenang DiGi iPhone 4s Nuffnang 2012 adalah milik muaz faris !! Tahniah !My Profile

  15. ni namanya berdikari sendiri nih, hehe
    Juan recently posted..ServerFreak.com Realiti @ MitosMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation