Giveaway Closed – Terima kasih Semua

Salam semua, syukur alhamdulillah akhirnya Giveaway yang saya jalankan dalam blog ini telahpun berakhir semalam 11.11.11 (cantikkan tarikh tu), terima kasih kepada semua rakan-rakan blogger yang sudi menyertai giveaway tersebut.

giveaway yanmie

Dan terima kasih atas semua review yang diberikan dalam penambahbaikkan blog ini, insyaallah mana yang boleh dan sesuai saya akan applykan untuk blog ini, untuk makluman semua yang masuk dalam GA ini semuanya layak walaupun ada yang tak berapa nak ikhlas dalam membuat backlink, takpe no problem, maybe tak reti linkkan kot, takpelah think positif. Untuk senarai peserta boleh lihat Disini, terima kasih pada 74 orang peserta, korang memang best ^____^

Nampaknya saya kurang serasi dengan themes sebelum ini, agak susah nak edit, tidak user friendly (ke saya yang tak reti) hehe, lagipun themes ini ruangan entry lebih luas, ramai readers yang suka dengan themes ini, maka saya gunakan semula, lagipun masalah themes ini telahpun diselesaikan, kalau sebelum ini tak boleh verify metatag, kini dah boleh, saya upload file coding metatag ke cpanel, nasib baik boleh hehe.

Oklah, saya telah pun membuat beberapa perubahan kepada blog ini bersesuaian dengan review yang saya terima dari rakan-rakan peserta, dimana ruangan entry kembali luas seperti dahulu.

Berkenaan dengan Widget

  • Button Search telahpun diletakkan
  • Popular post telahpun diletakkan, ramai yang sugestkan widget ini
  • Top commentator dari 5 ke 10, sebab ada yang nak bersaing komen hehe
  • Widget FBshare, G+, Twitter telah diubah kedudukannya (bawah entry)
  • Berkenaan dengan shoutbox,Β asanya tak perlu kot saya letak, kalau ada apa-apa pembaca boleh meninggalkan komen dalam entry, itu lebih baik kerana ianya kekal disitu, boleh berkomentar disamping link blog berada dalam blog ini, itu lebih baik sebenarnya, ataupun sekiranya ada pertanyaan boleh terus menghubungi saya di ruangan contactme diatas, tetapi pelik juga sebab ada yang suruh saya meletakkan ruangan contact, pedahal saya dah letak lama dahulu dah, hehe maybe tak perasan kot, takpe ^___^

Tentang Sidebar

  • Lebih kemas kot menggunakan themes ini semula, themes twenty eleven saya tak reti edit, edit tak nak jadi, hehe, tapi alhamdulillah themes ini telah pun kembali pulih, dah boleh verify metatag melalui upload coding di cpanel. so boleh guna themes ini semula.

Berkenaan dengan Archive blog

  • sebelum ini saya telahpun menyediakan ruangan “Sitemap” yang juga merupakan archive blog ini tetapi agaknya ramai yang tidak mengklik menu tersebut dan makanya mereka tidak tahu bahawa sitemap tersebut adalah archive blog, dan untuk memudahkan pembaca, saya menukar perkataan sitemap kepada “Entry Terdahulu” seperti apa yang anda lihat di bahagian tab menu diatas, saya juga menambahkan menu “Aku Dan DSLR” hehee minat dan hobi terbaru saya ^____^

Tentang entry dalam blog ini

  • insyaallah apa yang perlu diperbaiki saya perbaiki, sebenarnya saya menulis melalui apa yang saya alami dan apa yang saya pandang, lihat dan rasa maka lahirlah sesebuah entry, saya tidak memaksa diri dalam menaip, selalunya ianya datang dengan spontan tanpa menghempas pulas kepala nie, kesian wooo kepala pun nak rehat hehe.

Diakhir entry ini, sekali lagi saya ucapkan ribuan terima kasih atas sokongan anda semua untuk giveaway yanmieonline.com, semoga kita sama-sama mendapat manfaat dari giveaway ini.

Sekian,

– Keputusan akan menyusul, good luck Β ^____^

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

24 thoughts on “Giveaway Closed – Terima kasih Semua

    1. @rohaya, themes ini dah lama dengan saya kak, dah guna dkt setahun jugak, cuma hari tu tukar sbb ada masalah dengan cache blog, metatag tak boleh verify, now problem tu dah setel, so themes ni dah boleh guna semula.

      hehe dulu letak popular post tu tapi buang, lah ni letak blk sbb ramai nak tgk popular post tu πŸ˜€

      terima kasih sudi lawat blog ini
      yanmie recently posted..Giveaway Closed – Terima kasih SemuaMy Profile

        1. upload metatag dalam cpanel, sebelum nie upload kat direct admin tak jadi sbb time tu guna fivio, fivio guna direct admin bukan cpanel, sepatutnya boleh hari tu, tp xboleh, guna cpanel boleh pulak πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge