Asah Skill Fotografi 1

Salam, wehhhooo banyak betul gambar dalam SD Card ni, sampai tak tahu nak up gambar yang mana satu dulu, saya up gambar ni dulu, sambil-sambil Asah Skill Fotografi hikhik.

mas kahwin

Mas Kahwin, comel je myMIL hias hikhik, lupa nak ambil gambar

Saya jadi cameraman semasa Majlis Perkahwinan Adik Ipar saya di Jengka, layan dulu beberapa keping gambar ni ye, later saya post pulak skill fotografi saya yang lain hikhik, yelah nama pun masih belajar, kena selalu praktik kan heeee…

inai di jari

Inai di jari

pengantin baru

Biras saya ^___^

pengantin baru

Majlis kenduri di pihak pengantin perempuan

pengantin baru

 hehe gambar atas ni gambar adik ipar saya dua-dua, adik beradik semua semuanya hero-hero belaka, tahniah buat pengantin baru ni, semoga berbahagian hingga ke akhir hayat, amin.

.

– kadang-kadang candid picture lagi comel sebab ekspresi wajah yang selamba, setuju tak?

Written by

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

37 comments / Add your comment below

  1. Pingback: Merpati Putih
  2. haha.. lawa.. tp angle mmg xmenarik… kena banyak praktik untuk ikut rule.. rules of thirds klu xboleh nak dapat point of view yg menarik.. hehe. mcm bgs je kan ckp.. 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge