Salam, phewww tadi pergi ke blog anak murid saya, ternampak gambar abang macho Khairul Fahmi Che Mat a.k.a Apek jadi Cover Majalah Glam Jan/Feb 2012, ehem…ehem…tengok gambar bawah ni.

Khairul Fahmi Che Mat aka Apek Cover Majalah Glam Jan/Feb 2012

Fuhhhhh tu dia, KFCM ni takde bulu dada ek?. ehhhh hahahhaa abaikan!, pasti ramai peminat KFCM yang tidak mahu ketinggalan untuk mendapatkan majalah tersebut, kalau tanya saya, saya tak beli majalah-majalah ni, tak ingat bila kali terakhir beli majalah heheehee, oh ye nak tau Dato Siti Nurhaliza pun ada Dalam Cover Majalah Glam Isu Januari 2012.

- Tingginyeeeee kening apek :D

27 Thoughts on “Khairul Fahmi Che Mat a.k.a Apek Cover Majalah Glam Jan/Feb 2012

  1. ganasnyer gambar nih, hehehe
    Juan recently posted..Memohon Kad Pengenalan Baru | Kehilangan Kad PengenalanMy Profile

  2. Pingback: Ika Ireena

  3. PUTERI IRDEENA on January 1, 2012 at 2:11 am said:

    HANDSOME BETUL FAHMI DALAM MAJALAH GLAM <3:)

  4. Huh macam gaya model professional. :-)
    akubiomed recently posted..Keputusan Juara Maharaja Lawak Mega AkhirMy Profile

  5. photoshop yg sgt failed.
    sapa la agaknya editor cover magazine ni agaknya
    Ekspresi Ruang recently posted..Idea Kreatif: Penyangkut Baju BermagnetMy Profile

  6. eh… apasal baju dia takder butang lak…
    tak sesuai langsung… dah terlebih glam plak.. :-)
    yangbaik recently posted..Antara lelaki dan wanitaMy Profile

  7. kurang sesuai sebab ada girls peluk dari belakang..
    Myvitrd recently posted..Azam Tahun 2011 Dua Tercapai Satu TerkuburMy Profile

  8. makin glamerla si Apek nie. Pas pencen main bola, boleh trs jd model.
    razis recently posted..Senarai Artis Mentor Untuk Mentor 6 2012My Profile

  9. hehe.. patut la org panggil apek.. :p
    CMRatu recently posted..Custom Album IstimewaMy Profile

  10. Pingback: Merpati Putih

  11. memang gempak tajuk dia KFCM the word class goalkeeper
    wazy recently posted..Wordless Wednesday #6My Profile

  12. Lelaki tgk fahmi tu biasa jer,tak tau la kalau pompuuan tgk he3…seksi kot.
    azman recently posted..5 blog paling kerap dilawatiMy Profile

  13. sedihnye jadi bini si apek kalau die tak berubah kan.hurmm
    woot woot recently posted..Menangi Galaxy Tab Dengan Tinge Saves The Stars Online GameMy Profile

  14. perghhh macam hero jepun hahah
    eiyda recently posted..#24 Wordless Wednesday Nikon 1My Profile

  15. oh koz anak murid akk jugak ekkk ..
    puanbee recently posted..Macaron Cik Min Dah SampaiMy Profile

  16. haha yang banyak gossip tu lah glemer ..
    puanbee recently posted..Macaron Cik Min Dah SampaiMy Profile

  17. kfcm ni glamor mengalahkn artis..mgkin sesuai jd artis dr ahli sukan kot..hehe
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..JPA, CUEPACS Lakukan Beberapa Pindaan Segera Tambah Baik SBPAMy Profile

  18. haha…asal glam…jadi la…
    eT recently posted..MeNJeJaK CheNtA HaTi :)My Profile

  19. koz x tau pasal ada ke x bulu dada tu hihi…:P

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation