Cupcake Coklat Comel

Salam, semalam kami ke Puchong rumah makcik lepas tu ke Shah Alam pulak rumah adik, sebelum tu saya buat Cupcake Coklat Comel untuk dibawa bersama, seronok sangat tengok diorang makan, yang best tu siap kena puji sedap hikhik.

Cupcake Coklat Comel

Seronok tau bila kita buat sesuatu benda orang menghargainya nnggeee, abis licin semua, seronok tak membazir sungguh, besok pulak saya nak buatkan untuk kawan-kawan tadika aiman, besok kat tadika Aiman ada buat jamuan sempena sambutan maulidur rasul.

Cupcake Coklat Comel

Makcik siap nak amik resepi lagi heeee, serius dalamnya memang agak lembut, toppingnya pulak buat coklat ganache then macam yang korang tengoklah kan hiasannya, coklat rice dan star, coklat cip (banyak lagi balance famous amos saya).

Cupcake Coklat Comel

Ok sepotong untuk pembaca blog ini hikhik

- Sapa yang tak menahan tu jangan tenung lama-lama :D

16 Comments on Cupcake Coklat Comel

  1. Juan
    February 13, 2012 at 1:08 am (3 years ago)

    saya yg tengok ni pon nmpk sedap
    Juan recently posted..October Sky 1999My Profile

    Reply
  2. kimmie
    February 9, 2012 at 2:04 pm (3 years ago)

    saya dah letakkan syarat…untuk masuk blog ini, kena make sure perut kenyang…hahahahah…kalau tak terliur je tgk makanan ni
    kimmie recently posted..Segmen Review Blog KamiMy Profile

    Reply
  3. Fazreen
    February 9, 2012 at 12:58 pm (3 years ago)

    kalau blog ni masuk kategori best ‘terliur’ blog sure menang. oh baru perasaan tagline blog sudah berubah. hello supermak!
    Fazreen recently posted..StatigramMy Profile

    Reply
  4. cikmin
    February 8, 2012 at 2:01 pm (3 years ago)

    dah tau sebab apa selera makan yan dah sangat tinggi sekarang…hehehe..
    cikmin recently posted..Penting..sila baca!My Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge