Episode Akhir Tentang Dhia Di Tv3

Salam, habis dah drama tentang dhia, petang semalam tengok¬†Episode Akhir Tentang Dhia Di Tv3 dengan Mak Mertua, sedih betul tengok episode akhir ni, uwaaaa….korang yang tak dapat tengok semalam boleh layan kat tonton, tapi tonton slow, saya cadangkan tengok kat bawah ni ^____^


Saya ni jenis kalau tengok cerita sedih-sedih memang senang je air mata nak mengalir, sentimental kot orangnye hihihi, so jangan berani-berani nak buat saya menangis hihihi, boleh banjir Klang ni nanti.

- Tak sabar nak tengok Gemersik Kalbu pulak yang akan menggantikan Tentang Dhia :D

13 Comments on Episode Akhir Tentang Dhia Di Tv3

  1. roslan
    January 3, 2012 at 10:03 pm (3 years ago)

    kalu aku kt tpt dhia,aku bomohkan balik mak zikir tu..yg lecehnya ending dia abih camtu je..ni la cite melayu zaman skarang..aku nak tengok ape pulak yg jadi kt mak zikir lepas tembelang nya pecah..

    Reply
  2. yangbaik
    December 30, 2011 at 12:57 pm (3 years ago)

    tak dapat tengok habis… yang tau sudahnya sehidup semati…
    yang jahat tetap jahat dan yang baik mengapa harus sehingga akhirnya teraniaya…
    yangbaik recently posted..Antara lelaki dan wanitaMy Profile

    Reply
  3. azman
    December 30, 2011 at 10:37 am (3 years ago)

    Sedih sungguh :)

    Reply
  4. puanbee
    December 30, 2011 at 9:49 am (3 years ago)

    memang sedih kak .. bee yg susah nak menagis ni pun leh menitik air mata , pastu g lari ke dapur .. kaber malu depan anak2 hehe ..

    apa pun geram kat mummy dia terlepas . dan rasa kelakar tengok rose tu .. bee suka juga ending nya dua2 mati ..puas hati
    puanbee recently posted..Reunion (1) ALUMNI SMK KAMUNTING YEAR 1997-2001My Profile

    Reply
  5. tokobakso
    December 30, 2011 at 8:16 am (3 years ago)

    sakit hati la kak tengok episode akhir… macam haremm je.. honestly, saya tengok DHia ni sebab nak tunggu balasan apa Salmi dapat.. kecewa la..die setakat kene pukul2 manja ngn mariani je kat sepital.. huh!!!

    tengok Dhia episode 28 tu ari boleh barah tetek saya di buat nya…

    anyway ND lakonan die bagus.. menangis nampak read
    tokobakso recently posted..Sinopsis Drama Baru Gemersik Kalbu Slot Akasia Tv3My Profile

    Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Episode Akhir Tentang Dhia Di Tv3

Leave a Reply

CommentLuv badge