My Famous Amos – Resepi Famous Amos Cookies

Salam, hiks ni pertama kali saya buat cookies, mulanya Aiman nak makan cookies, malas pulak nak beli yang kat luar tu, so gigihkan diri menggoogle resepi, ok cun resepi ada, bahan pun takde yang pelik-pelik hihihi, layan My Famous Amos ^___^

my famous amos

Resepi saya ambil dari myresepi, nak buat takdelah susah mana pun, kejap je, nak bakar pun tak lama dalam 15-20 minit je dalam suhu 200 darjah.

my famos amos

Intai dari dalam Oven kehkehkeh tak sabar nak tunggu My Famous Amos tu siap hikhik

.

.

.

Tadddaaaaaa ^_____^

My Famous Amos

Serius saya tak makan pun cookies ni, tapi tengok pada rupanya memang sedap ni, hihihi anak-anak tak berhenti makan, Aiman kata “Ibu boleh tak abang nak bawa pergi sekolah besok?”, hikhik tu maknanya sedaplah kot kan ^___^, tukang rasa masakan saya belum balik, tapi kalau anak-anak boleh telan makan tak berhenti itu maknanya sedap hehehe

My Famous Amos

Close Up hikhik…ada gaya macam Famous Amos yang mahal tu tak? ihikkkk

Klik untuk melihat Resepi Famous Amos Cookies

.

– Punyalah tahan godaan, sampai tak rasa langsung cookies ni heehehe ^___^

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

46 Comments

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Merpati Putih
  2. yanmie
  3. rosnita ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge