Blog SuperMak


Salam, heheeee dalam pada tak sihat ni kan sempat lagi nak buat itu ini, degil betul tak reti nak berehat, apa boleh buat, kalau rehat lagi rasa sakit sebab takde aktiviti langsung ekeke, layan saya masak Daging Goreng Kicap hikhik.

Daging Goreng Kicap

Daging goreng kicap, nak buat berkuah pun boleh, tapi saya suka yang kering-kering, yang bestnya daging tu tak liat pun, budak-budak twitter hari tu ada datang makan kat rumah, siap ada yang nak menapau tapi malu nak cakap hahaha, korang ni nakal betul hiks!

Daging Goreng Kicap

Hoyeahhh makan dengan  nasi panas-panas memang terangkat, saya makan daging tu sikit dengan Magic Rice, sebab masih dalam Projek Besar saya lagi, takleh nak makan banyak-banyak ihikkkksss.

- Nak resepi kat SINI

30 Thoughts on “Daging Goreng Kicap

  1. macam sedap aje. nak sepinggan. leh??
    titan recently posted..Ya. Gua Tahu..My Profile

  2. peberet saya ni, tapi saya suka yang berkuah pekat sikit..
    cikpuanhady recently posted..Cerita di Sebalik WW13 | AlhamdulillahMy Profile

  3. daging masak kicap ni memang kegemaran saya tapi dengan syarat ia mestilah panas, hehe
    Juan recently posted..Ahmed Deedat – The ChoiceMy Profile

  4. Kalau saya pula suka Daging masak kicap yang berkuah dan diletakkan kacang Peas.

  5. perghh…nampak sedap, terus rasa lapar
    Shahrul recently posted..Mahu Jadi Usahawan? Mulakan Perniagaan Import dari ChinaMy Profile

  6. wah sedapnyer..suka yg kering2 tambah pulak ada cili hijau tu perghh
    Zarul Umbrella recently posted..My Fevret….My Profile

  7. bila la nak betul2 rasa ni…semua orang dah terliur..he he
    Denaihati recently posted..Ilmu tidak pernah berhentiMy Profile

  8. Bagaimana nak bagi Daging yang digoreng itu Tidak Liat? Ada Petua
    azie recently posted..Menara Taming Sari, MelakaMy Profile

  9. suka2.. memang selalu gak wife buat.. :)
    mcm biasa gambar dan hiasan sgt cantik..
    CMRatu recently posted..Terkini : Jumlah Kelayakan Pinjaman Perumahan Kerajaan Mengikut GajiMy Profile

  10. Bila mau jemput saya makan ?Huwa,huwa,huwa,dahla tengah lapporrr ni…..kan ada screen monitor yang eden ngap…
    eyriqazz recently posted..Pengalaman Kerja Pertama : Pump Attendant Shell Rhu RendangMy Profile

  11. kak yan kejam!! kak yan kejam!!
    Anarm recently posted..Jumpa di Malaysia Social Media Week 2012My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation