Salam, fuh…fuhhhhh masih hangat lagi pasal SBPA nie sebab banyak persoalan yang masih belum terungkai lagi. Isu tentang Lampiran C yang masih lagi belum dikemukakan, meh nak share Talian Hotline SBPA untuk rujukan bersama.

KATEGORI HOTLINE
Pencen dan Persaraan 03-8885 3293
Pembangunan Organisasi Perjawatan Skim Perkhidmatan 03-8885 3072
Dasar Perkhidmatan Prestasi PROSPEK 03-8885 320103-8885 3227
Elaun Gaji Kemudahan Cuti/Perubatan 03-8885 3293
Lain-lain Perkhidmatan 03-8885 3283

- jpa.gov.my

So lepas ni boleh rujuk terus talian hotline sbpa bermula hari ini 15 December 2011 dari pukul 8.30 pagi sehingga pukul 9.00 malam waktu hari berkerja, seperti yang dilampirkan diatas.

- Confirm talian sibuk, so harap bersabar ye!

21 Thoughts on “Talian Hotline Pertanyaan Tentang Saraan Baru Perkhidmatan Awan (SBPA)

  1. hotline ni kena bykkan bersabar sblom bley tembus talian tu. klu xckop kesabaran tu, jgn cuba2 dail. huhu
    Ekspresi Ruang recently posted..Konsep Urban Sebenar Di Apartment Mewah Ilham Stefan BoublilMy Profile

  2. I will recommend not to wait until you earn enough cash to buy all you need! You should just get the credit loans or short term loan and feel yourself comfortable

  3. tengok header , kak yan nampak selim ehehe ..
    puanbee recently posted..Video Kanak-Kanak 3 Tahun Di Serang Siamang Di Zoo MelakaMy Profile

  4. salam..
    khabarnya Cuepacs membantah
    jadi pasti mereka telah mengkaji
    sedetailnya demi kebaikan ahli
    zulkbo recently posted..Pakej iPhone4S Oleh Maxis : Menarik!My Profile

  5. cikgu pegang pen dan sign sajer..haha… :-)
    dzuandiey recently posted..Maxis akan lancarkan iPhone 4S pada tengah malamMy Profile

  6. nak copy entry ni boleh? kredit to kak yan.. dah tak larat nak taip.. kalut buat assigment.. :)
    CMRatu recently posted..Wordless Wednesday #16My Profile

  7. hehe.. tak mau la call.. sign ja.. :p
    CMRatu recently posted..Wordless Wednesday #16My Profile

  8. setiap kali benda baru memang lah jadi isu sbb banyak yg kita tak faham …
    klcitizen recently posted..tak perlulah kita berkawan lagi…My Profile

  9. Talian Hotline Pertanyaan Tentang Saraan Baru Perkhidmatan Awan (SBPA) http://t.co/LTM0afUh (via @yanmie)

  10. eh lari tajuk sikit, nak tanya mcm mna buat table? guna plugin ke hihi
    afiqaiman recently posted..Servis Social BookmarkingMy Profile

  11. Talian Hotline Pertanyaan Tentang Saraan Baru Perkhidmatan Awan (SBPA) http://t.co/LTM0afUh (via @yanmie)

  12. menarik info ni…

    p/s: koz menumpang berteduh di sini tuk hri ni haha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation