Fasha Sandha Kahwin Jejai Nanti?

Salam, baru baca kat mstar.com.my, owh serius baru tau yang Fasha Sandha dan couple balik dengan Jejai bekas suami Pelakon Nora Danish, acane lah boleh ketinggalan ni hahaha, sebab selalunya kalau pasal Fasha ni mesti hot je, dengarnya Fasha Sandha Kahwin Jejai Nanti? bila tu tak tahu lagi, nanti Fasha akan memaklumkan tarikh perkahwinannya dengan Jejai.

fasha sandha

Kata Fasha belum masanya untuk dia umumkan tarikh perkahwinannya nanti, tetapi dah ramai yang berteka teki tentang tarikh perkahwinannya, ada yang teka Fasha akan berkahwin pada ulangtahun kelahirannya nanti pada 28 Mac depan, tapi kata Fasha bukan pada ulang tahun kelahirannya sebab time tu Fasha ada akan ke Perancis untuk penggambaran drama slot Akasia TV3 berjudul, Seindah Safura.

– Bila pun tarikhnya mesti ramai yang tak sabar nak tahu ni kehkehkeh

You may also like

12 Comments

  1. ,Semoga Berbahagia Fasha.korang yg laain,klu tak suke dengar dan tengok cerita Fasha,tutup mata dan pekakkan telinga..all the bes,,,,,,,,,,,,,,,

  2. Pingback: Bee

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge