Kalendar 2012 Dari Kak @EmilaYusof

Salam, seperti yang telah Kak Emila Yusof janjikan hari tu hikhik, hadiah misteri dah sampai, cun sangat kak, Yan suka sangat kalendar 2012 ini, lembut dan tenang je pada pandangan mata, tak bosan nak menatap lukisan-lukisan comel tu.

kalendar dari kak emila yusof

Nak tahu kalendar ni adalah hasil ilustrasi dari Kak Emila sendiri, eeeee giler comel tau!, sebelum ni hanya melihat hasil lukisan beliau dalam blog je, dah dapat yang depan mata ni memang teruja sebab cantik sangat, anak-anak kata comel, nak minta sehelai hahaha, ohhhh tak boleh anakku, ni special punya kalendar, bukan kalendar kuda, kalau kalendar kuda ibu tak kisah pun kalau korang koyakkan buat kapal terbang hehehee.

kalendar 2012

January

kalendar 2012

February

kalendar 2012

March

kalendar 2012

April

kalendar 2012

May

kalendar 2012

June

kalendar 2012

July

kalendar 2012

August

kalendar 2012

September

kalendar 2012

October

kalendar 2012

November

kalendar 2012

December (birthday saya bulan ni hikhik)

- Thanks Kakak Emila, Yan suka sangat, moga sukses selalu ^____^

24 thoughts on “Kalendar 2012 Dari Kak @EmilaYusof

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge