Semak Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS

Salam, mesti adik-adik calon PMR 2011 hari tu berdebar-debar menantikan tarikh keluar keputusan PMR kan, ok nak share kat sini, adik -adik juga boleh membuat Semak Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS, senang sangat dah sekarang ni, macam-macam teknologi ada, tapi macam tak surprise lah sebab mak bapak boleh cekkan terus keputusan anak hehehe, Selain itu juga boleh membuat Semakan Keputusan Peperiksaan Melalui SAPS.

semak keputusan pmr 2011

Ok follow step atas tu yea untuk membuat Semakan Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS, Untuk Maklumat lanjut sila lawati laman sesawang kementerian http://www.moe.gov.my.

 - Semoga memperoleh keputusan yang cemerlang.

.

.


52 Comments on Semak Keputusan PMR 2011 Secara Online SMS

  1. kondul
    December 22, 2011 at 5:31 pm (3 years ago)

    mmg menipu, kdit dah habis rm2.00. Tp resalut tak dpt2… makan kdit je..

    Reply
  2. kiki
    December 22, 2011 at 5:07 pm (3 years ago)

    susa hati skrg…. lum tau keputusan pmr… bnyk kali cek guna sms tp tak boleh….

    Reply
  3. keexian
    December 22, 2011 at 2:15 pm (3 years ago)

    knp belum boleh tahu PMR result???

    Reply
  4. syifa
    December 21, 2011 at 3:19 pm (3 years ago)

    warrrrrgh…taa lalu mkan dowhh…

    Reply
  5. afiqah subari
    December 13, 2011 at 7:41 pm (3 years ago)

    i really want to know my result now, but the high nervous level are killing me :\ betul ke ni die boleh keluar ?

    Reply
  6. osbon
    December 13, 2011 at 4:30 pm (3 years ago)

    kenapa tadi check dia x reply balik -.-”

    Reply
  7. wildbow
    December 12, 2011 at 10:03 pm (3 years ago)

    yess . . not lulus not gagal.. tatz mean tngahx2..

    Reply
    • Anonymous
      December 13, 2011 at 1:26 am (3 years ago)

      @wildbow,

      betul ke result da kuar?

      Reply
    • manensem
      December 20, 2011 at 8:29 pm (3 years ago)

      cmna bole tau…. gtau la caranya

      Reply
  8. sabewa
    December 12, 2011 at 9:57 pm (3 years ago)

    yes!! aku lulus.. 5A2B…

    Reply
    • Anonymous
      December 13, 2011 at 1:26 am (3 years ago)

      @sabewa,

      betul ke da kuar?

      Reply
    • 12345678
      December 13, 2011 at 11:34 am (3 years ago)

      @sabewa,

      really? bt seriously, i can’t check it. so nervous now..

      Reply
    • manensem
      December 20, 2011 at 8:25 pm (3 years ago)

      macamna ko tau… gtau la caranya

      Reply
    • manensem
      December 20, 2011 at 8:30 pm (3 years ago)

      macamna ko tau… cpat la gtau caranya

      Reply
  9. budak sabah bah ini
    December 9, 2011 at 3:48 pm (3 years ago)

    kak blh kah cek keputusan kawan? sbb kadang2 ada jga tu kawan yg tamak ta mau kasi tengok keputusan

    Reply
  10. luqman bro
    December 8, 2011 at 11:05 am (3 years ago)

    BPE RINGIT 1 SMS??

    Reply
  11. sha
    December 8, 2011 at 10:32 am (3 years ago)

    tumpang tanye, bila tarikh keputusan pmr keluar erk?

    Reply
  12. fiizhah
    December 7, 2011 at 11:13 pm (3 years ago)

    sy berdebar sgt smpai demam…haha
    semoga kejayaan akan menjadi milik sy…8A <3
    fiizhah recently posted..Saya Demam =)My Profile

    Reply
  13. HafizIthnin
    December 7, 2011 at 8:19 pm (3 years ago)

    tak sabar ni.. =]

    Reply
  14. HafizIthnin
    December 7, 2011 at 8:18 pm (3 years ago)

    Dah boleh semak sekarang ke? =P

    Reply
  15. Nur
    December 6, 2011 at 6:20 pm (3 years ago)

    Tentu semua calon PMR tahun ni berdebar2 menanti keputusan kan.. :)

    Reply
  16. Kodet
    December 6, 2011 at 12:50 pm (3 years ago)

    Sekarang dah boleh sms tau keputusan ke?
    Kodet recently posted..Janji NazmiMy Profile

    Reply
    • yanmie
      December 6, 2011 at 12:51 pm (3 years ago)

      belum lagi, tunggu tarikh pengumumman keputusan dikeluarkan

      Reply
      • Akmalnizam
        December 6, 2011 at 6:17 pm (3 years ago)

        @yanmie, Tak best, takde lagi ibu bapa yang excited tunggu anak balik dari amik result. Sesama pelajar pun tak best, tak surprise langsung. Yang bestnye boleh semak result kawan yang kedekut taknak beritahu, hehe.
        Akmalnizam recently posted..Esaver Stabilizer – Alat Jimat Minyak KeretaMy Profile

        Reply
  17. wazy
    December 6, 2011 at 10:59 am (3 years ago)

    berdebar-debar jugak ni,kenangan masa ambil keputusan PMR pada tahun 1999 tak lupa sampai sekarang ^_^
    wazy recently posted..Sinopsis Filem Ombak RinduMy Profile

    Reply
    • yanmie
      December 6, 2011 at 10:58 am (3 years ago)

      hujung bulan nie, nanti akak update tarikhnya kalau dah tau tarikh sebenar yea :D

      Reply
    • yanmie
      December 6, 2011 at 10:42 am (3 years ago)

      betul tu :D

      Reply
  18. kozumi_ro
    December 6, 2011 at 10:25 am (3 years ago)

    berdebar-debar jantungku…

    p/s:mcm koz lak amik periksa hahaha

    Kepada adik-adik yg sedang menunggu keputusan inikoz doakan moga mendapat keputusan yg cemerlang…
    kozumi_ro recently posted..Senarai Lagu Peringkat Akhir Muzik-Muzik 2011My Profile

    Reply
    • yanmie
      December 6, 2011 at 10:28 am (3 years ago)

      hehehe terlebih sudah, koz tolong akak klik tweet kat entry tu boleh? hehe :D

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge