Kenduri Kahwin Di N9

Salam, gambar ni patut up awal hari tu hehee tapi takpe bukan makanan pun, kalau makanan tu yelah boleh basi kan hikhik, saya suka tengok gambar anak-anak kat bawah ni, aksi bersahaja, saya snap tanpa memberi arahan, seakan faham yang ibu diorang nak snap gambar kihkihkih, gambar bawah ni semasa kami pergi menghadiri jemputan Kenduri Kahwin Di N9.

aiman

Kengkadang tu diorang pulak yang bagi idea untuk saya ambil gambar, see budak-budak yang dah biasa ambil gambar kan, nampak kamera je terus buat muka cecomel tanpa disuruh ekekeke. layan!!

Kenduri Kahwin Di N9

Haziq, saya suka efek bokeh kat gambar ni hikhik

Kenduri Kahwin Di N9

alololo sukenyeee nengok gaya haziq senyum ^___^

Kenduri Kahwin Di N9

Tudiaaaa nak capai air tapi jauh, bukan nak minta tolong, semua nak buat sendiri.

- Termakan Hati Kerbau masa kat sini, hiks!!

17 Comments on Kenduri Kahwin Di N9

  1. merpatisejoli45
    February 6, 2012 at 2:28 pm (3 years ago)

    hye, sudi x exchange banner ngn saya?
    if sudi tgglkn komen di blog saya ye. :)

    done folow u, jemput jd folower saya blik ye. :)
    saya pun minat fotografi. :)
    merpatisejoli45 recently posted..Aneh, Batu Bergerak!!My Profile

    Reply
  2. merpatisejoli45
    February 6, 2012 at 2:27 pm (3 years ago)

    hye, sudi x exchange banner ngn saya?
    if sudi tgglkn komen di blog saya ye. :)

    done folow u, jemput jd folower saya blik ye.
    saya pun minat fotografi. :)

    Reply
  3. Fazreen
    February 1, 2012 at 6:18 pm (3 years ago)

    gambar last tu power.
    Fazreen recently posted..Saya AkuMy Profile

    Reply
  4. puanbee
    February 1, 2012 at 11:29 am (3 years ago)

    heheh comel .. ni kalau ada gegirl lagi meriah ambik gambar kak ..

    bokeh tu buat siap2 semasa ambil gambar ke kak ?
    puanbee recently posted..Merisik Buat PakCikMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 1, 2012 at 8:58 am (3 years ago)

      hehehe nak satu ye?, dah kahwin belum? kalau belum cepat-cepat kahwin, nanti dapat anak cecomel :D
      yanmie recently posted..Kenduri Kahwin Di N9My Profile

      Reply
    • yanmie
      February 1, 2012 at 8:43 am (3 years ago)

      diorang suka buat sendiri, sebab tu kena selalu ingatkan apa yang boleh dan apa yang tak boleh :P
      yanmie recently posted..Kenduri Kahwin Di N9My Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge