Saya Nak Samsung Galaxy S II Sebab..

Sekarang ni dah canggih sangat, macam-macam gadget ada, tapi aku sekarang berkenan sangat dengan Samsung Galaxy SII, baru ni jumpa dengan Mr.Krabs, dia cakap encik Beta.my dan Mynewshub nak bagi Samsung Galaxy SII tu, pheww apa lagi layan pengembaraan aku untuk mendapatkan Samsung Galaxy SII, sama ada aku dapat atau tak, hehehe…layannnnn

spongebob

Hari tu hujan lebat, Mr Krabs kesejukan, dia tak duk dalam air pun, keluar merayau-rayau, nasib baiklah jumpa dia, dialah yang bagitau beta.my nak bagi Samsung Galaxy SII tu.

spongebob

Berlagak Mr Krabs tu mentang-mentang dia dah ada Samsung Galaxy SII -..-“

spongebob

spongebob

spongebob

spongebob

spongebob

spongebob

spongebob

spongebob

Sekian kata spongebob ^_____^

Sebenarnya entry ini adalah entry penyertaan untuk Giveaway yang dianjurkan oleh Beta.my & ditaja oleh Mynewshub.

Buat satu blog post kreatif kenapa anda mahukan sebuah Samsung Galaxy S II dari kami. Entry adalah bebas, anda boleh membuat apa sahaja yang anda rasakan kreatif. Antara yang boleh dilakukan adalah :

Cerita kelakar/sedih/lain-lain
Video
Komik
Pantun
Lain-lain

– Untuk keterangan lanjut mengenai Giveaway ini berserta terma dan syarat boleh layari Beta.my

.

Note : Gambar dalam blog adalah hak milik saya, dan Idea asal dari saya sendiri, sebarang “penciplakkan” tidak dibenarkan hehehe.

.

– Wish me luck ^____^

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

98 Comments

    • hahahhaa entry spontan kak, xde pening2 time buat.
      yang LIKE tu untuk entry lain, bukan yang ni, nanti akak LIKE ek, yan dah dpt dh PM akak tu, nanti jap lg yan transfer, baru balik dari tadika aiman, ada parents meet

    • @B3njy, biasanya kalau join mana2 contest, akak tak meletakkan harapan yang tinggi, takut kecewa, apa yang perlu buat sehabis baik dan ada rasa kepuasan dalam entry tersebut, buat diri kita sendiri dulu seronok baca barulah orang lain pun seronok nak baca. selebihnya berserah je, kita dah usaha, insyaallah ada rezeki tak kemana 😀
      yanmie recently posted..Saya Nak Samsung Galaxy S II Sebab..My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge