Salam, banyak sangat benda nak update nie tapi bandwidth pulak tinggal lagi 4GB, nak kena topup dulu barulah boleh update blog dengan rancaknya, saya share dulu gambar bawah ni, kedai runcit Kedai Runcit Nenek Aiman Dan Haziq hihihihi ^____^

kedai runcit

Ada banyak lagi barang yang takde dalam gambar tu, saya upload 1 gambar ni jelah, lagipun tak clear sangat gambar yang ada, Mak saya jual barang-barang runcit, pendek kata semua barang runcit harian semuanya ada, yang takde barang-barang sekolah, perhiasan, yelah namapun kedai runcit kan hehehe.

- Aiman kalau balik sabah ni, haruslah dia rambang mata tengok segala makanan ringan yang ada kehkehkeh

20 Thoughts on “Kedai Runcit Nenek Aiman Dan Haziq

  1. nak milo,beras,gula,tepung.. masuk buku ye kak..
    sukacuka recently posted..Man mencari pemberi komen terbanyakMy Profile

  2. teringin nk buka kedai runcit sbg pekerjaan sampingan
    Ekspresi Ruang recently posted..Impak Percikan WarnaMy Profile

  3. Wah kemas dan tersusun rapi. Cokelat dan gula-gula ada jual tak?
    akubiomed recently posted..Update ringkas: Baby Aslah terkena FebrileMy Profile

  4. wah ader kedai runcit sendiri, best tu

  5. bestnyeee ade kedai runcit sendiri ! ;)
    Ummi Hanie recently posted..Kecantikan Akhlak … Lambang peribadi muliaMy Profile

  6. seronok ade kedai runcit leh menjual sambil ramah tamah hikhikhik~

    P/S : nasib bee unlimited tk yah fikir bandwidth hehehehhe ~
    puanbee recently posted..Cara Buat Popcorn Di Rumah Senang Je !My Profile

  7. teringat kedai runcit arwah atok…

    lebih kurang sama …
    kozumi_ro recently posted..Duit Kertas Siri Mata Wang Baru 2012My Profile

  8. Kedai Runcit Nenek Aiman Dan Haziq http://t.co/pUspJpWm (via @yanmie)

  9. ho,tak sangka mak yan ada kedai runcit..mesti aiman dan haziq suka bila balik sabah kan
    ila recently posted..Nasi Lemak Daun PisangMy Profile

  10. ooh.. makcik ni business woman la ye..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation