Cupcake Coklat Comel

Salam, semalam kami ke Puchong rumah makcik lepas tu ke Shah Alam pulak rumah adik, sebelum tu saya buat Cupcake Coklat Comel untuk dibawa bersama, seronok sangat tengok diorang makan, yang best tu siap kena puji sedap hikhik.

Cupcake Coklat Comel

Seronok tau bila kita buat sesuatu benda orang menghargainya nnggeee, abis licin semua, seronok tak membazir sungguh, besok pulak saya nak buatkan untuk kawan-kawan tadika aiman, besok kat tadika Aiman ada buat jamuan sempena sambutan maulidur rasul.

Cupcake Coklat Comel

Makcik siap nak amik resepi lagi heeee, serius dalamnya memang agak lembut, toppingnya pulak buat coklat ganache then macam yang korang tengoklah kan hiasannya, coklat rice dan star, coklat cip (banyak lagi balance famous amos saya).

Cupcake Coklat Comel

Ok sepotong untuk pembaca blog ini hikhik

– Sapa yang tak menahan tu jangan tenung lama-lama 😀

About yanmie 2602 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge