Salam, habis dah drama tentang dhia, petang semalam tengok¬†Episode Akhir Tentang Dhia Di Tv3 dengan Mak Mertua, sedih betul tengok episode akhir ni, uwaaaa….korang yang tak dapat tengok semalam boleh layan kat tonton, tapi tonton slow, saya cadangkan tengok kat bawah ni ^____^


Saya ni jenis kalau tengok cerita sedih-sedih memang senang je air mata nak mengalir, sentimental kot orangnye hihihi, so jangan berani-berani nak buat saya menangis hihihi, boleh banjir Klang ni nanti.

- Tak sabar nak tengok Gemersik Kalbu pulak yang akan menggantikan Tentang Dhia :D

13 Thoughts on “Episode Akhir Tentang Dhia Di Tv3

  1. roslan on January 3, 2012 at 10:03 pm said:

    kalu aku kt tpt dhia,aku bomohkan balik mak zikir tu..yg lecehnya ending dia abih camtu je..ni la cite melayu zaman skarang..aku nak tengok ape pulak yg jadi kt mak zikir lepas tembelang nya pecah..

  2. drama terbaik tahun ini.Ady dan Nora memang mantap.
    episode akhir tentang dhia
    http://admya.blogspot.com/2011/12/minggu-terakhir-tentang-dhia.html
    lagu-lagu episode akhir tentang dhia
    http://admya.blogspot.com/2011/11/lagu-dalam-drama-tentang-dhia.html
    lisa recently posted..Tentang Dhia: Episod 28 dan 29My Profile

  3. tgk cerita ni semalam..mmg sedih ending…huhu
    mel recently posted..Senarai Ranking Top Blogger 2011 MalaysiaMy Profile

  4. satu episod pon sy x tengok..huhu..tersangat lah x up to date sy ni..hihi
    Fakarepain recently posted..BAPA KEJAM RANTAI DUA BERADIK DALAM TANDASMy Profile

  5. apsallah aku boleh tertengok cerita ni..episode last plak tu. aduhh..cis..ciss..
    titan recently posted..Calon-calon yang mungkin menang..My Profile

  6. tak dapat tengok habis… yang tau sudahnya sehidup semati…
    yang jahat tetap jahat dan yang baik mengapa harus sehingga akhirnya teraniaya…
    yangbaik recently posted..Antara lelaki dan wanitaMy Profile

  7. memang sedih kak .. bee yg susah nak menagis ni pun leh menitik air mata , pastu g lari ke dapur .. kaber malu depan anak2 hehe ..

    apa pun geram kat mummy dia terlepas . dan rasa kelakar tengok rose tu .. bee suka juga ending nya dua2 mati ..puas hati
    puanbee recently posted..Reunion (1) ALUMNI SMK KAMUNTING YEAR 1997-2001My Profile

  8. sakit hati la kak tengok episode akhir… macam haremm je.. honestly, saya tengok DHia ni sebab nak tunggu balasan apa Salmi dapat.. kecewa la..die setakat kene pukul2 manja ngn mariani je kat sepital.. huh!!!

    tengok Dhia episode 28 tu ari boleh barah tetek saya di buat nya…

    anyway ND lakonan die bagus.. menangis nampak read
    tokobakso recently posted..Sinopsis Drama Baru Gemersik Kalbu Slot Akasia Tv3My Profile

  9. sampai akhir mak zikir tak kena apa2 pun.. huhu.. buat la bagi nampak buat jahat akan dapat balasan, tak pun tunjuk dia insaf..
    CMRatu recently posted..Tutorial cara mudah merekabentuk timeline facebookMy Profile

  10. Pingback: Merpati Putih

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation