Kedai Runcit Nenek Aiman Dan Haziq

Salam, banyak sangat benda nak update nie tapi bandwidth pulak tinggal lagi 4GB, nak kena topup dulu barulah boleh update blog dengan rancaknya, saya share dulu gambar bawah ni, kedai runcit Kedai Runcit Nenek Aiman Dan Haziq hihihihi ^____^

kedai runcit

Ada banyak lagi barang yang takde dalam gambar tu, saya upload 1 gambar ni jelah, lagipun tak clear sangat gambar yang ada, Mak saya jual barang-barang runcit, pendek kata semua barang runcit harian semuanya ada, yang takde barang-barang sekolah, perhiasan, yelah namapun kedai runcit kan hehehe.

- Aiman kalau balik sabah ni, haruslah dia rambang mata tengok segala makanan ringan yang ada kehkehkeh

20 Comments on Kedai Runcit Nenek Aiman Dan Haziq

    • yanmie
      December 24, 2011 at 9:52 am (3 years ago)

      HAHAHAAHAHAA, jangan lupa bayar utang ye :D

      Reply
  1. Juan
    December 23, 2011 at 5:27 am (3 years ago)

    wah ader kedai runcit sendiri, best tu

    Reply
  2. puanbee
    December 22, 2011 at 7:53 pm (3 years ago)

    seronok ade kedai runcit leh menjual sambil ramah tamah hikhikhik~

    P/S : nasib bee unlimited tk yah fikir bandwidth hehehehhe ~
    puanbee recently posted..Cara Buat Popcorn Di Rumah Senang Je !My Profile

    Reply
    • yanmie
      December 27, 2011 at 7:22 am (3 years ago)

      @puanbee, betul tu bee, eh untunglah ada bandwidth unlimited, susah2 nanti kalau selalu macam ni, kot2 tak mampu asik menopup bandwidth, akak pindah je tempat bee heehehe :D
      yanmie recently posted..Banjir Di Sandakan My Profile

      Reply
  3. ila
    December 22, 2011 at 1:09 pm (3 years ago)

    ho,tak sangka mak yan ada kedai runcit..mesti aiman dan haziq suka bila balik sabah kan
    ila recently posted..Nasi Lemak Daun PisangMy Profile

    Reply
    • yanmie
      December 22, 2011 at 7:22 pm (3 years ago)

      @ila, hihihi budak2 rambang mata nengok benda2 gini :D
      yanmie recently posted..Bandwidth BlogMy Profile

      Reply
  4. Ikhwan Pauzi
    December 22, 2011 at 12:30 pm (3 years ago)

    ooh.. makcik ni business woman la ye..

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge