Kacau Anak Dengan Teamviewer

Salam, haishhh dah petang baru nak dapat update blog, banyak benda nak entry sebenarnya tapi biarlah dulu, nak settle benda yang patut dulu, layan aktiviti myhero-hero kat bawah ni.

main komputer

Macam ni lah aktiviti hero-hero saya, wiken duk kat rumah jelah, suami bekerja hujung minggu ni, nak keluar bertiga pun malas, lebih baik duduk rumah rehat, sambil-sambil tunggu kot-kot entry saya keluar kat contest gadget impian tu.

Hari ni diorang online pun macam tak online juga, kejap buka kejap tutup, nampak sangat bosannya tak tau nak buat apa dengan laptop tu kikikiki, kesian!

Yang syioknye kacau diorang guna teamviewer, saya control dari laptop Dell, diorang tak perasan pun sebelum tu saya dah aktifkan teamview kikiki, hampir nak terjatuh jugak laptop tu diorang pegang, mana tidaknya terkejut tengok mouse tu bergerak-gerak, Haziq kata ada hantu dalam laptop sambil nangis-nangis hahahhaa, yang kejamnya saya siap gi google gambar hantu semasa control laptop diorang tu..wakakka, jahat tak ibu diorang ni?

starfall.com

Screen shoot teamviewer dengan laptop diorang hikhik, tengah layan starfall.com rupanya

Tapi akhirnya kantoi dengan Haziq, dia lari pergi kat workstation saya, dan dia tertengok apa yang ada kat laptop diorang sama dengan kat dalam laptop yang saya guna hahahhaa, ok dah tak boleh kenakan diorang lain kali, kantoi!

- Sesekali kenakan diorang syiok jugak hahahahaha

31 Comments on Kacau Anak Dengan Teamviewer

  1. cikmin
    February 19, 2012 at 8:34 pm (3 years ago)

    teringat dulu..akak pernah rakam masa berteamviewer dengan yan…hahaha..seyes..macam terasa ada hantu yang kontrol lappy tu.. :P
    cikmin recently posted..Wordless Wednesday #23 PudarMy Profile

    Reply
  2. azman
    February 19, 2012 at 1:38 am (3 years ago)

    Saya pernah usik anak perempuan yg asik main game..hahaha gelabah beruk dia…semua website pelik2 dah saya sekat melalui parental control.

    Tapi sekarang boleh lah,bila mereka dah master sok,kita lak yg dia pantau hehehe…
    azman recently posted..Ragam Kaki NomborMy Profile

    Reply
  3. faizfakhirin
    February 19, 2012 at 12:23 am (3 years ago)

    hahaha…tu nasib baik tiba2 bukan gmbr hantu yg kluar…kalau x, confirm lps ni xnk bukak laptop…mama yg canggih, sentiasa memantau anak2..hehhe
    faizfakhirin recently posted..Inflasi : Apa yang Kita tahu ?My Profile

    Reply
  4. aimaniman
    February 18, 2012 at 10:30 pm (3 years ago)

    akak suka tengok anak2 kecik2 lagi dah biasa dengan komputer,.. hajat tu nak jugak belikan anak2 tp duit x mengizinkan pulak,.. nak bagi laptop akak, takut rosak, tu le mentaliti buruk akak, takut rosak anak guna tp x takut anak x reti2 guna… bagus gak teamviewer ni ek, bleh la akak guna kalau akak bli untuk kakak iman nanti..
    aimaniman recently posted..Nafsu Terlarang Kencing di MukaMy Profile

    Reply
  5. ariff
    February 18, 2012 at 5:44 pm (3 years ago)

    anak2 kena kawal masa internet dan komputer ni. kalau tak macam-macam nanti diorang jumpa. bagus gak kak yan pasang team viewer ni.
    ariff recently posted..Anak EkspressMy Profile

    Reply
    • yanmie
      February 18, 2012 at 5:44 pm (3 years ago)

      heheee yang atas tu menang masa contest kat blog denaihati :P

      Reply
  6. eiyda
    February 18, 2012 at 5:36 pm (3 years ago)

    akak leh pantau ape dorang tgk buat kan.. eslok gak tu…

    Reply
    • yanmie
      February 18, 2012 at 5:37 pm (3 years ago)

      Ha’ah boleh pantau, kalau gaduh je terus akak shut down dari lappy akak wkakakaka kejam tak? :D
      yanmie recently posted..Kacau Anak Dengan TeamviewerMy Profile

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge