Final Maharaja Lawak Mega – Tonton Live Streaming Maharaja Lawak Mega Akhir

Salam, ok pastinya ramai yang tak sabar menanti detik pukul 10.00 malam ini yang mana Final Maharaja Lawak Mega akan bersiaran secara langsung dari Stadium Melawati Shah Alam dan boleh disaksikan secara langsung di channel 132 ataupun Astro Warna, saya pulak hanya mampu layan Final Maharaja Lawak Mega ini melalui Live Streaming sahaja, maklumlah kat rumah ni tak langgan pun astro warna hihihi.

Live Streaming Final Maharaja Lawak Mega

.

Dari feedback rakan-rakan, ramai yang mengatakan final MLM ini memang sengit, 4 kumpulan akan berentap pada malam ini  antaranya ialah kumpulan Boboi, Osbon, Saehu dan Syok.

boboi

Boboi

saehu

Saehu

osbon

Osbon

syok

Syok

Saya pun dah Final MLM ni baru nak follow hehee sebab orang kata best, tak sabar nak tengok kejap lagi, layannnnnn ^____^

6 Comments on Final Maharaja Lawak Mega – Tonton Live Streaming Maharaja Lawak Mega Akhir

  1. Kusen Aluminium
    January 5, 2012 at 12:18 am (3 years ago)

    Pasti seru sangat ya kak acara maharaja lawak tu…

    Reply
  2. putri aqilah
    December 30, 2011 at 11:00 pm (3 years ago)

    nak tengok mahraja lawak mega..
    estro kat rumah saya x boleh guna …

    Reply
  3. kimmie
    December 30, 2011 at 10:32 pm (3 years ago)

    disebabkan kat rumah tak subscribe Astro Warna, jadi tunggu keluar kat youtube je la
    kimmie recently posted..Salah ke jawapan saya?My Profile

    Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Final Maharaja Lawak Mega – Tonton Live Streaming Maharaja Lawak Mega Akhir

Leave a Reply

CommentLuv badge