Pavlova Kali Ke 3 – Untuk Mak Mertua Tercinta

Salam, hiks demam Pavlova masih lagi melanda, hari tu Mak Mertua ada komen kat FB pasal Pavlova ni, so dah ada kat kampung ni, saya buatkan Pavlova untuk Mak Mertua tercinta, layannnnnn.

pavlova

Jenuh cari buah stoberi kat sini, takde pulak -..-“

Ini adalah merupakan kali ke 3 saya buat Pavlova, untuk kali ke 2 kat SINI, kali pertama kat SINI, alhamdulillah feedback orang-orang yang makan Pavlova versi saya ni kata sedap hihihi, tapi agaknya yang jual kat kedai tu lagi sedap kot, no komen sebab yang kat luar punya saya tak rasa lagi perbezaannya, next time maybe boleh ajak en.hubby gi KLCC/damansara pekena Pavlova sana pulak.

pavlova

Pavlova kali ini saya ubah sedikit resepi topping krimnya hehee, alhamdulillah sedap pulak kat tekak nie, oh ye nak tahu kali ni saya buat pavlova saya dah tak rujuk resepi, dah hafal bahan-bahan dan step-stepnye hehehee, tahniah buat diri sendiri ekekeke.

Tahniah jugak buat kawan-kawan yang dah berjaya buat Pavlova sendiri, seronok dapat tengok gambar Pavlova versi korang, sepupu en.hubby dah 2 kali try buat tapi tak berjaya, saya cakap kat dia, takyah buat lepas ni, datang je rumah terus, saya buatkan pavlova ehehee.

– sedap!

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

22 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Merpati Putih

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge