Bandwidth Blog

Salam, perasan tak semakin kurang saya update blog, tak rancak macam biasanya, risau sebab Bandwidth blog diambang merah, soΒ Rasanya nak kena topup ni huhuhu.

bandwidth

Terkini bandwidth blog ini, pernah jugak sebelum ini kena bandwidth limit tapi time tu dah 30hb so besoknya jadi kosong semula (semasa dengan provider lama sebelum ber cdn), takdelah risau, ni sebab ada lagi 10 hari, takkan nak biarkan pulak blog tak boleh buka selama 10 hari kan, fuhhhh…fuhhh…mati kutu rasanya tak boleh nak menulis kat blog ni hehehe, so makanya saya kena contact hosting provider untuk topup bandwidth.

trafik blog

Trafik Blog ^____^

Saya dah start guna cdn semula start 19hb tu yang penggunaan bandwidth dapat dikurangkan, tapi walaubagaimanapun saya kena juga topup bandwidth ni sebab takut nanti limit bandwidth. Dan rasanya insyaallah bulan depan dah takde masalah kot dengan bandwidth sebab dah guna cdn semula.

– Kan best kalau ada yang nak tolong topupkan bandwidth ^____^

Written by

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

40 comments / Add your comment below

  1. sangat kebetulan kak yanmie, saya punya blog sekarang tgh xleh bukak sebab “bandwidth exceeded limit”, skrg dah hantar email kat pihak hosting, maybe esok ok, ni saya pertama kali kena nih, heheh

  2. Saya bagi pihak klhive memang tengah mencari blog yang berpontensi untuk klhive taja. kalau berminat boleh hubungi kami info [at] klhive.com dan nyatakan details kos hosting. kalau kena dengan requirement kami boleh taja. πŸ™‚

Leave a Reply

CommentLuv badge