innity

.

– Innity Pay day, jom shopping ^______^

81 Thoughts on “#WW 32 – Terima Kasih Innity

  1. Hebat kak yanmie moga murah rezki lagi…

  2. alhamdulilah rezki.. skrg dah x guna innity dah ya napa ya?

    • Iklan Innity ada je kat blog ni, saya guna alternate ads untuk iklan innity, bila ada iklan sahaja akan keluar, sekiranya takde iklan maka alternate ads yang keluar.

  3. yeayyy.. kak yan nak belanja. hihi
    Oh! budu recently posted..cara nak menang teka bunyi di era fmMy Profile

  4. amboi xleh lgi banyak ker akak?haha
    Master Zuheir recently posted..Wordless Wednesday : Sumber Rezeki Masa Umur 19 Tahun Mei 2012My Profile

  5. alhmdllh rezeki tu
    cikgu azim recently posted..Watak Realistik Dragon BallMy Profile

  6. woah..tahniah kak..balanja kfc la nampaknya.
    sukacuka recently posted..Tiada lagi pekerjaan sebagai BloggerMy Profile

  7. kak yan hebattt wiooooo
    suarapeople recently posted..Shahz Jaszle Pernah Jatuh Hati Pada NeelofaMy Profile

  8. tahniah. aku pun dah dapat. tapi takdelah sebanyak tu. Hoho..tak leh lawan blog nih.
    titan recently posted..Komisen ke 11 dari InnityMy Profile

  9. Tahniah kak,semoga murah rezeki selalu..amin..
    wazy recently posted..E-book KomputerSaya.comMy Profile

  10. Innity itu apa sih Mbak…>?

  11. as salam,

    lama tak singgah sini..sekali singgah terus nampak earning ni..mmg cukup hebat dan memotivasikan!

    tahniah yanmieonline :D
    hafizmd recently posted..Blog hafizmohd.com hampir berkubur!My Profile

  12. mak aih..leh wat knduri kesyukuran ni..hehe :p

    thniah kak.mmg terbaekk ~

    wat la GA lagik ..
    Ummi Hanie recently posted..Wordless Wednesday #16 : Overload tahap gabanMy Profile

  13. Sila transfer wang anda ke acc no 1234567890 Hehehehe…congrats kak yan!
    azman recently posted..Wordless Wednesday # Ashtray DindingMy Profile

  14. tahniah kak..byk betul tu..boleh buat kenduri macarons..hehe
    bardboo recently posted..Wordless Wednesday #01: Izz Ammar & MamaMy Profile

  15. Dapat gaji time tengah bulan….. HAPPY je kan….
    hazman aka species1980 recently posted..Di sebalik tabir Filem SEPAH THE MOVIEMy Profile

  16. menelan air liur sendiri tiap kali earning Yan.
    rohaya recently posted..Duit rakyat utk projek ternak lembu dileburkanuntuk beli kondo?My Profile

  17. Alhamdulillah… Rezeki Allah Kak Yan.. Kita shoppg sama2 nak.. hik3..
    nurmisnan recently posted..Wordless Wednesday #21My Profile

  18. wahh…besnye..thniah sis..
    syu90 recently posted..Ost & Lirik Lagu Tentang DhiaMy Profile

  19. Huh, boleh beli lens DSLR kalau macam ni. :-)
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday #18 – Famili GajahMy Profile

  20. Ikhwan Pauzi on November 16, 2011 at 1:03 pm said:

    fuiyoo.. tahniah. bole buat giveaway. heheh.
    Ikhwan Pauzi recently posted..Download cara aku – JDownloaderMy Profile

  21. bestnya yan…bolehlah gi shopping…dah lama tak masuk blog yan…dulu masa aktif kelab diet,selalu gak datang sini…dah makin maju rupanya yan..tahniah
    ila recently posted..Hari Raya Aidiladha 2011My Profile

  22. Alhamdulilah rezeki tu.. boleh sambar satu samsung galaxy S2 tu.. hehehe

  23. bestnya tgk… saya tak tahu la brp tahun lagi nak merasa apply innity.. jauh lagi dari kelayakan..

    • Insyaallah mesti boleh, usaha jangan putus, tapi yang penting blogging dengan hepi, dapat macam nie kira bonus untuk kita :D

      • @yanmie, betul2.. makin hari makin seronok menulis, bila dpt belajar SEO rasa lagi best.. tapi nak bersaing dengan otai2 blogger susah la sikit.. :p
        CMRatu recently posted..Gambar Hari Kokurikulum SMKRTU 2011My Profile

        • seo tu selang2 je dgn entry personal, hehehe kang seo penuh 1 blog, mcm menulis untuk enjin carian je, kalau kakyan xkisah pun bab tu sebab blog ni pun ada kuasa seo hahaha, cuma ada sesetengah blogger tak suka, takpelah kita menulis benda betul, bukan memfitnah, bukan letak gambar2 yang tak patut, asal kita tahu batas sudah ler, abaikan je orang yang cakap pasal trafik tu, dia pun nak cuma malu..kan..kan…trafik is money kehkehkeh, tapi apa yang penting blogging dengan happy, dapat money tu kira bonus untuk kita.

  24. wah. masyuk lg bln nie yer kak yan.
    razis recently posted..Man United Bakal Tawarkan Nani Kontrak BaruMy Profile

  25. tahniah…
    masih belum layak apply innity.. :(
    takde shortcut ke selain PV 100k??
    hiks!
    kakngah recently posted..wordless wednesday : XX @ XY ???My Profile

  26. perghh…ni yang cashout aritu kan kak?dah dapat ek?hehe…nak aiskrim :P
    Pacifista recently posted..Soalan Bocor SPM, Soalan Ramalan SPMMy Profile

  27. #WW 32 – Terima Kasih Innity http://t.co/SsCz0VDy (via @yanmie)

  28. jom belanja saya tuty fruity wahah ..semoa order bee pung nak order gak ..

  29. Jangan lupa ikan bakar saya..3 malam berturut2…hik3…
    eyriqazz recently posted..My Birthday Wish List | Samsung Galaxy NoteMy Profile

  30. fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!lagi banyak dari bonus saya dapat nanti..hehe
    cikgu naman recently posted..Rabu Tanpa Kata- Gambar Bogel Cikgu Dari Kak JieMy Profile

  31. Akak, ada ker petang ni nak mai umah?

  32. Daddy Cool on November 16, 2011 at 10:15 am said:

    Speechless!!!! Tu yang nak backlink tu..hehehehe..tahniah

  33. uwaaa jeles..sy punya x masok lg.. floatinggg
    ngexz recently posted..Wordless WednesdayMy Profile

  34. fuhyoooooooo!:)
    jom belanja.hehe..murah rezeki sungguh kak yan:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation