Bestnya Dia Makan Grilled Chicken Wings

Salam, gambar semalam sebenarnya ni, haziq kemain lagi Bestnya Dia Makan Grilled Chicken Wings huhuhu, telan air liur tengok dia makan, bukan saya tak makan pun ayam tu , cuma saya tak boleh makan part sedap tu “Chicken wings” tu wuwuwuwu saya makan isi ayam je yang bahagian dada tu, but oklah boleh makan dari tak boleh makan kan.

Grill Chicken Grill

Fuh…fuhhhhh tengok tu, terliur tak? hahahahhaaaa, itulah part ayam yang paling nikmat saya makan, tapi saya kena lupakan demi Projek Besar saya hehehe, wish me luck yea ^____^

Grill Chicken Grill

Fuhhhhh haziq gigit tang lemak tu, phewww~ sedap!!

Grill Chicken Grill

wuwuwuwu comot-comot Haziq makan, sampai kehidung ngeh..ngeh….

.

– Seminggu 3 kali buat  menu ni, nak resepi kat SINI ^____^

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

20 Comments

    • @puanbee, tudia siap ayam golek lagi hehee, tak taulah nak makan apa, ingat tengahari tu makan dengan family, sian kang diorang makan sendiri2 hikhik, pagi macam biasa amik teamix, kalau ada makan2 nanti kat sana, tgklah macam mana, ambik menu mana yang sesuai jelah hihihi
      yanmie recently posted..Resepi Oat TomyamMy Profile

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. yanmie
  2. Lal Azmi
  3. Merpati Putih

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge