About yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at [email protected] , thank you :)

View all posts by yanmie

34 Comments on “Picture Of The Day – Aiman Di KLCC”

    1. @cikgu naman, ha’ah kebanyakkan gambar dalam blog ni guna photoscape je, dalam laptop saya takde photoshop kena on laptop suami baru ada photoshop hehe, bukan apa takut berat plak laptop nie, dah macam2 benda dalam nie, tapi kadang edit juga gambar guna gimp dan Serif photoplus

      nak senang guna photoscape heheee tapi hasil tak berapa nak ummpphhh but nice jugaklah 😀
      yanmie recently posted..Picture Of The Day – Aiman Di KLCCMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge