Final Maharaja Lawak Mega – Tonton Live Streaming Maharaja Lawak Mega Akhir

Salam, ok pastinya ramai yang tak sabar menanti detik pukul 10.00 malam ini yang mana Final Maharaja Lawak Mega akan bersiaran secara langsung dari Stadium Melawati Shah Alam dan boleh disaksikan secara langsung di channel 132 ataupun Astro Warna, saya pulak hanya mampu layan Final Maharaja Lawak Mega ini melalui Live Streaming sahaja, maklumlah kat rumah ni tak langgan pun astro warna hihihi.

Live Streaming Final Maharaja Lawak Mega

.

Dari feedback rakan-rakan, ramai yang mengatakan final MLM ini memang sengit, 4 kumpulan akan berentap pada malam ini  antaranya ialah kumpulan Boboi, Osbon, Saehu dan Syok.

boboi

Boboi

saehu

Saehu

osbon

Osbon

syok

Syok

Saya pun dah Final MLM ni baru nak follow hehee sebab orang kata best, tak sabar nak tengok kejap lagi, layannnnnn ^____^

6 thoughts on “Final Maharaja Lawak Mega – Tonton Live Streaming Maharaja Lawak Mega Akhir

  1. Pingback: Merpati Putih

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge