Blog SuperMak


Salam, Aiman balik dari tadika tadi kemain seronok lagi, mana taknya dia dapat beg baru, buku baru dari tadikanya Little Caliphs, so ok alang-alang dia tengah rajin tu, saya rekodkan video Aiman, jom Belajar Mengaji Bersama Aiman hihiihi

Video rekod guna ipad2, cun jugak rekod guna ipad2 nie ^____^

Thanks Teachers Little Caliphs Bandar Puteri Klang ^____^

.

- Ini tahun ke 2 Aiman di Tadika Little Caliphs

28 Thoughts on “Belajar Mengaji Bersama Aiman

  1. alhamdulillah
    Juan recently posted..Subscribe to YoutubeMy Profile

  2. wah…pandainya die mgaji…

    sempat lagi erk kak yan rakam erk…hihi
    kozumi_ro recently posted..Giveaway Budak Nakal “Info Terlaris Masakini!”My Profile

  3. Wah bukan main lancar mengaji. Cepat naik Al Quran kalau macam ini. Pada permulaan pembacaan boleh sempat bersin pula. :-)

  4. sejuk perut mak yg mengandung tu…
    Ekspresi Ruang recently posted..Wordless Wednesday #32My Profile

  5. hoho..dari kecil. wajib ajar. dah besar..liat memanjang. senang bagi alasan.
    ohcikgu recently posted..Keputusan terkini Liga Super 2012 – Selangor seri dengan Negeri Sembilan.My Profile

  6. kecik2 kenalah di latih belajar mengaji…tapi janganlah berhenti separuh jalan…kalau boleh biarlah mengaji alqursan sampai besar ..sampai berkahwin…boleh la teruskan mengajarkan anak pulak..hik3
    Syarih recently posted..Flora Dan Fauna di Kilim Geoforest Park Langkawi – Nikmat Keindahan Alam Langkawi.My Profile

  7. salam..
    ermm..moga Aiman besar
    jadi anak yang soleh nanti :)
    zulkbo recently posted..Pembebasan Pertuduhan Anwar : Komen VIPMy Profile

  8. lancar aiman ngaji.
    gambar video ipad2 memang cantik. cuma ipad2 sikit besar, kalau ambik video outdoor, org duk tengok je.
    Denaihati recently posted..Liputan Majlis Pelancaran Pasaraya My Agro HypermartMy Profile

  9. comel je tengok budak2 mengaji kan..mahal tak yuran kat little caliph tu?
    bardboo recently posted..Pavlova Pertamaku!My Profile

  10. video dari ipad boleh tahan tak macam gambarnya. budak2 mengaji memang comel. teringat saya zaman kecil. tapi dah besar ha setan jadinya
    Fazreen recently posted..Panduan Ringkas & Padat Untuk Mendapatkan Kesihatan Yang BaikMy Profile

  11. apa ni ibu?

    nasib baik ibu tahu…buatnya tgk record tu panik sampai terlupa dh kena edit blk video tu…syabas ibu yan…
    nanti aiman bleh ler ajar haziq plak.

    *tetiba rasa tak sabar tunggu baby keluar plak.
    ejam recently posted..DELL Vostro – Semoga Produktiviti MeningkatMy Profile

  12. comelnyer… dah panadi mengaji dah aiman… hehehe.. bgus btul sekolah tu siap bg beg baru lg.. bgus bgus.. ciri ciri anak yg soleh..
    yana recently posted..Doa Murah RezekiMy Profile

  13. ipad2 mmg cantik ambik video, tapi kualiti gambar sangat fail lagi2 kalau lowlight.. :)
    tarmizishukri recently posted..Tips Design Header BlogMy Profile

  14. pandainya dia , berapa tahun mengaji ni ?

    hehe mesti dia tk perasan maknya rekod kalau tk mesti ada piss kan ? hikhik
    puanbee recently posted..Income Tahun 2011 , Nuffnang Vs InittyMy Profile

  15. Pingback: ?? eiyDa ??

  16. pandai aiman… siap terbersin lagi.. hahahha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation