Blog SuperMak


Salam, mesti adik-adik calon PMR 2011 hari tu berdebar-debar menantikan tarikh keluar keputusan PMR kan, ok nak share kat sini, adik -adik juga boleh membuat Semak Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS, senang sangat dah sekarang ni, macam-macam teknologi ada, tapi macam tak surprise lah sebab mak bapak boleh cekkan terus keputusan anak hehehe, Selain itu juga boleh membuat Semakan Keputusan Peperiksaan Melalui SAPS.

semak keputusan pmr 2011

Ok follow step atas tu yea untuk membuat Semakan Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS, Untuk Maklumat lanjut sila lawati laman sesawang kementerian www.moe.gov.my.

 - Semoga memperoleh keputusan yang cemerlang.

.

.


52 Thoughts on “Semak Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS

  1. mmg menipu, kdit dah habis rm2.00. Tp resalut tak dpt2… makan kdit je..

  2. susa hati skrg…. lum tau keputusan pmr… bnyk kali cek guna sms tp tak boleh….

  3. knp belum boleh tahu PMR result???

  4. warrrrrgh…taa lalu mkan dowhh…

  5. @glow_inZzz_cluB haha , ak tk tahu , kalau kau berani kau buat la , aku takut , http://t.co/PjB6tgCZ

  6. i really want to know my result now, but the high nervous level are killing me :\ betul ke ni die boleh keluar ?

  7. kenapa tadi check dia x reply balik -.-”

  8. @lyanaaniera @FaraAmira11 kita baca kat sini http://t.co/1JQ7LGdN Taktahu start bila :S

  9. @Athirahusna Ntah. Cuba baca http://t.co/1JQ7LGdN

  10. yess . . not lulus not gagal.. tatz mean tngahx2..

  11. yes!! aku lulus.. 5A2B…

  12. @wanie143 aku pi gatai bukak laman web ni :( http://t.co/PNLdZQeD

  13. budak sabah bah ini on December 9, 2011 at 3:48 pm said:

    kak blh kah cek keputusan kawan? sbb kadang2 ada jga tu kawan yg tamak ta mau kasi tengok keputusan

  14. mudah sangat sekarang ni.. semuanya di hujung jari
    Mus recently posted..Promosi Tambang AirAsia 10sen 2012My Profile

  15. pergi ke skolah je amek tros dr cikgu. br thrill. hehe
    Ekspresi Ruang recently posted..Wordless Wednesday #27My Profile

  16. luqman bro on December 8, 2011 at 11:05 am said:

    BPE RINGIT 1 SMS??

  17. tumpang tanye, bila tarikh keputusan pmr keluar erk?

  18. sy berdebar sgt smpai demam…haha
    semoga kejayaan akan menjadi milik sy…8A <3
    fiizhah recently posted..Saya Demam =)My Profile

  19. RT @yanmie: Semak Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS http://t.co/sXNfxVqq

  20. HafizIthnin on December 7, 2011 at 8:19 pm said:

    tak sabar ni.. =]

  21. Dah boleh semak sekarang ke? =P

  22. RT @yanmie: Semak Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS http://t.co/sXNfxVqq

  23. @sysyaqstna hahaha, do you really want it? nah, let me give it to you http://t.co/Ph5NA1YT

  24. @sysyaqstna hahaha, do you really want it? nah, let me give it to you http://t.co/Ph5NA1YT

  25. RT @yanmie: Semak Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS http://t.co/sXNfxVqq

  26. RT @yanmie: Semak Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS http://t.co/sXNfxVqq

  27. RT @yanmie: Semak Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS http://t.co/JvK3j2Fa

  28. Ikhwan Pauzi on December 6, 2011 at 11:15 pm said:

    alamak. da nak keluar eh keputusan. adoih..
    Ikhwan Pauzi recently posted..Perhatian Kepada Gamers Tegar !My Profile

  29. Tentu semua calon PMR tahun ni berdebar2 menanti keputusan kan.. :)

  30. Sekarang dah boleh sms tau keputusan ke?
    Kodet recently posted..Janji NazmiMy Profile

  31. berdebar-debar jugak ni,kenangan masa ambil keputusan PMR pada tahun 1999 tak lupa sampai sekarang ^_^
    wazy recently posted..Sinopsis Filem Ombak RinduMy Profile

  32. tak lama lagi dahh..
    titan recently posted..Filem Ombak Rindu? Biasa aje.My Profile

  33. Semak Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS http://t.co/BZdbnjnq (via @yanmie)

  34. berdebar-debar jantungku…

    p/s:mcm koz lak amik periksa hahaha

    Kepada adik-adik yg sedang menunggu keputusan inikoz doakan moga mendapat keputusan yg cemerlang…
    kozumi_ro recently posted..Senarai Lagu Peringkat Akhir Muzik-Muzik 2011My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation