OST Lagu Tentang Dhia TV3 – Lagu Adi Putra

Salam, korang follow tak Drama Tentang Dhia Di Slot Akasia TV3, so far ok best jugak, saya geram dengan watak izreen azminda kehkehkeh, ok saya yakin drama ni jugak tidak kurang hebatnya, Nora Danish pun comel sangat pakai tudung heee, layan jom OST Lagu Tentang Dhia TV3 – Lagu Adi Putra, lirik lagu untukmu dhia kat dalam video bawah yea.


Video OST Lagu Tentang Dhia TV3

.

Lagu ost tentang dhia ni dinyanyikan oleh Adi Putra, sedap pulak suara Adi Putra ni, lagu pun sedap, menusuk kalbu, huuuuuu besttt!!!

- Jom nyanyi sama-sama ^_____^

 

17 Comments on OST Lagu Tentang Dhia TV3 – Lagu Adi Putra

  1. Lee
    December 1, 2011 at 6:45 pm (3 years ago)

    sora adi memang sedap.seperti kata pelakon lawak Mat Sentul “sekali rasa nak lagi”

    Reply
  2. panadol
    November 16, 2011 at 7:08 pm (3 years ago)

    sora adi putra mmg best.. :)
    bla dgr sekali, knfm dah leh cam itu sora dia..hehehe
    panadol recently posted..He’s Coming To Town..My Profile

    Reply
    • Ira cute
      December 1, 2012 at 2:33 pm (2 years ago)

      Adi saya ira saya ngan mak saya memang minat awak kalu awak belakon cita ape ape je awak belakon mak saya mesti tengok

      Reply
      • Ira cute
        December 1, 2012 at 2:44 pm (2 years ago)

        Lagi satu mak saya cakap awak ni hensem saya ngan mak saya memang minat setia awak

        Reply
  3. Ummi Hanie
    November 16, 2011 at 3:33 pm (3 years ago)

    baru jer terr layan smlm masa nyusukan baby … hehe .. boleh thn gak sore adiputra yek..lakonan jgn ckp ler… mmg minattt :p

    sy p[un rase nk tampor2 je izreen tu..gedik.. hehe
    Ummi Hanie recently posted..Wordless Wednesday #16 : Overload tahap gabanMy Profile

    Reply
  4. syamila
    November 15, 2011 at 11:25 am (3 years ago)

    tk ikut pun drama ni…dh tgh2 citer nanti layan ler…pastu mula la tk faham citer…hahaha
    syamila recently posted..Baby Baru Dalam KeluargaMy Profile

    Reply
  5. zilazaki
    November 15, 2011 at 10:49 am (3 years ago)

    baru tengok episod pertama…yg lain ketinggalan sebab sibuk layan anak2..hehe…tp nora danish comel biler bertudung!!

    Reply
    • yanmie
      November 15, 2011 at 10:51 am (3 years ago)

      drama ni memang best, nora danish memang comel sangat pakai tudung, kalau terus pakai tudung mesti lagi cun :D

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge