#WW 32 – Terima Kasih Innity

innity

.

- Innity Pay day, jom shopping ^______^

81 Comments on #WW 32 – Terima Kasih Innity

  1. YouInformation
    October 6, 2012 at 5:33 am (2 years ago)

    Hebat kak yanmie moga murah rezki lagi…

    Reply
  2. Travel Website
    October 3, 2012 at 4:11 am (2 years ago)

    alhamdulilah rezki.. skrg dah x guna innity dah ya napa ya?

    Reply
    • yanmie
      October 3, 2012 at 10:59 am (2 years ago)

      Iklan Innity ada je kat blog ni, saya guna alternate ads untuk iklan innity, bila ada iklan sahaja akan keluar, sekiranya takde iklan maka alternate ads yang keluar.

      Reply
  3. titan
    November 17, 2011 at 8:03 am (3 years ago)

    tahniah. aku pun dah dapat. tapi takdelah sebanyak tu. Hoho..tak leh lawan blog nih.
    titan recently posted..Komisen ke 11 dari InnityMy Profile

    Reply
  4. hafizmd
    November 16, 2011 at 5:11 pm (3 years ago)

    as salam,

    lama tak singgah sini..sekali singgah terus nampak earning ni..mmg cukup hebat dan memotivasikan!

    tahniah yanmieonline :D
    hafizmd recently posted..Blog hafizmohd.com hampir berkubur!My Profile

    Reply
    • yanmie
      November 16, 2011 at 4:25 pm (3 years ago)

      baiklah hahahahhaha, makasih :D

      Reply
  5. nurmisnan
    November 16, 2011 at 1:58 pm (3 years ago)

    Alhamdulillah… Rezeki Allah Kak Yan.. Kita shoppg sama2 nak.. hik3..
    nurmisnan recently posted..Wordless Wednesday #21My Profile

    Reply
    • yanmie
      November 16, 2011 at 1:44 pm (3 years ago)

      makasih :D

      Reply
  6. ila
    November 16, 2011 at 1:03 pm (3 years ago)

    bestnya yan…bolehlah gi shopping…dah lama tak masuk blog yan…dulu masa aktif kelab diet,selalu gak datang sini…dah makin maju rupanya yan..tahniah
    ila recently posted..Hari Raya Aidiladha 2011My Profile

    Reply
    • yanmie
      November 16, 2011 at 1:01 pm (3 years ago)

      tq :)

      Reply
  7. myvitrd
    November 16, 2011 at 12:19 pm (3 years ago)

    Alhamdulilah rezeki tu.. boleh sambar satu samsung galaxy S2 tu.. hehehe

    Reply
  8. CMRatu
    November 16, 2011 at 11:29 am (3 years ago)

    bestnya tgk… saya tak tahu la brp tahun lagi nak merasa apply innity.. jauh lagi dari kelayakan..

    Reply
    • yanmie
      November 16, 2011 at 11:34 am (3 years ago)

      Insyaallah mesti boleh, usaha jangan putus, tapi yang penting blogging dengan hepi, dapat macam nie kira bonus untuk kita :D

      Reply
      • CMRatu
        November 16, 2011 at 5:53 pm (3 years ago)

        @yanmie, betul2.. makin hari makin seronok menulis, bila dpt belajar SEO rasa lagi best.. tapi nak bersaing dengan otai2 blogger susah la sikit.. :p
        CMRatu recently posted..Gambar Hari Kokurikulum SMKRTU 2011My Profile

        Reply
        • yanmie
          November 16, 2011 at 6:10 pm (3 years ago)

          seo tu selang2 je dgn entry personal, hehehe kang seo penuh 1 blog, mcm menulis untuk enjin carian je, kalau kakyan xkisah pun bab tu sebab blog ni pun ada kuasa seo hahaha, cuma ada sesetengah blogger tak suka, takpelah kita menulis benda betul, bukan memfitnah, bukan letak gambar2 yang tak patut, asal kita tahu batas sudah ler, abaikan je orang yang cakap pasal trafik tu, dia pun nak cuma malu..kan..kan…trafik is money kehkehkeh, tapi apa yang penting blogging dengan happy, dapat money tu kira bonus untuk kita.

          Reply
    • yanmie
      November 16, 2011 at 11:34 am (3 years ago)

      Alhamdulillah rezeki :D

      Reply
    • yanmie
      November 16, 2011 at 11:12 am (3 years ago)

      @kakngah, Makasih, tapi kalau UV sampai syarat boleh je cuba apply, boleh dipertimbangkan rasanya, jangan risau, sebab ada kawan UV cukup tapi PV kurang tapi dapat, insyaallah trylah dulu mana tau dapat.

      Yan tgk entry2 kakngah pun kerap dalam simpanan pakcik google, tahniah :D
      yanmie recently posted..#WW 32 – Terima Kasih InnityMy Profile

      Reply
  9. puanbee
    November 16, 2011 at 10:49 am (3 years ago)

    jom belanja saya tuty fruity wahah ..semoa order bee pung nak order gak ..

    Reply
        • yanmie
          November 16, 2011 at 11:44 am (3 years ago)

          eeeeeee mesti anak-anak suka nie, isnyaallah ada masa wiken nie boleh pegi, wahhh laju je hahahhaa, tak tau lagi bila nak pegi, suami sangat bizi -..-”

          Reply
  10. Aziewan
    November 16, 2011 at 10:19 am (3 years ago)

    Akak, ada ker petang ni nak mai umah?

    Reply
  11. Daddy Cool
    November 16, 2011 at 10:15 am (3 years ago)

    Speechless!!!! Tu yang nak backlink tu..hehehehe..tahniah

    Reply
  12. ngexz
    November 16, 2011 at 10:11 am (3 years ago)

    uwaaa jeles..sy punya x masok lg.. floatinggg
    ngexz recently posted..Wordless WednesdayMy Profile

    Reply
  13. nik
    November 16, 2011 at 10:11 am (3 years ago)

    fuhyoooooooo!:)
    jom belanja.hehe..murah rezeki sungguh kak yan:)

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge