langit

- Setakat pukul 7.33 petang, Bandar Puteri Klang belum hujan lagi, kain yang di sidai kering sekeringnya hehe, alhamdulillah, kalau tak 2-3 hari ni payah betul kain nak kering.

 

33 Thoughts on “Picture Of The Day – Langit Petang

  1. saya dulu dulu suka tgk langit bersama emak saya sambil menerangkan fenomena fenomena yang berlaku
    Juan recently posted..Projek Hari JumaatMy Profile

  2. kalau dapat bergayut kat parabola astro tu lagi cantik kak yan.hehe :D
    Pacifista recently posted..Contest Gadget Impian: Like, +1, Tweet, Tolonglah…My Profile

  3. best betul tgk kak yan bersama DSLR-nya huhu
    afiqaiman recently posted..Kelebihan Menyertai Blogging ContestMy Profile

  4. Cuaca cerah macam ini cepat sahaja baju kering. Kalau mendung tentu baju berbau.

  5. oh tinggal di bandar puteri ke..saya bersalinkan my ammar di barakah…dekat je dengan rumah akak tu kan?
    bardboo recently posted..Macaron Free, Siapa Yang Tak Nak Kan?My Profile

  6. Mana pelanginya kak..hehehe
    sukacuka recently posted..Kenapa melayu tidak suka bawa air minumanMy Profile

  7. Ikhwan Pauzi on November 24, 2011 at 10:42 pm said:

    uiyooo
    Ikhwan Pauzi recently posted..Aku Ada Impian: Part 17 – Nak Makan Macaron!My Profile

  8. memang cantik langit.. :)
    CMRatu recently posted..Sokong saya untuk menang ipad2My Profile

  9. Picture Of The Day – Langit Petang http://t.co/plgDI0fZ (via @yanmie)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation