Salam, korang follow tak Drama Tentang Dhia Di Slot Akasia TV3, so far ok best jugak, saya geram dengan watak izreen azminda kehkehkeh, ok saya yakin drama ni jugak tidak kurang hebatnya, Nora Danish pun comel sangat pakai tudung heee, layan jom OST Lagu Tentang Dhia TV3 – Lagu Adi Putra, lirik lagu untukmu dhia kat dalam video bawah yea.


Video OST Lagu Tentang Dhia TV3

.

Lagu ost tentang dhia ni dinyanyikan oleh Adi Putra, sedap pulak suara Adi Putra ni, lagu pun sedap, menusuk kalbu, huuuuuu besttt!!!

- Jom nyanyi sama-sama ^_____^

 

17 Thoughts on “OST Lagu Tentang Dhia TV3 – Lagu Adi Putra

  1. sora adi memang sedap.seperti kata pelakon lawak Mat Sentul “sekali rasa nak lagi”

  2. sora adi putra mmg best.. :)
    bla dgr sekali, knfm dah leh cam itu sora dia..hehehe
    panadol recently posted..He’s Coming To Town..My Profile

  3. baru jer terr layan smlm masa nyusukan baby … hehe .. boleh thn gak sore adiputra yek..lakonan jgn ckp ler… mmg minattt :p

    sy p[un rase nk tampor2 je izreen tu..gedik.. hehe
    Ummi Hanie recently posted..Wordless Wednesday #16 : Overload tahap gabanMy Profile

  4. jadi penyanyi pula lar nanti tu.
    sukacuka recently posted..Biar mati anak,jangan mati adatMy Profile

  5. tk ikut pun drama ni…dh tgh2 citer nanti layan ler…pastu mula la tk faham citer…hahaha
    syamila recently posted..Baby Baru Dalam KeluargaMy Profile

  6. full ke tak ni kak ? sy dah lama cr yg full , memang best drama ni , kena follow lagu pun sedap , sedap gak suara adi tu kan
    puanbee recently posted..Tips Kecantikan : tips menjaga rambut keritingMy Profile

  7. baru tengok episod pertama…yg lain ketinggalan sebab sibuk layan anak2..hehe…tp nora danish comel biler bertudung!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation