aiman

Location : Air Pancut KLCC

.

- Chubby nye pipi Aiman ^_____^

34 Thoughts on “Picture Of The Day – Aiman Di KLCC

  1. Modelnya cute dan gambar DsLr yang menarik.. :)
    Aya recently posted..Anugerah Blogger Popular 2013My Profile

  2. ni tempat eyra lepak sorang2 termenung waktu lunch HAHAHA

  3. comel aiman… chubby .. ;)

    lama xjumpe sama air pancut klcc tu :p
    Ummi Hanie recently posted..Wordless Wednesday #16 : Overload tahap gabanMy Profile

  4. menarik air pancut tu.lama dah tak ke sana :)
    Pacifista recently posted..Soalan Bocor SPM, Soalan Ramalan SPMMy Profile

  5. memang terbaiklah gambar nih, :)
    Juan recently posted..Isu Israel dan PalestinMy Profile

  6. model ni xdpt royalty ke, kak yan? hehe
    Ekspresi Ruang recently posted..Pancake Floor Pillows: Set Bantal Lantai Berharga RM2365!My Profile

  7. alamak bilo pulak den nak dapek DSLR ni
    apaajanews recently posted..NAK PONTENG SEKOLAH YEMy Profile

  8. fuh…cantik akak edit…ditambah pula muka anak akak yang comel…
    Hazmin Hamudin recently posted..Malaysia Tertinggi Masalah ObesitiMy Profile

  9. senyum sebijik mcm gambo akk kat atas tu..
    puanbee recently posted..Giveaway Herba Maharani Puanbee & AyujamalMy Profile

  10. comeynye dia..
    syu90 recently posted..Malaysia di tangga PERTAMA…..My Profile

  11. fuh terbaiklah w/p pakai photoscape je..next time mungkin boleh try aperture kecik sikit bagi nampak view tu jelas..yg ni pun dah cantik gitu..dh nmpk view belakang..thumbs up!!!
    cikgu naman recently posted..Pertama Kali Dalam Sejarah, Hujung Tahun Goyang Kaki Sahaja di SekolahMy Profile

  12. Kalau dapat ambil gambar air pancut memang cantik. Mungkin lain kali Yanmie boleh fokuskan latar belakang air pancut kerana ia memberi penceritaan bahawa Aiman berada di tempat tersebut.
    akubiomed recently posted..Bermudik di Melaka River Cruise siri 1My Profile

  13. Picture Of The Day – Aiman Di KLCC http://t.co/URpQjgbT (via @yanmie)

  14. cantik, cuma warna kulit agak kuning.. boleh kurangkan saturation, atau main dgn color balance..
    CMRatu recently posted..Gambar Persandingan – Nina dan NickMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation