Macaron Di Harrods KLCC

Salam, seminggu nie anak asik ganti-ganti je demam, kebetulan diorang teringin sangat nak makan macaron, so pi carikan ler jugak, yang fresh dan cepat, jadiknya kenalah pergi jauh sikit, kami ke Harrods KLCC sebab kat situ ada jual, kalau damansara tu macam tak best sebab tak tau sangat tempat tu, malas nak mencari-cari. Jom layanΒ Macaron Di Harrods KLCC.

harrods klcc

Sebenarnya biasa sangat lalu harrods ni, cuma tak perasan tu harrods hehe, so tuit tanya kawan kat twitter, dapat information yang tepat, thanks kawan-kawan kat twitter, korang memanglah sangat membantu.

harrods klcc

Sempat lagi nak bermesra dengan en.bear

harrods klcc

Pandangan dari luar, cecomel barangan harrods ni, huhuhu

harrods klcc

tak menyempat-nyempat, terus cari tempat duduk, ngaaaappp dulu hehe

macaron harrods klcc

Aksi makan, candid pic sebenarnya nie, aiman sampai terjuling-juling kehkehkeh, lama dia teringin nak makan, last order dengan cikmin dan kaknomie.

harrods klcc

Gigitan sedap ^_____^

harrods klcc

Sebenarnya beli 12pcs, kiranya 2 setlah, 6pc dengan pelbagai perisa, harga RM 23.00 untuk 6pcs tu, so anggaran dalam RM4.00 untuk seketul macaron, yelah plus tax kan hahaha.

macaron harrods klcc

Tinggal nie je yang sempat sampai rumah, hehehe, but now dah habis, tengok gambar je kehkehkeh.

Okeh last

harrods klcc

Ntah apa yang ditelek oleh haziq nie ^____^

.

– Β AlhamdulillahΒ Tertunailah Hasrat Di Hati

 

Written by

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

43 comments / Add your comment below

Leave a Reply

CommentLuv badge