Picture Of The Day – Lampu

lampu

– Lampu rumah jiran hehehe ^_____^

You may also like

31 Comments

    1. hehe terima kasih, nanti akak cuba pulak teknik tu, banyak lagi yg perlu dipelajari, akak snap ikut suka je tu, masih belajar untuk menyelami buah hati hehe.

      tang edit2 tu lah yg tak reti, boleh cadangkan web mana ada ajar teknik2 nie? hehe
      yanmie recently posted..Giveaway Yanmieonline.comMy Profile

            1. utk dslr akak guna photoscape je, photoshop kat laptop dell, akak selalu online guna lappy aspire one hehe so guna apa yang ada.

              betul2, ipad2 terang tp noise plak, try ajar cara kurangkan noise tu, ada apps kurangkan noise tp kena beli plak -..-”
              yanmie recently posted..Picture Of The Day – LampuMy Profile

              1. haha kalau dslr boleh guna tripod atau naikkan ISO.kalau ipad,tgn kena kuatlah 😀

                nanti saya cuba carikan free apps untuk itu.

                saya guna pixlr.com je senang.online editor keh3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge