Vote Blog YanmieOnline Untuk Best Photography Blog

Salam semua, sebenarnya segan nak masuk World Bloggers and Social Media Award 2012 ni, tapi atas dorongan beberapa orang rakan blogger, saya terima cabaran dari mereka hehe, saya telah mencalonkan blog ini untuk kategori Best Photography Blog melalui Aku Dan DSLR, since saya mempunyai minat yang mendalam dengan Photography kan hikhik.

World Bloggers and Social Media Award 2012

So inilah masanya untuk anda pembaca blog ini untuk meletakkan dimana duduknya kedudukan blog ini dalam kategori tersebut, jom sama-sama Vote Blog YanMieOnline Untuk Best Photography Blog.

Best Photography Blog

Cara mengundi :-

1. Pergi ke laman World Bloggers and Social Media Award 2012

2. Sign Up dahulu baru boleh Vote (kejap je sign up pun)

3. Undi Yanmieonline.com

.

Cara Penjurian :-

Judging criteria is based on 80% public voting and 20% on Judges Decision ( 10% site or blog content, 5% design and layout, 5% ethics and effectiveness)

.

Harap sangat pembaca blog ini dapat menyumbangkan Vote untuk saya dan terima kasih buat rakan-rakan yang telah mengundi, saya amat menghargai vote dari anda 😀

.

Untuk keterangan lanjut sila  follow Facebook dan Twitter penganjur

.

– 1 Vote dari anda amat bermakna buat saya hikhik

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

52 Comments

  1. rasa blog ni kurang layak di vote..terlalu banyak blog photographer yg lebih informatif dan menarik diluar sana yg tidak tahu kewujudan award itu…tidak fair saya rasa. give other chances…sorry.

4 Trackbacks / Pingbacks

  1. Merpati Putih
  2. yanmie
  3. lanaeiydz
  4. Lal Azmi

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge