Mandi Kolam Di Presint 9 Putrajaya

Salam, hiks yeay dah tukar themes jugak akhirnya, oklah tak nak cerita pasal themes, korang komen jelah nanti kat bawah ni ye, hikhik, nak cerita pasal Mandi Kolam hari tu, seronok sangat dapat bawa anak-anak Mandi Kolam Di Presint 9 Putrajaya, last mandi manda hari tu masa pergi Desa Waterpark.

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Yeehaaaa aksi terlampau dari Aiman heheee, air tu paras lutut je, yelah kolam untuk kanak-kanak, orang dewasa boleh je teman anak mandi, tapi jangan lebih dari anak dah ler hehehe.

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Tengoklah 2 beradik ni kemain happy lagi, tengok diorang happy kami mak pak pun turut happy sama.

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Aiman memang enjoy sangat hari tu, dia ni memang minat nak belajar berenang, hari tu pergi wet World Shah Alam dan Desa Waterpark ajar dia berenang, tapi payah sikit sebab badan berat, agak susah nak apungkan badan heheee, but oklah boleh sikit-sikit.

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Aiman menyelam ^____^

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Haziq biasanya takut dengan air tau, tapi hari tu sampai tak perasan yang haziq dah masuk dalam air hahaha, agaknye teruja tengok ramai budak-budak yang lebih kurang sebaya dengan dia duk dalam air tu kot, kalau nak tau haziq ni memang takut dengan air, kalau bawa pergi mandi manda memang dia taknak masuk dalam air, orang lain dah abis seronok mandi, dia baru nak mandi (baru nak rasa seronok) -..-“.

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Haziq bersama sepupu

- Seronok tengok anak-anak tersenyum riang :D

23 thoughts on “Mandi Kolam Di Presint 9 Putrajaya

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge