Salam, nak tahu, gambar kami sekeluarga susah sangat dapat capture berempat, sebabnya takde yang boleh tolong snapkan, selalu gambar yang ada bertiga, kali ni alhamdulillah dapat juga bergambar berempat, tapi gambar tak berapa cun, tapi layan jelah sebab bukan senang nak dapat gambar berempat nie kan, hihihi.

baju purple

Atas dahi en.hubby tu tak tau apa, yang pasti bukan tahi lalat hehehe

Nak suruh orang yang tak dikenali snapkan gambar takut pulak, kang orang tu bawa lari plak kamera, bahaya tau sebenarnya suruh orang yang kita tak kenal nie tolong snapkan gambar huhhu, so biarlah takde gambar berempat, gambar atas tu adik ipar yang tolong snapkan heeee ^____^

Gambar atas tu Aiman kesilauan, cuaca panas terik time nie, kenduri kawin adik ipar, yang ni majlis sebelah pengantin perempuan. sebelah kami nanti raya cina ni, tak lama lagi dah sebab dah alang-alang kan, so raya cina nanti 2 orang adik ipar nak diraihkan heeee…

- Kalau ada gegirl barulah lengkap rasanya kan? hihihi

28 Thoughts on “YanMie Family

  1. Wah rupanya tercapai juga ya kak berphoto ria keluarga ber empat

  2. kami ni bertahun juga takde gambar sekeluarga..
    kakyong recently posted..Gadget Impian kakyong[dot]com©My Profile

  3. klu nk bergambar family pon, smpt waktu raya je. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..Alien Abduction Lamp: Idea Lasse Klein Daripada Kes Penculikan Oleh UFOMy Profile

  4. saya dan anak-anak pun jarang bergambar sekeluarga..
    kalau nak juga terpaksa guna tripod
    Mus recently posted..Promosi Tambang AirAsia 10sen 2012My Profile

  5. Ahli keluarga Kak Long pun lebih kurang macam ni, tak ada gegirl.
    Kak Long Mawar Merah recently posted..Yang bunting itu bukan dia.My Profile

  6. wah, sehati berdansa tu, sama kaler baju, hehe
    Juan recently posted..Jutawan HartanahMy Profile

  7. sy nmpk ungu … hehe (igt tak iklan celcom dolu2 ? sy nmpk biru.. :p)

    bukan taik lalat , mungkin lalat ;)
    Ummi Hanie recently posted..Comel & Unik … of cozlah , special edition punya barangMy Profile

  8. teringin nak girl yer kak yan?
    razis recently posted..Kereta Idaman Malaya: BMW X6 – Versi Lumma DesignMy Profile

  9. Ikhwan Pauzi on December 7, 2011 at 10:17 pm said:

    waa. sedondon aje kaler..
    Ikhwan Pauzi recently posted..Perhatian Kepada Gamers Tegar !My Profile

  10. family purple ni… heheh
    Fakarepain recently posted..INILAH DIA HANDPHONE BARU AKUMy Profile

  11. hehe..dah sampai masa tambah gegirl nih..
    levelsatu recently posted..Ong Kim Swee dapat pingat DSM selepas pertahankan emas di Sukan Sea Indonesia.My Profile

  12. sama la.. en somi snap gambar cuma mama dan anak2 je ada dalam gambarnya… macam sama plak, mama pun akan sambut dua adik ipar pompuan tp majlis bukan masa raya cina sbb banyak sangat sedara-mara buat time tu so lambat sikit time maulud nabi, 4/2 koot… sebelah pompuan 24/12 nie,
    aimaniman recently posted..DIY Anak dara pakai seluar kecilMy Profile

  13. Emm .. Family bahagia =)
    anastasyea recently posted..Gred Gaji Baru SBPA Skim J Perkhidmatan Awam MalaysiaMy Profile

  14. wah sedondon semuanya…hehe..
    bardboo recently posted..Wordless Wednesday #02: Anak Seorang BloggerMy Profile

  15. samalah kak yan , payah nak ada gambar satu keluarga , hoho ..

    sekali ada tu sayang sgt hikhik …

    kalau saya pun sayang ler nak bg org pegang camera bahaya woo ..

    sokong kalau ada baby girl mesti ceria ..sebab girl ni meriah sikit kak haha ..
    puanbee recently posted..Saya Nak Memenangi Samsung Galaxy S|| Dalam Contest Gadjet Impian DenaihatiMy Profile

  16. salam yan.atie pon ada sekali jer brgambar sekluarga.payah nooo nk brgambar bersama :D
    ~azatie~ recently posted..Gulai Kari SotongMy Profile

  17. geh2 lh cilok gambar ni hahah msuk dlm h_a_er akak…
    kozumi_ro recently posted..Macaron Yanmieonline Sedap dan LazatMy Profile

  18. keluarga bahagia.. :)
    CMRatu recently posted..Rekod Baru untuk Dunia CMRatuMy Profile

  19. satu set purple..hehe..boleh dah tu tambah gegirl..hehe
    paihujey recently posted..Ingatlah Orang Yang Tersayang, Berhati-hatilah Di Jalan RayaMy Profile

  20. Yanmie perlu beli tripod tapi terkecuali dibawa lari juga. Wah siap ada sign piece lagi :-)
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – #Young AkuBiomedMy Profile

  21. Blog Update : YanMie Family http://t.co/KbPDaMGd

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation