Blog SuperMak


udang goreng

Jemput makan udang goreng, panas-panas lagi hehehe

.

- Selamat berhujung minggu semua ^_____^

48 Thoughts on “Picture Of The Day – Udang Goreng

  1. Sedapnya…terus lapar..huhu
    Aya recently posted..Rezeki Locum RM1120My Profile

  2. perghh gambor lawa.udang sedap..xtaw nak kata ape dah..hehe..mmg awesome!
    Ikhtiar Shah recently posted..Ini Bukan Niat, Tapi Dah TabiatMy Profile

  3. terbaekkkk
    cikgu azim recently posted..Watak Realistik Dragon BallMy Profile

  4. teknik mengambil gambar yang baik tu yg buat udang ni nmpk sangat sedap, nyum nyum
    Juan recently posted..Cerpen – Matahari Disebalik AwanMy Profile

  5. bukan main sedap lagi udang tu….akak goreng ke?nyam…nyam…
    Hazmin Hamudin recently posted..Selamat Menduduki Peperiksaan SPM 2011My Profile

  6. mantaaaaaaaaaappppppp !!!!!!

  7. Wah betul-betul dugaan naik baiklah sudah bedal udang di hotel tadi. :-)
    akubiomed recently posted..Makan Satay di Bangi bersama adik beradik KoningMy Profile

  8. Ikhwan Pauzi on November 13, 2011 at 7:23 pm said:

    wow. nampak sodap!
    Ikhwan Pauzi recently posted..Download cara aku – JDownloaderMy Profile

  9. nasib baik dah bedal ikan bakar tadi..hehe

    wah bokeh…tapi kenapa ISO sampai 400?auto ISO ke?
    cikgu naman recently posted..My Happiest MomentMy Profile

  10. sedih..tak boleh letak link di commentluv..nape ye?

  11. udang oh udang..memang my fav ni..tapi masa mengandung dulu, bau udang pun dah rasa nak muntah..

  12. Ni kalau makan ngan nasi panas-panas mau ditambah 3 pinggan ni … lepas tu tak boleh jalan duduk kat kerusi sampai 3 jam … B3njy memang kuat makan pun … tengoklah body ni … hehehe
    B3njy recently posted..PR PUNYA CERITAMy Profile

  13. memang cantik gambo kakyan ambik ni…angle of shot semakin bagus…ada feel.
    ni yang geram nak pakai dslr ni…kamera handphone tak boleh BOKE

  14. Picture Of The Day – Udang Goreng http://t.co/FZdAr5Dn (via @yanmie)

  15. Saya tak suka udang,saya suka gambar ni he3..teknik bokeh semakin baik :)
    azman recently posted..Panggilan dari anak itu pentingMy Profile

  16. sedapnya kak yan…
    emel sini kit.. malas nak kuar cr makan..ahaks
    DaHLia recently posted..Video Persembahan Greyson Chance feat Najwa Latif AIM 18 – Waiting Outside The Lines dan PaparazziMy Profile

  17. perghh…tetiba tekak ni nak makan udang galah pulak :P
    Pacifista recently posted..Anugerah Industri Muzik 2011My Profile

  18. sedaonye nmpak..nak sikit leh?hehe..
    syu90 recently posted..menang GA pulak..My Profile

  19. nak kacang panjang tu je..udang tak nak. vege. hehe
    sukacuka recently posted..Sejak bila beli air tiada ais kena tambah duit?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation