Pertama Kali Buat Tart Telur

Salam, yes ini merupakan Pertama Kali Buat Tart Telur, alhamdulillah hasilnya begitu membanggakan bagi saya hikhik yelah maklum saje lah baru 1st time buat kan, nasib baik menjadi, rasanya pun sedap, lemak manis. Aiman balik-balik dari sekolah tadi terus ngaaapppp kikiki, kemain budak tu tau!

tart telur

Guna acuan ni jelah, tak berapa nak cantik, kalau ada acuan yang bucu tajam-tajam tu mesti lagi comel kot pastry tu heee, takpelah next time cari acuan tu, biar makanan tu cantik dan sedap, barulah lagi terangkat rasa tart telur ni heeeee 😀

tart telur

Banyak jugak yang saya buat, bolehlah diorang makan sampai ke petang hikhik, leceh lah buat sikit-sikit, sat lagi diorang nak jenuh nak membakar lagi.

tart telur

Hoyeeaahhh Aiman makan sekali dengan stoberi tu, abis dia tenyeh-tenyeh soberi tu buat lauk dengan tart telur tu hihihi

tart telur

Part Filling tu paling sedap, saya rasa jugak sikit tadi sesudu, cukup ler sesudu asal rasa sebab nak sempurnakan Projek Besar haruslah berkorban kan?

tart telur

Okies 1 suapan untuk pembaca blog ini, terima kasih sudi baca hikhik

.

– Super bizi, nak siapkan Kuih Batang Buruk Sabah pulak, untuk kenduri Adik ipar wiken ni.

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

24 Comments

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. yanmie
  2. Merpati Putih
  3. Lal Azmi

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge