Kalendar 2012 Dari Kak @EmilaYusof

Salam, seperti yang telah Kak Emila Yusof janjikan hari tu hikhik, hadiah misteri dah sampai, cun sangat kak, Yan suka sangat kalendar 2012 ini, lembut dan tenang je pada pandangan mata, tak bosan nak menatap lukisan-lukisan comel tu.

kalendar dari kak emila yusof

Nak tahu kalendar ni adalah hasil ilustrasi dari Kak Emila sendiri, eeeee giler comel tau!, sebelum ni hanya melihat hasil lukisan beliau dalam blog je, dah dapat yang depan mata ni memang teruja sebab cantik sangat, anak-anak kata comel, nak minta sehelai hahaha, ohhhh tak boleh anakku, ni special punya kalendar, bukan kalendar kuda, kalau kalendar kuda ibu tak kisah pun kalau korang koyakkan buat kapal terbang hehehee.

kalendar 2012

January

kalendar 2012

February

kalendar 2012

March

kalendar 2012

April

kalendar 2012

May

kalendar 2012

June

kalendar 2012

July

kalendar 2012

August

kalendar 2012

September

kalendar 2012

October

kalendar 2012

November

kalendar 2012

December (birthday saya bulan ni hikhik)

- Thanks Kakak Emila, Yan suka sangat, moga sukses selalu ^____^

24 Comments on Kalendar 2012 Dari Kak @EmilaYusof

  1. gee
    March 7, 2012 at 10:27 am (2 years ago)

    x best pun

    Reply
  2. akubiomed
    February 14, 2012 at 7:14 pm (3 years ago)

    Saya pun menanti hadiah daripada Cikmin yang juga menyertakan kalendar ini. :-)

    Reply
    • yanmie
      February 14, 2012 at 11:37 am (3 years ago)

      betul tu ejam, comel dan ada penceritaan disitu :D
      yanmie recently posted..Daging Goreng KicapMy Profile

      Reply
    • yanmie
      February 14, 2012 at 10:16 am (3 years ago)

      Cantik kan madam, kakyan memang suka lukisan beliau, kalau dapat lukisan muka kakyan sehelai pun dah bertuah sangat hahaha
      yanmie recently posted..Kalendar 2012 Dari Kak @EmilaYusofMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge