Blog SuperMak


Salam, haishhh dah petang baru nak dapat update blog, banyak benda nak entry sebenarnya tapi biarlah dulu, nak settle benda yang patut dulu, layan aktiviti myhero-hero kat bawah ni.

main komputer

Macam ni lah aktiviti hero-hero saya, wiken duk kat rumah jelah, suami bekerja hujung minggu ni, nak keluar bertiga pun malas, lebih baik duduk rumah rehat, sambil-sambil tunggu kot-kot entry saya keluar kat contest gadget impian tu.

Hari ni diorang online pun macam tak online juga, kejap buka kejap tutup, nampak sangat bosannya tak tau nak buat apa dengan laptop tu kikikiki, kesian!

Yang syioknye kacau diorang guna teamviewer, saya control dari laptop Dell, diorang tak perasan pun sebelum tu saya dah aktifkan teamview kikiki, hampir nak terjatuh jugak laptop tu diorang pegang, mana tidaknya terkejut tengok mouse tu bergerak-gerak, Haziq kata ada hantu dalam laptop sambil nangis-nangis hahahhaa, yang kejamnya saya siap gi google gambar hantu semasa control laptop diorang tu..wakakka, jahat tak ibu diorang ni?

starfall.com

Screen shoot teamviewer dengan laptop diorang hikhik, tengah layan starfall.com rupanya

Tapi akhirnya kantoi dengan Haziq, dia lari pergi kat workstation saya, dan dia tertengok apa yang ada kat laptop diorang sama dengan kat dalam laptop yang saya guna hahahhaa, ok dah tak boleh kenakan diorang lain kali, kantoi!

- Sesekali kenakan diorang syiok jugak hahahahaha

31 Thoughts on “Kacau Anak Dengan Teamviewer

  1. Muahaha…puan emak bergurau sanda bersama hero2 nya…
    W.HabibuRahman recently posted..Teringin Nak Jadi Pelukis KomikMy Profile

  2. hehe xtau pon ada perisian menarik cmni. nnt nk try la bila2 dh ada 2 laptop. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..Mannat Milik Shah Rukh Khan: Rumah Agam Mewah 7 Tingkat Di MumbaiMy Profile

  3. teringat dulu..akak pernah rakam masa berteamviewer dengan yan…hahaha..seyes..macam terasa ada hantu yang kontrol lappy tu.. :P
    cikmin recently posted..Wordless Wednesday #23 PudarMy Profile

  4. haha..kantoi sudahh..
    titan recently posted..Lelaki Bangladesh yang kacakMy Profile

  5. Seorang mak yang geek.
    kalaulah mak saya pun macam ni.
    Guna realVNC pun okay gak
    nizamghazi recently posted..Angel Dreams : Cita-Cita Yang PastiMy Profile

  6. wah bagus la, dapat pantau apa anak2 buat.. :)
    CMRatu recently posted..Gambar Nikah Affan Dan SyafaMy Profile

  7. budak2 kalo main game kadang2 lebih excited..
    ehehheee
    mie recently posted..Hello Kitty & Daniel Bun SpecialMy Profile

  8. Saya pernah usik anak perempuan yg asik main game..hahaha gelabah beruk dia…semua website pelik2 dah saya sekat melalui parental control.

    Tapi sekarang boleh lah,bila mereka dah master sok,kita lak yg dia pantau hehehe…
    azman recently posted..Ragam Kaki NomborMy Profile

  9. hahaha…tu nasib baik tiba2 bukan gmbr hantu yg kluar…kalau x, confirm lps ni xnk bukak laptop…mama yg canggih, sentiasa memantau anak2..hehhe
    faizfakhirin recently posted..Inflasi : Apa yang Kita tahu ?My Profile

  10. akak suka tengok anak2 kecik2 lagi dah biasa dengan komputer,.. hajat tu nak jugak belikan anak2 tp duit x mengizinkan pulak,.. nak bagi laptop akak, takut rosak, tu le mentaliti buruk akak, takut rosak anak guna tp x takut anak x reti2 guna… bagus gak teamviewer ni ek, bleh la akak guna kalau akak bli untuk kakak iman nanti..
    aimaniman recently posted..Nafsu Terlarang Kencing di MukaMy Profile

  11. hehehe nakal la kak yan ni..
    Comel recently posted..Kad Kahwin Lisa Surihani dan Yusry Kru Yang SimpleMy Profile

  12. macam mana boleh kantoi pula tu…hehehe
    sukacuka recently posted..Nak Undi Yang Mana Satu?My Profile

  13. benda apa ni. teamviewer? baru tau nih
    Juan recently posted..Adsense | Nuffnang | Advertlets | AffiliateMy Profile

  14. Kesian pada Haziq ingat betul-betul ada hantu didalam laptop. :-)
    akubiomed recently posted..Jururawat terjun dressing merawat lukaMy Profile

  15. nak cuba jugalah.
    Denaihati recently posted..iPhone 4S Gadget Impian YanmieMy Profile

  16. kesian dorang..hehehe..

    kalau malas nak ngadap laptop, boleh control guna smartphone..hehe..teamviewer memang terbaek..
    zalin recently posted..Selain cover dari Najwa Latif, ni lagi terbaik!My Profile

  17. Minta-minta tunang aku tak taw pasal kewujudan teamviewer , karang tak pasal-pasal aku lak kena kawal bila dah kawen .
    Touya recently posted..Apa yang anda tidak tahu mengenai Hari ValentineMy Profile

  18. anak2 kena kawal masa internet dan komputer ni. kalau tak macam-macam nanti diorang jumpa. bagus gak kak yan pasang team viewer ni.
    ariff recently posted..Anak EkspressMy Profile

  19. haha seronok akk ada byk lappy gitu ..
    puanbee recently posted..Tolong Puanbee Menang iPhone4s Dari Blog Denaihati Boleh ?My Profile

  20. haha.kantoi jugak at last.huhu
    rozuan recently posted..SEGMEN ANDA BIJAK | UJI TAHAP GEOGRAFI ANDAMy Profile

  21. akak leh pantau ape dorang tgk buat kan.. eslok gak tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation