Picture Of The Day – Tertunailah Hasrat Di Hati

 

macaron harrods klcc

Sampai naik juling bijik mata, hehehe

Alhamdulillah tertunai sudah hasrat dihati, lega dapat tunaikan keinginan anak, mereka adalah pemakan “Macaron”.

– Haziq kata, tu kuih comel yang ada jem ^____^

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

34 thoughts on “Picture Of The Day – Tertunailah Hasrat Di Hati

    1. @bardboo, bukan, yang tu macaron beli kat harrods klcc, ada order by mulut dari cikmin sebelum raya haji, ingat nak singgah rumah dia, dah deal elok dah, time nak singgah tu cikmin tak sihat pulak, anak2 asik tanya bila nak dapat macaron, sian so bawa pi klcc tu beli kat sana, cikmin pnya tak taulah bila boleh dapat, dia agak sibuk.

      ooo dulu pernah ada masalah macam tu, senang je, pi masuk kat plugin commentluv tu, bawah sekali klik reset setting, siap! hehee, hope dapat membantu 😀
      yanmie recently posted..Picture Of The Day – Tertunailah Hasrat Di HatiMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge