(Gambar) Dato Siti Nurhaliza Dalam Cover Majalah Glam Isu Januari 2012

Salam, fuhhhh saya dah tengok Gambar Dato Siti Nurhaliza Dalam Cover Majalah Glam Isu Januari 2012 dalam website Murai, boleh tahan, lain dari yang lain, lain sebab serkup kepalanya dah tak nampak, layan jom! memang lain sungguh hehe, ala-ala Madona gitu.

Gambar Dato Siti Nurhaliza Dalam Cover Majalah Glam Isu Januari 2012

Ok peminat dato siti nurhaliza bolehlah mendapatkan Majalah Glam Isu keluaran January 2012 nanti, penampilan yang lain dari yang lain, Empat visual terkini Datuk Siti dirakamkan menjadi tatapan semua bagi menghiasi 12 halaman muka surat majalah Glam, bersandarkan tema ikon muzik terkenal, Madonna.

Gambar Dato Siti Nurhaliza Dalam Cover Majalah Glam Isu Januari 2012

Gambar Dato Siti Nurhaliza Dalam Cover Majalah Glam Isu Januari 2012

Gambar Dato Siti Nurhaliza Dalam Cover Majalah Glam Isu Januari 2012

Kredit : Murai.com.my

Datuk Siti menjelma menjadi Madonna, sebagaimana album terhebat diva antarabangsa berkenaan, Material Girl, diikuti inspirasi dari album Rain dan juga berubah sebagai wanita Jepun seperti yang pernah dilihat menerusi klip videp Nothing Really Metters.

–  Suka gambar yang no 2 tu ^____^

 

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

23 Comments

  1. sudah2 la tu kutuk2 org..korang ni kalo xsuke xyah tgk or komen..g main jauh2 n maju kan diri sndri dulu..:) xyah berceramah kat cni..

  2. Salam. Saya tertarik pendekatan fotografi yang digunakan. Dato’ Siti menjelma sebagai Madonna. Setelah membaca komen kalian semua buat saya tertarik untuk memberi sedikit maklumat dan komentar. Apa yang saya tahu Dato’ Siti menggunakan rambut palsu sepenuhnya dalam fotografi untuk majalah Glam ini. Mungkin anda semua tidak tahu sebenarnya disebalik rambut palsu itu dia memakai ‘scarft’ yang biasa dia pakai itu. Teknik grafik dan pencahayaan yang digunakan telah menampakkan dia seperti tidak menutup kelapanya. Ada yang mempertikaikan cara Siti bertudung. Makin hilang tudungnya. Harus diingat bahawa Siti hanya mahu berselendang bukan mahu bertudung sepenuhnya. Buat apa dia bertudung litup tapi masih lagi menyanyi, menari, dan membuat persembahan yang boleh menjatuhkan imej bertudung itu sendiri. Baik dia kekalkan imej sebegitu selagi dia menyanyi. Sebab suara wanita itu juga sebenarnya aurat. Buat apa dia bertudung litup tapi masih lagi mendedahkan aurat suaranya dengan menyanyi.Saya rasa ada rasionalnya Siti memakai selendang. Pada pendapat saya,tidak perlu kita mengutuk, mengata dan memperlekehkan Siti. Lebih baik rasanya, sama-sama berdoa supaya Allah membuka pintu hatinya untuk memakai tudung dengan sempurna seperti yang dianjurkan oleh Islam. Untuk konsep yang dipaparkan untuk majalah Glam ini saya tidak menyokong sebab rambut palsu yang digunakan juga adalah haram kalau diikutkan adab pemakaian yang diharamkan dalam Islam. Rambut palsu adalah salah satu pemakaian yang diharamkan dalam Islam. Tetapi yang saya suka teknik fotografi, grafik dan teknik pencahayaan yang digunakan. Sekian.

    • @Ibu Mifzal Arsyad, siti ni xpernah pun ckp die bertudung, die dh ckp dh yg die hny berselendang shj..org je yg pandai2 kate die bertudung..so, salah sape sbnrnye pasal2 kutuk2 ni..?? die ckp lain korang phm len..adoi..tulah..

1 Trackback / Pingback

  1. Merpati Putih

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge