Salam, hiks yeay dah tukar themes jugak akhirnya, oklah tak nak cerita pasal themes, korang komen jelah nanti kat bawah ni ye, hikhik, nak cerita pasal Mandi Kolam hari tu, seronok sangat dapat bawa anak-anak Mandi Kolam Di Presint 9 Putrajaya, last mandi manda hari tu masa pergi Desa Waterpark.

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Yeehaaaa aksi terlampau dari Aiman heheee, air tu paras lutut je, yelah kolam untuk kanak-kanak, orang dewasa boleh je teman anak mandi, tapi jangan lebih dari anak dah ler hehehe.

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Tengoklah 2 beradik ni kemain happy lagi, tengok diorang happy kami mak pak pun turut happy sama.

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Aiman memang enjoy sangat hari tu, dia ni memang minat nak belajar berenang, hari tu pergi wet World Shah Alam dan Desa Waterpark ajar dia berenang, tapi payah sikit sebab badan berat, agak susah nak apungkan badan heheee, but oklah boleh sikit-sikit.

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Aiman menyelam ^____^

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Haziq biasanya takut dengan air tau, tapi hari tu sampai tak perasan yang haziq dah masuk dalam air hahaha, agaknye teruja tengok ramai budak-budak yang lebih kurang sebaya dengan dia duk dalam air tu kot, kalau nak tau haziq ni memang takut dengan air, kalau bawa pergi mandi manda memang dia taknak masuk dalam air, orang lain dah abis seronok mandi, dia baru nak mandi (baru nak rasa seronok) -..-”.

mandi kolam di presint 9 putrajaya

Haziq bersama sepupu

- Seronok tengok anak-anak tersenyum riang :D

23 Thoughts on “Mandi Kolam Di Presint 9 Putrajaya

  1. kenapakah saya rasa theme ni macam kosong.
    Fazreen recently posted..Saya AkuMy Profile

  2. enjoy sakan anak2 main air.
    Denaihati recently posted..Bertemu teman lama di Intel MalaysiaMy Profile

  3. Kalau anak saya main di gigi air sahaja. :-)

  4. hoho..putrajaya je. tak jauh dari banting nih..
    titan recently posted..Dua hari terakhir..My Profile

  5. pernah lalu ja tak tahu plak boleh mandi manda.. hehe..
    cmratu recently posted..Gambar Outdoor Perkahwinan Izwan dan EkinMy Profile

  6. kak theme akk sangat cantik ..suka tengok tulisan post ni juga , comel ..
    puanbee recently posted..Si Dia BerubahMy Profile

  7. kakak header tuh simple sesangat saya suka…
    nampak kemas…

    wahhh best nya mandi kolam dah lama tak mandi kolam ….
    namia recently posted..Lupa Kawan Kerana Cinta HatiMy Profile

  8. besnye dpt main air..dah lma x main air camni..

    cntik themes baru nie kak yan..
    syu90 recently posted..Alhamdulillah, rezeki..My Profile

  9. kolam orang dewasa kat presint 9 tu pon ada gak. atas tu je..masuk kena bayar RM 2. kat presint 11 pon ada gak. yg tu ada untuk dewasa dan kanak2…kat situ lagi best kot…presint 6 tak pernah pergi lak…hee
    nur hidayah isa recently posted..BBQ bersama rakan-rakanMy Profile

  10. beberapa km dari rumah saya tuuuuuuuu..hehe

    tapi tak pernah lagi bawa Darwisy mandi kat sini
    cikgu naman recently posted..Saya Cuti Bersalin 3 Bulan?My Profile

  11. wah best nyer kalau dapat join sama…baru ler rasa muda remaja bila mandi kat kolam kanak-kanak…hehe
    ejam recently posted..Haq Sentiasa Bersama Papa Walaupun Kita BerjauhanMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation