Kacau Anak Dengan Teamviewer

Salam, haishhh dah petang baru nak dapat update blog, banyak benda nak entry sebenarnya tapi biarlah dulu, nak settle benda yang patut dulu, layan aktiviti myhero-hero kat bawah ni.

main komputer

Macam ni lah aktiviti hero-hero saya, wiken duk kat rumah jelah, suami bekerja hujung minggu ni, nak keluar bertiga pun malas, lebih baik duduk rumah rehat, sambil-sambil tunggu kot-kot entry saya keluar kat contest gadget impian tu.

Hari ni diorang online pun macam tak online juga, kejap buka kejap tutup, nampak sangat bosannya tak tau nak buat apa dengan laptop tu kikikiki, kesian!

Yang syioknye kacau diorang guna teamviewer, saya control dari laptop Dell, diorang tak perasan pun sebelum tu saya dah aktifkan teamview kikiki, hampir nak terjatuh jugak laptop tu diorang pegang, mana tidaknya terkejut tengok mouse tu bergerak-gerak, Haziq kata ada hantu dalam laptop sambil nangis-nangis hahahhaa, yang kejamnya saya siap gi google gambar hantu semasa control laptop diorang tu..wakakka, jahat tak ibu diorang ni?

starfall.com

Screen shoot teamviewer dengan laptop diorang hikhik, tengah layan starfall.com rupanya

Tapi akhirnya kantoi dengan Haziq, dia lari pergi kat workstation saya, dan dia tertengok apa yang ada kat laptop diorang sama dengan kat dalam laptop yang saya guna hahahhaa, ok dah tak boleh kenakan diorang lain kali, kantoi!

- Sesekali kenakan diorang syiok jugak hahahahaha

31 thoughts on “Kacau Anak Dengan Teamviewer

  1. Saya pernah usik anak perempuan yg asik main game..hahaha gelabah beruk dia…semua website pelik2 dah saya sekat melalui parental control.

    Tapi sekarang boleh lah,bila mereka dah master sok,kita lak yg dia pantau hehehe…
    azman recently posted..Ragam Kaki NomborMy Profile

  2. akak suka tengok anak2 kecik2 lagi dah biasa dengan komputer,.. hajat tu nak jugak belikan anak2 tp duit x mengizinkan pulak,.. nak bagi laptop akak, takut rosak, tu le mentaliti buruk akak, takut rosak anak guna tp x takut anak x reti2 guna… bagus gak teamviewer ni ek, bleh la akak guna kalau akak bli untuk kakak iman nanti..
    aimaniman recently posted..Nafsu Terlarang Kencing di MukaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge