Keputusan Giveaway Yanmieonline.com

Salam, syukur alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, terima kasih kepada 74 orang rakan blogger yang menyertai giveaway ini. Tanpa membuang masa, dibawah ini adalah Keputusan Giveaway Yanmieonline.com yang telah dibuat melalui random.org

dan pemenangnya ada 7 orang seperti dibawah ini :-

random.org

Tahniah kepada ketujuh-tujuh pemenang diatas, untuk menyemak siapakah pemenangnya, sila semak nama anda dibawah bersama nombor masing-masing dibawah ini.

  1. Myra Jay
  2. Pacifista
  3. Derus
  4. Azuan
  5. PuanBee
  6. Rohaya
  7. Nida
  8. Mrs.yie
  9. EjamOthman
  10. Ibu Mifzal Arsyad
  11. Nik
  12. Juanita
  13. Emapapercraft
  14. Syaisya
  15. Akmalnizam
  16. Rina Lia
  17. Hazmin Hamudin
  18. Azman
  19. Azura
  20. klcitizen
  21. Emma
  22. Joel Leslie
  23. Esya
  24. Puan Kutu
  25. Razis
  26. Manja
  27. Tuan Tanah
  28. Zana Yuka
  29. Kimmie
  30. Zie Fauzie
  31. Si Sotong Manja
  32. Ngexz
  33. ~Azatie~
  34. Che Rosliza Che Mat
  35. Ikhwan Pauzi
  36. Daddy Cool
  37. Syamila
  38. NanaKimie
  39. Cik Lynn
  40. Cikhoneybee
  41. Bardboo
  42. Pizet77
  43. Hafiszah
  44. Fiszah_pjo
  45. Eyriqazz
  46. Perindu zulika
  47. Kak Long Mawar Merah
  48. Azelyusoff
  49. Kayna
  50. Fiza
  51. TieFazatie
  52. Ieyka dinda
  53. Myu
  54. Stacy Hanza
  55. AkuBiomed
  56. Budax Lanun
  57. Blackrosehunter
  58. Ummie Hanie
  59. Zefa NorAsmara
  60. Far_east
  61. Fadzillah Kamarudin
  62. Fiezah91
  63. IntaNBerliaN
  64. Atien nabila
  65. Denaihati
  66. Faizal Fredley
  67. Namia
  68. Sukacuka
  69. Cikgu naman
  70. CMRatu
  71. Hisyamz
  72. Eddy
  73. Sensasi2020
  74. Dina

Tahniah pada yang berjaya, pada yang tidak berjaya terima kasih kerana sudi turut serta dalam giveaway saya ini, insyaallah mudahan giveaway ini sedikit sebanyak membawa kebaikan kepada dua-dua pihak.

Kepada pemenang diatas, sila tebus hadiah anda menggunakan format dibawah ini, siapa yang bagi cepat dia dapat dulu, so cepat-cepat amik no giliran dengan menghantar detail dibawah dengan lengkap hehe :-

nama:
Link Blog/Website:
Tajuk:
Isi Idea Korang:
Colour:
Saiz Header:
Header Lama(lampirkan kalau ada):
.
Dan emailkan ke kozumi_ro@yahoo.com
.
– Terima kasih semua, dan tahniah kepada semua pemenang.

You may also like

82 Comments

  1. hah! betul ke ni kak yan, Sya menang. Terjerit sikit tadi sebab masa tunggu loading entri ni dah cebikkan bibir “ala..mesti tak menang”, sebab Sya memang jarang menang GA. Haha…terkejut juga sebab menang.Alhamdulillah, rezeki nak dapat header. Dah lama blog tak berheader. Thanks kak yan. Details bagi kemudian lah, sebab takde idea. Blog pun tengah problem 😀
    Sya Isya recently posted..TRAFIK BLOG 2000 UV UNTUK SEHARIMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge