Belajar Mengaji Bersama Aiman

Salam, Aiman balik dari tadika tadi kemain seronok lagi, mana taknya dia dapat beg baru, buku baru dari tadikanya Little Caliphs, so ok alang-alang dia tengah rajin tu, saya rekodkan video Aiman, jom Belajar Mengaji Bersama Aiman hihiihi

Video rekod guna ipad2, cun jugak rekod guna ipad2 nie ^____^

Thanks Teachers Little Caliphs Bandar Puteri Klang ^____^

.

- Ini tahun ke 2 Aiman di Tadika Little Caliphs

28 Comments on Belajar Mengaji Bersama Aiman

  1. akubiomed
    January 11, 2012 at 11:49 am (3 years ago)

    Wah bukan main lancar mengaji. Cepat naik Al Quran kalau macam ini. Pada permulaan pembacaan boleh sempat bersin pula. :-)

    Reply
  2. bardboo
    January 10, 2012 at 7:27 pm (3 years ago)

    comel je tengok budak2 mengaji kan..mahal tak yuran kat little caliph tu?
    bardboo recently posted..Pavlova Pertamaku!My Profile

    Reply
  3. ejam
    January 10, 2012 at 4:04 pm (3 years ago)

    apa ni ibu?

    nasib baik ibu tahu…buatnya tgk record tu panik sampai terlupa dh kena edit blk video tu…syabas ibu yan…
    nanti aiman bleh ler ajar haziq plak.

    *tetiba rasa tak sabar tunggu baby keluar plak.
    ejam recently posted..DELL Vostro – Semoga Produktiviti MeningkatMy Profile

    Reply
  4. yana
    January 10, 2012 at 3:50 pm (3 years ago)

    comelnyer… dah panadi mengaji dah aiman… hehehe.. bgus btul sekolah tu siap bg beg baru lg.. bgus bgus.. ciri ciri anak yg soleh..
    yana recently posted..Doa Murah RezekiMy Profile

    Reply
    • yanmie
      January 10, 2012 at 3:27 pm (3 years ago)

      @puanbee, dia ingat akak duk main ipad tu bee, sesambil tengok dia, dia tak perasan akak rekod guna ipad2 hehe, cantik gak video guna ipad2 ni :D
      yanmie recently posted..Belajar Mengaji Bersama AimanMy Profile

      Reply
  5. eiyda
    January 10, 2012 at 3:11 pm (3 years ago)

    pandai aiman… siap terbersin lagi.. hahahha

    Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Belajar Mengaji Bersama Aiman

Leave a Reply

CommentLuv badge