Kedai Runcit Nenek Aiman Dan Haziq

Salam, banyak sangat benda nak update nie tapi bandwidth pulak tinggal lagi 4GB, nak kena topup dulu barulah boleh update blog dengan rancaknya, saya share dulu gambar bawah ni, kedai runcit Kedai Runcit Nenek Aiman Dan Haziq hihihihi ^____^

kedai runcit

Ada banyak lagi barang yang takde dalam gambar tu, saya upload 1 gambar ni jelah, lagipun tak clear sangat gambar yang ada, Mak saya jual barang-barang runcit, pendek kata semua barang runcit harian semuanya ada, yang takde barang-barang sekolah, perhiasan, yelah namapun kedai runcit kan hehehe.

– Aiman kalau balik sabah ni, haruslah dia rambang mata tengok segala makanan ringan yang ada kehkehkeh

About yanmie 2602 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge