Salam, semalam kami ke Puchong rumah makcik lepas tu ke Shah Alam pulak rumah adik, sebelum tu saya buat Cupcake Coklat Comel untuk dibawa bersama, seronok sangat tengok diorang makan, yang best tu siap kena puji sedap hikhik.

Cupcake Coklat Comel

Seronok tau bila kita buat sesuatu benda orang menghargainya nnggeee, abis licin semua, seronok tak membazir sungguh, besok pulak saya nak buatkan untuk kawan-kawan tadika aiman, besok kat tadika Aiman ada buat jamuan sempena sambutan maulidur rasul.

Cupcake Coklat Comel

Makcik siap nak amik resepi lagi heeee, serius dalamnya memang agak lembut, toppingnya pulak buat coklat ganache then macam yang korang tengoklah kan hiasannya, coklat rice dan star, coklat cip (banyak lagi balance famous amos saya).

Cupcake Coklat Comel

Ok sepotong untuk pembaca blog ini hikhik

- Sapa yang tak menahan tu jangan tenung lama-lama :D

16 Thoughts on “Cupcake Coklat Comel

  1. saya yg tengok ni pon nmpk sedap
    Juan recently posted..October Sky 1999My Profile

  2. aku suka cara kak yan amik gambo…berseni….
    apaajanews recently posted..Resipi Betty CrockerMy Profile

  3. saya dah letakkan syarat…untuk masuk blog ini, kena make sure perut kenyang…hahahahah…kalau tak terliur je tgk makanan ni
    kimmie recently posted..Segmen Review Blog KamiMy Profile

  4. kalau blog ni masuk kategori best ‘terliur’ blog sure menang. oh baru perasaan tagline blog sudah berubah. hello supermak!
    Fazreen recently posted..StatigramMy Profile

  5. Akak nak kasi saya kan?? sempena besday sy..ahahaha
    lAl recently posted..Ukuran kejayaan seorang manusia.My Profile

  6. okey … bila lah nak dapat merasa betul2 ni ..hukss
    puanbee recently posted..Jom Pasang “AirCond”My Profile

  7. alahai terliurnya..puan yan x ambil tempahan ke? heheeh
    mrs.yie recently posted..CONTEST SINOPSIS ‘SAYANG CIKGU KETAT-KETAT’ (STICKY POST SEHINGGA 29 FEBRUARI 2012)My Profile

  8. dah tau sebab apa selera makan yan dah sangat tinggi sekarang…hehehe..
    cikmin recently posted..Penting..sila baca!My Profile

  9. sedap..
    gambar pun menarik…
    eheheee
    mie recently posted..Wordless Wednesday #7My Profile

  10. hhmm…coklat,mau dong.. saya salah satu penggemar coklat..
    Dadan recently posted..Info Lowongan Kerja Asuransi Ekspor Indonesia 2012My Profile

  11. Cupcake cokelat siapalah yang boleh tolak. :-)
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – #Celik ITMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation