#WW 32 – Terima Kasih Innity

innity

.

– Innity Pay day, jom shopping ^______^

81 thoughts on “#WW 32 – Terima Kasih Innity

    1. Iklan Innity ada je kat blog ni, saya guna alternate ads untuk iklan innity, bila ada iklan sahaja akan keluar, sekiranya takde iklan maka alternate ads yang keluar.

        1. seo tu selang2 je dgn entry personal, hehehe kang seo penuh 1 blog, mcm menulis untuk enjin carian je, kalau kakyan xkisah pun bab tu sebab blog ni pun ada kuasa seo hahaha, cuma ada sesetengah blogger tak suka, takpelah kita menulis benda betul, bukan memfitnah, bukan letak gambar2 yang tak patut, asal kita tahu batas sudah ler, abaikan je orang yang cakap pasal trafik tu, dia pun nak cuma malu..kan..kan…trafik is money kehkehkeh, tapi apa yang penting blogging dengan happy, dapat money tu kira bonus untuk kita.

        1. eeeeeee mesti anak-anak suka nie, isnyaallah ada masa wiken nie boleh pegi, wahhh laju je hahahhaa, tak tau lagi bila nak pegi, suami sangat bizi -..-“

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge