Picture Of The Day – Udang Goreng

udang goreng

Jemput makan udang goreng, panas-panas lagi hehehe

.

- Selamat berhujung minggu semua ^_____^

48 Comments on Picture Of The Day – Udang Goreng

  1. Fakarepain
    November 13, 2011 at 10:16 pm (3 years ago)

    mantaaaaaaaaaappppppp !!!!!!

    Reply
  2. cikgu naman
    November 13, 2011 at 6:05 pm (3 years ago)

    nasib baik dah bedal ikan bakar tadi..hehe

    wah bokeh…tapi kenapa ISO sampai 400?auto ISO ke?
    cikgu naman recently posted..My Happiest MomentMy Profile

    Reply
  3. bardboo
    November 13, 2011 at 4:08 pm (3 years ago)

    sedih..tak boleh letak link di commentluv..nape ye?

    Reply
  4. bardboo
    November 13, 2011 at 4:07 pm (3 years ago)

    udang oh udang..memang my fav ni..tapi masa mengandung dulu, bau udang pun dah rasa nak muntah..

    Reply
  5. B3njy
    November 13, 2011 at 2:47 pm (3 years ago)

    Ni kalau makan ngan nasi panas-panas mau ditambah 3 pinggan ni … lepas tu tak boleh jalan duduk kat kerusi sampai 3 jam … B3njy memang kuat makan pun … tengoklah body ni … hehehe
    B3njy recently posted..PR PUNYA CERITAMy Profile

    Reply
  6. apaajanews
    November 13, 2011 at 1:55 pm (3 years ago)

    memang cantik gambo kakyan ambik ni…angle of shot semakin bagus…ada feel.
    ni yang geram nak pakai dslr ni…kamera handphone tak boleh BOKE

    Reply
  7. syu90
    November 13, 2011 at 11:49 am (3 years ago)

    sedaonye nmpak..nak sikit leh?hehe..
    syu90 recently posted..menang GA pulak..My Profile

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge